Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα προσφατα μια υβριδικη συσκευη, tablet/laptop, 10ιντσο, με windows. Ολα αψογα, αλλα σημερα παρατηρησα, οτι ενα pixel ειναι μονιμως μπλε! Αυτο φαινεται, οταν η οθονη ειναι σε σκουρο χρωμα, βασικα, εγω σε μαυρο το εντοπιζω. Οταν ειναι αλλη αποχρωση, κυριως δε ανοιχτες, αλλα και αρκετες σκουροχρωμες αλλα οχι εντελως σκουρες, δεν μπορω να το ξεχωρισω/εντοπισω, παροτι ξερω που ειναι.

Η αληθεια ειναι οτι τη συσκευη την εχω μια βδομαδα, ειναι εντος εγγυησης, αλλα εχω ριξει αμετρητες ωρες σεταρισματος, που ειναι υπερβολικα πολυτιμες & δυσευρετες για μενα, και το φερνω πολυ βαρεως, για να πω οτι θα κινηθω για αντικατασταση. Αλλωστε, δεν ξερω καν αν θα εβρισκα το δικιο μου, με βαση την πολιτικη της καθε εταιριας....

Αυτο που δεν θυμαμαι, λογω...κουρασης-βιασυνης-πολλων σεταρισματων αυτων των ημερων, ειναι αν το ειχε απο την αρχη. Βασικα, μπορει και να το ειχε, γιατι εγω οσο το δουλευω εντος win, δεν το βλεπω, αλλα οταν ξεκινα το μηχανημα με μαυρη οθονη και λογοτυπο, ε ναι, εκει φαινεται. Ισως λοιπον, ηταν απο την αρχη εκει, κι εγω να μην το προσεξα, στα λιγα δευτερολεπτα μεχρι να μπει μεσα στα win.

Οπως και να χει, θα θελα να ξερω αν υπαρχει κανενα προγραμμα, οχι να τσεκαρω την υπαρξη του, αλλα να δοκιμαζει να 'ξεκολησει' αν αυτο γινεται, τα καμενα pixel. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο, και αν οντως υπαρχει, τι ποσοστα επιτυχιας εχουν αυτα. Ωστοσο, μαλλον δεν θα εχανα κατι να δοκιμασω.

Ειχα ξεχασει εντελως αυτο το προβλημα περι καμενων pixels. Νομιζα οτι ηταν παρελθον, αλλα τελικα δεν ηταν.

Μακαρι να υπαρχει κατι να τσεκαρω και να λυνονταν το προβλημα. Περιμενω τις προτασεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, solution1 είπε

Δοκίμασε το, http://udpix.free.fr/ και πες μας αποτέλεσμα.

Σιγουρα θα το δοκιμασω, ευχαριστω για την προταση. Μακαρι να κανε κατι...

Επειδη βλεπω εχει να ανανεωθει μια δεκαετια, για να μην βαλω καμια αρχαιολογια σε net framework, λεω να βαλω αυτο https://support.microsoft.com/en-us/help/4054530/microsoft-net-framework-4-7-2-offline-installer-for-windows

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
23 ώρες πριν, solution1 είπε

Δοκίμασε το, http://udpix.free.fr/ και πες μας αποτέλεσμα.

Λοιπον, φαινεται να εκανε δουλεια!

Βασικα, δεν πολυκαταλαβα πως να το χρησιμοποιησω. Εμφανισε 5 pixel που οπως ειδα μπορουσα να μετακινησω. Πηρα το ενα απο αυτα, και εναλλασοντας μια το μαυρο φοντο, και μια το desktop μου που ειχε τις 5 τελειες, να στοχευσω και να κεντραρω, να πεσει το ελεγχομενο pixel, πανω στο 'προβληματικο'. Φαινεται οτι τα καταφερα εν τελει, και το κεντραρα καλα. Το αφησα κανενα μισαωρο να κανει δουλεια, σε μαυρο φοντο, επαιζε συνεχεια το χρωμα του συγκεκριμενου pixel, μεχρι που καποια στιγμη, σταματησε πια να φαινεται....ολα μαυρα. Πατησα, escape, εκανα restart, και στη μαυρη οθονη που εδειχνε το logo και το προβληματικο pixel, τωρα πια δεν φαινονταν το 'κακο' pixel!

Αληθεια, τι ηταν αυτο; Χαλασμενο; Καμενο; Θα επανελθει αραγε, αυτο ή καποιο αλλο; Λυθηκε οριστικα το προβλημα αραγε, απο την εμπειρια σου/σας;

Απο τη μια χαρηκα που φαινεται οτι εγινε δουλεια, απο την αλλη, επειδη δεν μου εχει ξανατυχει, μια μικρη 'φοβια' νεων παρομοιων προβληματων την πηρα.

Θερμες ευχαριστιες ετσι κι αλλιως ομως!

Θα ηθελα να συνεχισουμε τη συζητηση να πεσει λιγο περισσοτερο φως σε αυτο το θεμα, και στις αποριες που μου δημιουργηθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...