kistos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dimipap είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα και εγω το κινητό απο Γερμανο.Το τζαμακι που έχει επάνω στην οθόνη αφήσατε αυτό η βάλατε καινούργιο; Καλημέρα φίλε, Παρασκευή το παράγγειλες κι εσύ;
samsunglife Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimipap είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα και εγω το κινητό απο Γερμανο.Το τζαμακι που έχει επάνω στην οθόνη αφήσατε αυτό η βάλατε καινούργιο; Σου ήρθε sms/mail να πας να παραλάβεις; ή το αναζητησες μόνος σου;
dimipap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, kistos είπε Καλημέρα φίλε, Παρασκευή το παράγγειλες κι εσύ; Ναι Παρασκευή το παρήγγειλα και μου ήρθε σήμερα το πρωί. 4 λεπτά πριν, samsunglife είπε Σου ήρθε sms/mail να πας να παραλάβεις; ή το αναζητησες μόνος σου; Στην παραγγελία επέλεξα να το φέρει currier στο σπίτι. Κατα της 8 το πρωί μου ήρθε email εξέλιξη παραγγελίας - - >αποστολή με currier. 1
FLIMIT Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παρέλαβα σήμερα.... Με την επιστροφή τι γίνετε ρε παιδιά; ακόμα τίποτα εδώ.... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από FLIMIT
dimipap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Με πιστωτική το 14 λεπτά πριν, FLIMIT είπε Καλημέρα παρέλαβα σήμερα.... Με την επιστροφή τι γίνετε ρε παιδιά; ακόμα τίποτα εδώ.... Με πιστωτική το πήρες η με χρεωστική; Εγω το πήρα με πιστωτική δεν μου τράβηξε ακόμη το ποσό.
FLIMIT Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimipap είπε Με πιστωτική το Με πιστωτική το πήρες η με χρεωστική; Εγω το πήρα με πιστωτική δεν μου τράβηξε ακόμη το ποσό. με χρεωστική...το πόσο το δέσμευσε τη στιγμή που έκανα παραγγελιά...νομίζω Πέμπτη στις 21:30 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από FLIMIT
savealekos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 και εγω στην επιστροφη δε βλεπω κατι ακομα, αλλα στη eurobank λενε οτι θα φανει.. να ρωτήσω, στην Αθήνα με ποια εταιρεία courrier στέλνει ο Γερμανός; μου εχει έρθει sms/email οτι παραδόθηκε στο courrier αλλά ουτε αριθμός αποστολής ούτε κάποια πληροφορία..
dimipap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, savealekos είπε και εγω στην επιστροφη δε βλεπω κατι ακομα, αλλα στη eurobank λενε οτι θα φανει.. να ρωτήσω, στην Αθήνα με ποια εταιρεία courrier στέλνει ο Γερμανός; μου εχει έρθει sms/email οτι παραδόθηκε στο courrier αλλά ουτε αριθμός αποστολής ούτε κάποια πληροφορία.. Εμένα η Γενική ταχυδρομική μου το έφερε.
g10rg0- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτές τις μέρες υπάρχει στα 399€ και στο Πλαίσιο https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/HUAWEI-Smartphone-Mate-10-Pro-Xruso-51091VXH.htm Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από g10rg0- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα