Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet έως 250 ευρώ

Trinity92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας για να πάρω ένα καλό tablet στον φίλο μου για τη γιορτή του. Ασχολείται πολύ με pc - laptop κ.τ.λ όποτε θέλω τη βοήθεια σας για να πάρω κάτι που να αξίζει. Ευχαριστώ!!  

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ευρώ
2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet/Ταινίες/Παιχνίδια
3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και μέγεθος.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Όχι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι ιδιαίτερα
6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι
7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Όχι
😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Όχι
10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι
11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα δύο
12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούργιο
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηθελα να αγορασω ενα ταμπλετ για τους ιδιους λογους με σενα. μετα απο πολυ ψαξιμο και συγκρισης κατέληξα σε αυτο: https://www.skroutz.gr/s/13883966/Samsung-Galaxy-Tab-A-T585-10-1-4G-32GB.html  πολύ καλή τιμή για αυτα που προσφερει. το αγορασα και δεν το μετανιωσα! το εχω εδω και 6 μηνες και πιστευω πως ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε.έχει όλα αυτά που ζητάς!

επισης με λιγο παραπανω απο τα 250 euro μπορεις να δοκιμασεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/15695794/Samsung-Galaxy-Tab-A-T595-4G-10-5-32GB.html

Επεξ/σία από Eksorkistis

Στις 23/11/2018 στις 12:05 ΠΜ, Trinity92 είπε
Καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας για να πάρω ένα καλό tablet στον φίλο μου για τη γιορτή του. Ασχολείται πολύ με pc - laptop κ.τ.λ όποτε θέλω τη βοήθεια σας για να πάρω κάτι που να αξίζει. Ευχαριστώ!!  

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ευρώ
2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet/Ταινίες/Παιχνίδια
3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και μέγεθος.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Όχι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι ιδιαίτερα
6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι
7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Όχι
😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Όχι
10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι
11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα δύο
12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούργιο

Δες αυτό που είναι σε καλή τιμή https://www.e-shop.gr/tablet-huawei-mediapad-t5-101-32gb-3gb-wifi-android-80-black-p-PER.920696 

Το μόνο αρνητικό δεν είναι 4G/3G

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τιμή.... γύρω στα 124€ με μεταφορικά από Κίνα το Chuwi Hi9 Pro 4G με τον Helio X23 αντί του X20 (με Priority Line)
https://www.gearbest.com/phone-call-tablets/pp_009714655696.html
Κάναν αναβάθμιση μέσα σε 3 μήνες την CPU και η τιμή ίδια....

Το συγκεκριμένο το έχω (με τον Χ20) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Απίστευτη οθόνη 2Κ, επιδόσεις, κατασκευή..... το απόλυτο vfm.... 

:)

Επεξ/σία από IcemanGr71

Τσίμπησα το MLS Life την προηγούμενη εβδομάδα Οθόνη: 10.1" 1280 x 800 pixels, CPU: 1.3GHz Quad-Core, RAM: 1GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 16GB, Λειτουργικό: Android, Βάρος: 501gr , στα 99 ευρώ και μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος . Internet, αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιώ, δεν έχω παίξει ακόμα Games.

• Sad 1

26 λεπτά πριν, GioTech είπε

Τσίμπησα το MLS Life την προηγούμενη εβδομάδα Οθόνη: 10.1" 1280 x 800 pixels, CPU: 1.3GHz Quad-Core, RAM: 1GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 16GB, Λειτουργικό: Android, Βάρος: 501gr , στα 99 ευρώ και μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος . Internet, αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιώ, δεν έχω παίξει ακόμα Games.

Περαστικά σου.

Καλησπέρα παιδιά

Μετά απο ψάξιμο και συγκρίσεις κατέληξα στο teclast t20 για ταμπλετ κάτω απο 200 ευρώ κ 10 ιντσες και καρτα σιμ απο το gearbest. Είναι ανώτερο και τού chuwi hi9 air και του chuwi hi9 plus στους περισσότερους τομείς που με ενδιαφέρουν.

Γνώμες ;

31 λεπτά πριν, Reatreat23 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Μετά απο ψάξιμο και συγκρίσεις κατέληξα στο teclast t20 για ταμπλετ κάτω απο 200 ευρώ κ 10 ιντσες και καρτα σιμ απο το gearbest. Είναι ανώτερο και τού chuwi hi9 air και του chuwi hi9 plus στους περισσότερους τομείς που με ενδιαφέρουν.

Γνώμες ;

Gearbest!!!

Σώθηκες......

Αν στο φέρουν θα είσαι και ευτυχισμένους ,το θέμα είναι πόσα θα πληρώσεις τελωνείο.

• Sad 1

34 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Gearbest!!!

Σώθηκες......

Αν στο φέρουν θα είσαι και ευτυχισμένους ,το θέμα είναι πόσα θα πληρώσεις τελωνείο.

Θέλει περίπου 20-25 μερες αλλα για τα χρήματα αξίζει. Με priority line αποφεύγεις το τελωνείο διότι η αποστολή προς Ελλάδα γίνεται αοο ευρωπαϊκή χώρα που δεν υπόκειται σε τελωνειακούς δασμούς. 

Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι αν όντως αξίζει σε χαρακτηριστικά κ αν ειναι όντως καλύτερη επιλογή απο chuwi hi9 air ή plus 

44 λεπτά πριν, Reatreat23 είπε

Θέλει περίπου 20-25 μερες αλλα για τα χρήματα αξίζει. Με priority line αποφεύγεις το τελωνείο διότι η αποστολή προς Ελλάδα γίνεται αοο ευρωπαϊκή χώρα που δεν υπόκειται σε τελωνειακούς δασμούς. 

Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι αν όντως αξίζει σε χαρακτηριστικά κ αν ειναι όντως καλύτερη επιλογή απο chuwi hi9 air ή plus 

Διάβασε πρώτα τις αναφορές για την Gearbest και μετά τα λέμε...

Αυτά που λες τα ξέρουμε.

Καλύτερη επιλογή είναι το Banggood.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Διάβασε πρώτα τις αναφορές για την Gearbest και μετά τα λέμε...

Αυτά που λες τα ξέρουμε.

Καλύτερη επιλογή είναι το Banggood.

Και το banggood δεν διαφέρει και πολύ απο το gearbest. Πάντως πρόσφατα ενας φίλος μου παρηγγειλε ενα chuwi τάμπλετ απο το gearbest και του ήρθε μετα από 25 μερες περίπου χωρίς τελωνειακους δασμούς.

Αν το priority line οπως λενε αποστέλλεται πρώτα σε κάποια ευρωπαϊκή χωρα που το τελωνείο ειναι όσο κοστίζει το ιδιο το priority line και στη συνέχεια φτάνει Ελλάδα δεν γίνεται να σε χρεώσουν παραπάνω. Επίσης επειδή το βάρος του δέματος κ ο όγκος είναι πολύ μικρός ακόμα κ με την απλή επιλογή αποστολής δέματος θα χρεωθείς αν το χρεώσουν στο τελωνείο κατω απο 40 ευρώ. 

Γενικά θεωρώ πως για λίγες εξαιρέσεις εχει γίνει μεγάλος ντορος με το τελωνείο. 

Επεξ/σία από Reatreat23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...