Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γράψω και εγώ μια φορά για μένα και ας μην απαντάω για βοήθειες. Η γυναίκα μου λέει να μου κάνει δώρο ένα κινητό. Είμαι με το P9 lite 16 το οποίο πάει τώρα 2.5 χρόνια τίμια.  Έχω δει κάποια άλλα προβληματίζομαι.

Mate 10 Pro στα 400 από public

Honor 10ds 128gb δώρο honor band από πλαίσιο στα 400

Honor play 64gb από πλαίσιο 269

Huawei P20pro από πλαίσιο στα 549

Το πρώτο δεν είδα καποιο συχνό πρόβλημα να αναφέρεται

Το δεύτερο το πήρε φίλη είναι ικανοποιημένη εδώ και 4 μήνες

Το τρίτο έχει ίδια χαρακτηριστικά με το δεύτερο λίγο μεγαλύτερη οθόνη αλλά χαμηλότερης φωτεινότητας.

Το Τελευταίο διάβαζα πριν για διάφορα θέματα με οθόνες επανεκκινήσεις και battery drain

Δεν περισσεύουν οπότε προτάσεις δεκτές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το huawei p20 pro 550 απο Γερμανό και με επιστροφη απο eurobank βγαίνει 440€.

Επίσης πρέπει να έχεις συγκεκριμένο πάνελ για να σου δημιουργήσει το πρόβλημα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Sharouman το διάβασα ήδη αγορίνα αλλά δεν αναφέρουν μόνο αυτά σαν θέματα. Επίσης έχεις καμία άποψη για τα άλλα? όλα πάνω κάτω είναι δυνατά και με χαρακτηριστικά κοντινά. Ξεχνάμε το οικονομικό και κοιτάμε την αξιοπιστία σε σχέση με το ποιοτικό κομμάτι και το γενικό σύνολο τι προσφέρει. Άρα εσύ και ο κάθε εσύ που θα το δει το τοπικ αν μπορεί να δώσει την άποψή του και κάποια τεκμηρίωση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Sharouman το διάβασα ήδη αγορίνα αλλά δεν αναφέρουν μόνο αυτά σαν θέματα. Επίσης έχεις καμία άποψη για τα άλλα? όλα πάνω κάτω είναι δυνατά και με χαρακτηριστικά κοντινά. Ξεχνάμε το οικονομικό και κοιτάμε την αξιοπιστία σε σχέση με το ποιοτικό κομμάτι και το γενικό σύνολο τι προσφέρει. Άρα εσύ και ο κάθε εσύ που θα το δει το τοπικ αν μπορεί να δώσει την άποψή του και κάποια τεκμηρίωση

Άκυρο το ποστ.

Το πρόβλημα το έχει το Mate 20 pro και όχι το P20 pro.

• Like 1
Δημοσ.

οκ δεκτο μπορει να διαβασα λαθος. Τελική κατάληξη σε αυτα που εδωσα σαν επιλογες ηταν το honor 10 ds 128. Μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλή ανταπόκριση με μοναδική παρατήρηση το δακτυλικό που δεν δούλευε σωστά η αναγνώριση του. Μετά την αναβάθμιση και αφού έμαθα τον σωστό τρόπο όλα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...