Feigen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να πω κι εγω την εμπειρία μου και κυρίως όσον αφορά τις θερμοκρασίες. Ο επεξεργαστής οχι μονο δεν παίρνει φωτιά όπως αναφέρθηκε ως φημη αλλα idle δουλεύει στους 36 βαθμους με αποτέλεσμα το ανεμιστηράκι να ειναι εντελώς αθόρυβο. Σε stress τεστ με orthos για 2 ώρες επίσης δεν ανεβαίνει πάνω απο 80 οπότε ούτε θέμα throttle υφίσταται. Αυτα για να μην πλανώνται φήμες οτι ο επεξεργαστής δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα εφόσον του ζητηθει. Κατα τα άλλα το laptop απλά ειναι άπιαστο σε ταχύτητα. Φορτώνει τα windows σε 5sec απ' τη στιγμη που θα πατήσεις το power λες και ειναι idle. H καλύτερη αγορά σε laptop που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Feigen
sakis92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Παιδια μιλατε για το i7 8750H η το i5-8300H μοντελο ; Ειναι σημαντικη η διαφορα μεταξυ τους σε ισχυ ; 200 ευρω η διαφορα. Το ψηνω ασχημα και εγω να το παρω.. ενα απο τα 2...
vaas93 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορικά με τα boot times που βλέπω να αναφέρετε οφείλονται στον δίσκο και τα προγράμματα εκκίνησης και πολύ λιγότερο στον cpu. Το ταμπλετάκι μου με mobile cpu και m2 ssd σε 4 sec είναι desktop και έτοιμο για χρήση. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από vaas93
gto234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 To Y530 υποτίθεται έχει βελτιωμένο σύστημα ψύξης οπότε είναι και στην πράξη απ'ότι φαίνεται. Κρίμα να μην προλάβω την προσφορά...
Feigen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sakis92 είπε Παιδια μιλατε για το i7 8750H η το i5-8300H μοντελο ; Ειναι σημαντικη η διαφορα μεταξυ τους σε ισχυ ; 200 ευρω η διαφορα. Το ψηνω ασχημα και εγω να το παρω.. ενα απο τα 2... Μιλάω για το ισχυρό 6πύρηνο μοντέλο με τον i7 8750h της προσφοράς. Δουλεύει άνετα σε stress test για ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης και πτώσης απόδοσης. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο πρόγραμμα που να στρεσάρει τοσο πολύ τον επεξεργαστή επι ώρες. Οπότε αυτα περι υπερθέρμανσης δεν ισχύουν. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και undervolting. Μπορεί ο επεξεργαστής να δουλεύει και ακομα πιο ψυχρά αν πέσεις σε καλο κομμάτι που να σηκώνει undervolting χωρις να χασεις σε επιδόσεις Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Feigen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα