alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα κι εγώ σήμερα. Καλό κινητο με τα όλα του φαίνεται. Έχω ένα πρόβλημα όμως με τη φωτεινότητα. Ενώ έχω κάνει disable την αυτόματη φωτεινότητα το κινητό παρολαυτα συνεχίζει και την αυξομειώνει μόνο του σε κάποιες εφαρμογές. Πχ στο home screen ή στις ρυθμίσεις ανεβαίνει και μετά όταν ανοίγεις Chrome πχ αρχίζει και πέφτει αισθητά. Ελεος!!! Θα μας βγάλει τα μάτια η Huawei, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Το χετε κι εσείς? Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως σκέφτομαι να το δωσψ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, σήμερα ανοίχτηκε από τη συσκευασία του αλλά δε μπορώ να το συνηθίσω. Έχω τόσο καιρό το S9 και μου φαίνεται κάπως. Σε τιμή να φεύγει. Στειλτε PM. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από alexis333
mpokwsths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, alexis333 είπε Έχω ένα πρόβλημα όμως με τη φωτεινότητα. Ενώ έχω κάνει disable την αυτόματη φωτεινότητα το κινητό παρολαυτα συνεχίζει και την αυξομειώνει μόνο του σε κάποιες εφαρμογές. Πχ στο home screen ή στις ρυθμίσεις ανεβαίνει και μετά όταν ανοίγεις Chrome πχ αρχίζει και πέφτει αισθητά. Ελεος!!! Δεν είναι πρόβλημα. CABC (Content Adaptive Brightness Control) λέγεται και μειώνει τη φωτεινότητα όταν έχει πολλά ανοικτά χρώματα ή πολύ λευκό για εξοικονόμηση ενέργειας κα για προστασία της οθόνης. Υπάρχει σε πάρα πολλές συσκευές με AMOLED οθόνη (π.χ. Galaxy S5) και είναι θέμα συνήθειας.
hasiotis_john Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Διάβασα θα διορθωθεί με την 9 σε λίγες μέρες ... Μπράβο mpokvsths για την ορθή ενημέρωση εδώ στο insomnia!
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Είναι πρόβλημα φίλε. Μου χει βγάλει τα μάτια. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να το συνηθίσω προς το παρών. Δεν γίνεται disable από πουθενά?
majnun Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Όχι δε γίνεται και δε θα περίμενα ότι θα διορθωθεί. Έχει αναφερθεί σε όλα τα κινητά της huawei Πολύ σπαστικό
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης δείτε τα χρώματα της γραμματοσειράς στην πρώτη φώτο από το S9 και δειτε στο Mate 10 Pro. Ψιλό Tragic. Το κάνει σε όλες τις εφαρμογές. Δε ξέρω αν ρυθμίζεται αλλά θα βγάλω τα μάτια μου με όλα αυτά. Και δε μιλάω για το μέγεθος της γραμματοσειράς. Αυτό αλλάζει. Και γραμματοσειρά από s9 στο messenger ( πρώτη φώτο) και από Mate 10 Pro ( δεύτερη). Τι χάλια είναι αυτά? Που πήγαν τα ωραία χρώματα? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από alexis333
mpokwsths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τη γραμματοσειρά δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Για τη δυναμική φωτεινότητα είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει μόνο στα Huawei. Εδώ παραπονιούνται για το S7 και το S6 Yπάρχει και στο S8 και S9. Με την αυτόματη φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους το S9 πιάνει πάνω από 1000nits με ελάχιστο λευκό ενώ πέφτει στα 700nits με πολύ λευκό στην οθόνη. Έτσι δουλευουν οι AMOLED. Απλά στο Mate 10 Pro είναι κάπως έντονο και το έχουν κάνει να ξεκινάει από πιο χαμηλά επίπεδα φωτεινότητας αυτή η προσαρμογή. ----------------------------------- Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει την προσαρμοστική φωτεινότητα κάντε το. Τις πρώτες μέρες θα χρειάζεται αν κάνετε διορθώσεις. Από κει και μετά όμως μαθαίνει τις συνήθειες σου και ξέρει ακριβώς τι φωτεινότητα θέλεις για την κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από mpokwsths 1
hasiotis_john Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, alexis333 είπε Είναι πρόβλημα φίλε. Μου χει βγάλει τα μάτια. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να το συνηθίσω προς το παρών. Δεν γίνεται disable από πουθενά? Δοκίμασε αυτό : 1. Turn-off Power Saving Mode 2. Go to System > Developer Options > Increase Readability Under Sunlight> Toggle Off 3. Then make sure to restart your phone and open your apps (like Chrome) to see if it's still auto-dimming Γράφει ένας στο XDA πως έπιασε στο P20 του που και αυτό έχει το ίδιο. Δες στο παρακάτω λινκ περισσότερα που θα καταλάβεις και πως λειτουργεί το cabc! https://forum.xda-developers.com/mate-10/help/huawei-mate-10-pro-display-dimming-t3740528
spysif Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, alexis333 είπε Το πήρα κι εγώ σήμερα. Καλό κινητο με τα όλα του φαίνεται. Έχω ένα πρόβλημα όμως με τη φωτεινότητα. Ενώ έχω κάνει disable την αυτόματη φωτεινότητα το κινητό παρολαυτα συνεχίζει και την αυξομειώνει μόνο του σε κάποιες εφαρμογές. Πχ στο home screen ή στις ρυθμίσεις ανεβαίνει και μετά όταν ανοίγεις Chrome πχ αρχίζει και πέφτει αισθητά. Ελεος!!! Θα μας βγάλει τα μάτια η Huawei, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Το χετε κι εσείς? Όπως ανέφερε και ο mpokwsths, αυτό υπάρχει από τη nougat και μετά στα huawei (mate 8). Στο marshmallow είχε επιλογή απενεργοποίησης, αλλά μετά το κατάργησαν Αν, όμως, ανοίξει ο chrome μέσα από λινκ από twitter ή fecebook, ανοίγει χωρίς να ρίχνει τη φωτεινότητα...
mpokwsths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Όλοι όσοι το παθαίνουν έχουν ρυθμίσει τη φωτεινότητα ψηλά ως πολύ ψηλά. Σε εμένα ας πούμε, που έχω φροντίσει να ρυθμίσω την προσαρμοστική φωτεινότητα έτσι ώστε πάντα να βλέπω άνετα αλλά με όσο το δυνατόν πιο χαμηλά τη φωτεινότητα μου το κάνει σπάνια. Συνήθως μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό είναι το πιο καλό και για τα μάτια.
thomasko7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 10:59 ΜΜ, petran66 είπε Καλησπέρα!Το παρήγγειλα κι εγώ χθες αργά το απόγευμα από τα Public (μαύρο και τελευταίο μάλλον) και έχει προχωρήσει ήδη σε αποστολή!Mε Asc και πιθανότερη ημερομηνία παράδοσης 26/11 (Δευτέρα)!Εννοείται ότι μου ήρθαν τα ανάλογα mail και sms με τον αρ.αποστολής!Είμαι Θεσσαλονίκη και κάτι μου λέει,ότι μπορεί να είναι αύριο στο κοντινότερο κατάστημα της Asc!Είναι ανοιχτά μέχρι τις 3 μ.μ.Το λέω γιατί έχει φύγει από Αθήνα.Το τσέκαρα.Βέβαια,θα το πληρώσω στη κούριερ (αντ/βολή).Η πλάκα είναι ότι αρχίζω και το ξανασκέφτομαι!Δε ξέρω αν τελικά αξίζει τα 400 ευρώπουλα,έστω ολοκαίνουργιο κλπ....Και έπειτα είδα-εκ των υστέρων όμως-ότι δε παίρνει κάρτα μνήμης!Και κάπου χαλάστηκα,γιατί έχω πολύ πράγμα στη κάρτα και βαριέμαι να τα περνάω.Πριν κανα-ενάμιση χρόνο,είχα το mate 9 64gb pro 6" και μου είχε αρέσει πολύ!Και στη κάμερα (μέρα+νύχτα).Υποθέτω ότι αυτό θα είναι πολύ καλύτερο! το 9 είχακ εγώ κ έλεγα μικρη θα ειναι η διαφορά τους!Αμ δε....θα το ευχαριστηθείς πολύ το κινητο!!!
alexis333 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα την πρώτη φώτο πόσο ωραία και τακτοποιημενη είναι η απάντηση στο tweet με διαφορετικά χρωματά στη γραμματοσειρά και δες στη δεύτερη στο Huawei πως τα εμφανίζει. Στο Huawei είναι όλα μονοκοματα άχρωμα, δε βγάζεις νόημα. Σχεδόν παντού σε όλες τις εφαρμογές έτσι τα κάνει. Όλα μονοκοματα. Είμαι λίγος περίεργος το ξέρω. Αλλά είναι λεπτομέρειες που έχω συνηθίσει στο s9 και κάνουν την διαφορά. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από alexis333
kistos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Η γραμματοσειρά είναι πραγματικά εκνευριστική όπως την βλέπω στις φωτογραφίες. Μήπως μπορεί να διορθωθεί από κάποια ρύθμιση;
dimipap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα και εγω το κινητό απο Γερμανο.Το τζαμακι που έχει επάνω στην οθόνη αφήσατε αυτό η βάλατε καινούργιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα