georgatc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/cat/black-friday/paixnidia/?from=homepagebox Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από georgatc 2
ignome4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει προσφορές και σε LEGO και κάποιες σε Funko αλλά τα μισά έφυγαν Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από ignome4
kmarios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ignome4 είπε Έχει τεράστιες προσφορές και σε LEGO και κάποιες σε Funko αλλά τα μισά έφυγαν όπως ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, manosfp είπε Δε βλέπω καμμία απίστευτη τιμή... Ελα ντε. Εφυγε ο τιτλος ο υπερβολικος. Πχ, 20% σε playmobil ψωνισα πριν 20 μερες στον Σκλαβενιτη, στο δεκαημερο εκπτωσεων. 1
ignome4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kmarios είπε όπως ? Εγώ πήρα κάτι LEGO Star Wars από 234 στα 140 και από 179 στα 107 . Στα funko δεν έχει μεγάλη διαφορά Btw έχει και στα κόμικς κάτι λίγα
Stone Cold Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Να σας ενημερώσω σχετικά με τα funko pop. Επειδή αυτόν το καιρό ψάχνω 2-3 συγκεκριμένα, έχω bookmark τη σελίδα με τα pop απο το public για να τσεκάρω αν θα φέρει τα συγκεκριμένα, αλλά και να βλέπω τι παίζει με τις διαθεσιμότητες. Χθες λοιπόν μόλις τσέκαρα τη σελίδα βλέπω ξαφνικά στα περισσότερα την ένδειξη black friday (μείωση στα 10 απο 15 ευρώ) και ΟΛΑ εξαντλημένα ή διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα (και σε ελάχιστα απο λίγα που είδα). Τονίζω ΟΛΑ (όσα είχαν έκπτωση) ήταν εξαντλημένα, ακόμα και τα πιο άκυρα και άσχημα (που δεν έχει λογική να έχουν την ίδια ζήτηση όλα). Σημειώνω επίσης οτι την προηγούμενη μέρα μέχρι και το βράδυ που είχα τσεκαρει δεν υπήρχε καμία έκπτωση, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έτρεχε η προσφορά για πάνω απο 10 ώρες και να έπεσαν τόσες παραγγελίες και να έφυγαν όλα. Παράλληλα, σήμερα εμφάνισαν ως εξαντλημένα με την ένδειξη black friday και κάποια που έφερναν πρώτη φορά, αλλά και κάποια παλιότερα που είχαν όντως εξαντληθεί (και τα επανεμφάνισαν με την μειωμένη τιμή ως εξαντλημένα). Τέλος, τα ελάχιστα funko που δεν έχουν έκπτωση υπάρχουν μια χαρά σε διαθεσιμότητα. Ξέρω ότι είναι αδιάφορο για τους περισσότερους το συγκεκριμένο θέμα, αλλά φαντάζομαι τέτοιες τακτικές-κράχτες-κοροιδίας του καταναλωτή, θα εφαρμόστηκαν και σε άλλες κατηγορίες προιόντων (και απο άλλα καταστήματα προφανώς) 13 1
milos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Stone Cold είπε Να σας ενημερώσω σχετικά με τα funko pop. Επειδή αυτόν το καιρό ψάχνω 2-3 συγκεκριμένα, έχω bookmark τη σελίδα με τα pop απο το public για να τσεκάρω αν θα φέρει τα συγκεκριμένα, αλλά και να βλέπω τι παίζει με τις διαθεσιμότητες. Χθες λοιπόν μόλις τσέκαρα τη σελίδα βλέπω ξαφνικά στα περισσότερα την ένδειξη black friday (μείωση στα 10 απο 15 ευρώ) και ΟΛΑ εξαντλημένα ή διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα (και σε ελάχιστα απο λίγα που είδα). Τονίζω ΟΛΑ (όσα είχαν έκπτωση) ήταν εξαντλημένα, ακόμα και τα πιο άκυρα και άσχημα (που δεν έχει λογική να έχουν την ίδια ζήτηση όλα). Σημειώνω επίσης οτι την προηγούμενη μέρα μέχρι και το βράδυ που είχα τσεκαρει δεν υπήρχε καμία έκπτωση, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έτρεχε η προσφορά για πάνω απο 10 ώρες και να έπεσαν τόσες παραγγελίες και να έφυγαν όλα. Παράλληλα, σήμερα εμφάνισαν ως εξαντλημένα με την ένδειξη black friday και κάποια που έφερναν πρώτη φορά, αλλά και κάποια παλιότερα που είχαν όντως εξαντληθεί (και τα επανεμφάνισαν με την μειωμένη τιμή ως εξαντλημένα). Τέλος, τα ελάχιστα funko που δεν έχουν έκπτωση υπάρχουν μια χαρά σε διαθεσιμότητα. Ξέρω ότι είναι αδιάφορο για τους περισσότερους το συγκεκριμένο θέμα, αλλά φαντάζομαι τέτοιες τακτικές-κράχτες-κοροιδίας του καταναλωτή, θα εφαρμόστηκαν και σε άλλες κατηγορίες προιόντων (και απο άλλα καταστήματα προφανώς) Για προσφορές σε Funko Pop δες εδώ . https://www.sevenspot.gr/prosfores?κατηγορίες=funko-pop-figoyres 1
Professor Xavier Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Βρε μας δουλευουνε;;;; 10 παιχνιδια/παζλ που με ενδιεφεραν ειναι εξαντλημενα η βρισκοντε στην αλλη ακρη της Αττικής. Ειμαι σιγουρος πως μετα την BF θα γινουν ξαφνικα διαθεσιμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ξεφτιλικι το public χειρότερο καί από τον κοτσοβολα
kioukiou800 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από kioukiou800
christs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Stone Cold είπε Να σας ενημερώσω σχετικά με τα funko pop. Επειδή αυτόν το καιρό ψάχνω 2-3 συγκεκριμένα, έχω bookmark τη σελίδα με τα pop απο το public για να τσεκάρω αν θα φέρει τα συγκεκριμένα, αλλά και να βλέπω τι παίζει με τις διαθεσιμότητες. Χθες λοιπόν μόλις τσέκαρα τη σελίδα βλέπω ξαφνικά στα περισσότερα την ένδειξη black friday (μείωση στα 10 απο 15 ευρώ) και ΟΛΑ εξαντλημένα ή διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα (και σε ελάχιστα απο λίγα που είδα). Τονίζω ΟΛΑ (όσα είχαν έκπτωση) ήταν εξαντλημένα, ακόμα και τα πιο άκυρα και άσχημα (που δεν έχει λογική να έχουν την ίδια ζήτηση όλα). Σημειώνω επίσης οτι την προηγούμενη μέρα μέχρι και το βράδυ που είχα τσεκαρει δεν υπήρχε καμία έκπτωση, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έτρεχε η προσφορά για πάνω απο 10 ώρες και να έπεσαν τόσες παραγγελίες και να έφυγαν όλα. Παράλληλα, σήμερα εμφάνισαν ως εξαντλημένα με την ένδειξη black friday και κάποια που έφερναν πρώτη φορά, αλλά και κάποια παλιότερα που είχαν όντως εξαντληθεί (και τα επανεμφάνισαν με την μειωμένη τιμή ως εξαντλημένα). Τέλος, τα ελάχιστα funko που δεν έχουν έκπτωση υπάρχουν μια χαρά σε διαθεσιμότητα. Ξέρω ότι είναι αδιάφορο για τους περισσότερους το συγκεκριμένο θέμα, αλλά φαντάζομαι τέτοιες τακτικές-κράχτες-κοροιδίας του καταναλωτή, θα εφαρμόστηκαν και σε άλλες κατηγορίες προιόντων (και απο άλλα καταστήματα προφανώς) Θελω να επιβεβαιωσω το συγκεκριμενο γεγονος οτι εχει συμβει και σε αλλη κατηγορια προιοντων, συγκεκριμενα αυτη των κομικς. Υπαρχουν προιοντα σιγουρα διαθεσιμα μεχρι πριν λιγες ωρες, που ξαφνικα με το που μπηκαν οι ενδειξεις black friday βγηκαν μαζικα ως εξαντλημενες. Γελοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις