Sayra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Γειά σας είμαι 16 χρόνων και έκανα μερική περιτομή έχουν περάσει 4εις μέρες.. Δεν έχω νιώσει κάποιον έντονο πόνο απλά ο γιατρός μου είπε στην αρχή οι στυσεις θα σε πονάνε οπότε αν είναι εφικτό να τις αποφεύγεις, μου λέει όταν νιώθεις ότι πάει να σου σηκωθεί να περνεις κάτι παγωμένο και να το πιάνεις μέχρι τα χέρια σου να γίνουν μπουζί έπειτα τα βάζεις στα μπούτια σου και πεφτει(λειτουργεί), αυτό που με απασχολεί είναι στον αθλητισμό θα με ενοχλει αυτή η αίσθηση του κεφαλιού όταν ακουμπάω στο μποξερακι γιατί ως τώρα περπατάω λες και έχω συγκαψει από τον κωλο μου μέχρι τη φτέρνα.. Ευχαριστωω😂😪 1
ELTASSOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δεν φορας αθλητικο εσωρουχο?....αυτο με το λαστιχο πισω που σου κραταει το οργανο σταθερο. Αυτο ενδεικνυται για ανδρες ουτως η αλλως , να μην πηγαινοερχεται η τριβεται ελευθερα πανω στο κοινο εσωρουχο. Ζητα το σαν σπανσουαρ απο καταστημα αθλητικων η φαρμακειο η ορθοπεδικα ειδη. Δεν ειναι σπανιο...ειναι κοινο αξεσουαρ....εχει και one size, με ανταπτορα που ρυθμιζει ποσο πιανει πισω στη μεση/πισινο αναλογα σωματος σου. Kαλα τρεξιματα.
Kostasspil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τον πρωτο μηνα θα σε ενοχλει μονο, μετα θα σαι οπως πριν, θα μπορεις να αθλεισαι κανονικα. Εχω κανει περιτομη απ το καλοκαιρι και πλεον παω για μπαλα απροβληματιστα. Την εχω φαει κιολας πανω στο επιμαχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα