Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim [ 399 ευρώ BLACK Friday Public]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ίδια και εγώ. Πήρα και τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι όντως κατά πάσα πιθανότητα οι παραλαβές θα ξεκινήσουν από Δευτέρα.

Δημοσ.

Εγώ το παράγγειλα σήμερα, μπαίνω για παρακολούθηση παραγγελίας και με λέει η σελίδα δεν υπάρχει. Δεν παίζει να ασχολήθηκαν καθόλου σήμερα με τον χαμό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kistos είπε

Και μένα υπό επεξεργασία μου λέει. 

Μου ηρθε μόνο ένα αυτόματο email (το οποίο πήγε στα ανεπιθύμητα κι όλας) το οποίο έλεγε ότι είναι υπό επεξεργασία και μετά καμία απολύτως ενημέρωση. 

Ελπίζω να μη εφαγα άκυρο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexis333 είπε

Και μένα υπό επεξεργασία μου λέει. 

Μου ηρθε μόνο ένα αυτόματο email (το οποίο πήγε στα ανεπιθύμητα κι όλας) το οποίο έλεγε ότι είναι υπό επεξεργασία και μετά καμία απολύτως ενημέρωση. 

Ελπίζω να μη εφαγα άκυρο 

Μπα δε νομίζω. Αν το παρήγγειλες από Public λογικά θα σου γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης Παρασκευή 23/11 με Τρίτη 27/1. Εμένα έτσι μου έγραφε από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!Το παρήγγειλα κι εγώ χθες αργά το απόγευμα από τα Public (μαύρο και τελευταίο μάλλον) και έχει προχωρήσει ήδη σε αποστολή!Mε Asc και πιθανότερη ημερομηνία παράδοσης 26/11 (Δευτέρα)!Εννοείται ότι μου ήρθαν τα ανάλογα mail και sms με τον αρ.αποστολής!Είμαι Θεσσαλονίκη και κάτι μου λέει,ότι μπορεί να είναι αύριο στο κοντινότερο κατάστημα της Asc!Είναι ανοιχτά μέχρι τις 3 μ.μ.Το λέω γιατί έχει φύγει από Αθήνα.Το τσέκαρα.Βέβαια,θα το πληρώσω στη κούριερ (αντ/βολή).Η πλάκα είναι ότι αρχίζω και το ξανασκέφτομαι!Δε ξέρω αν τελικά αξίζει τα 400 ευρώπουλα,έστω ολοκαίνουργιο κλπ....Και έπειτα είδα-εκ των υστέρων όμως-ότι δε παίρνει κάρτα μνήμης!Και κάπου χαλάστηκα,γιατί έχω πολύ πράγμα στη κάρτα και βαριέμαι να τα περνάω.Πριν κανα-ενάμιση χρόνο,είχα το mate 9 64gb pro 6" και μου είχε αρέσει πολύ!Και στη κάμερα (μέρα+νύχτα).Υποθέτω ότι αυτό θα είναι πολύ καλύτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arwindan είπε

Μπα δε νομίζω. Αν το παρήγγειλες από Public λογικά θα σου γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης Παρασκευή 23/11 με Τρίτη 27/1. Εμένα έτσι μου έγραφε από την αρχή.

Απο Γερμανο !! Eιχε και δωρεαν μεταφορικα και δωρεαν αντικαταβολη !!!!

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Γραφω απ'το mate 10 που μετα απο πολλα χλμ μεσα στη μερα, πηρα (μαλλον απο ακυρωση) απ' το Γερμανο Καλλιθέας σε γκρι 😁😁

Νταξει μου λειπουν τα tweeks του miui, γιατι κι εγω mix 2s και mi8 κοιτουσα. Αλλα κινηταρα ομολογουμενως. 

Στις 22/11/2018 στις 10:04 ΜΜ, batman26 είπε

μπορουμε να συνδυάσουμε το -20% της  eurobank με την φορο απαλλαγη? να το κοψω δηλαδη με τιμολογιο..

Γινεται η αγορα, ειναι παρανομο σε περιπτωση ελεγχου αν η καρτα δεν αντιστοιχει σε εταιρικο λογαριασμο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανένας με currier το κινητό ; Μπαίνω στην παρακολούθηση παραγγελίες και μου λέει ολοκληρωμενη. Στην κάρτα δεν μου τράβηξε κάποιο ποσό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimipap είπε

Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανένας με currier το κινητό ; Μπαίνω στην παρακολούθηση παραγγελίες και μου λέει ολοκληρωμενη. Στην κάρτα δεν μου τράβηξε κάποιο ποσό. 

Δεν παρέλαβα εγώ, αλλά επικοινώνησα μέσω mail και με είπαν θα το στείλουν αύριο. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kistos είπε

Δεν παρέλαβα εγώ, αλλά επικοινώνησα μέσω mail και με είπαν θα το στείλουν αύριο. 

Μόλις μου στείλανε email και μου ειπαν το ίδιο πράγμα. Αντε να δούμε.... 

Δημοσ.

Έχω δουλέψει αρκετά με το λογισμικό της Xiaomi. Ήμουν ανάμεσα στο Mi 8 και το Mate 10 Pro, τελικά αποφάσισα να πάω στην Huawei. Λέτε να ξενερώσω; :P

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kistos είπε

Έχω δουλέψει αρκετά με το λογισμικό της Xiaomi. Ήμουν ανάμεσα στο Mi 8 και το Mate 10 Pro, τελικά αποφάσισα να πάω στην Huawei. Λέτε να ξενερώσω; :P

Και εγώ ανάμεσα σε mi8 η Mate 10 ήμουν. Μετά απο πολλά review που είδα επέλεξα το mate. Πιστεύω είναι καλύτερο. 

Απλα το mate είναι ποιο παλιό απο θέμα χρόνολογιας κατασκευής. 

Η αυτοψία θα δείξει!! 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραιο κινητο ειναι και οσοι το παρετε θα το χαρειτε. Μας εμαθαν κακως πως, οτι ειναι ενος ετους ειναι παλιο. Μεγα λαθος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kistos είπε

3 ώρες πριν, dimipap είπε

Μόλις μου στείλανε email και μου ειπαν το ίδιο πράγμα. Αντε να δούμε.... 

Από που έχετε παραγγείλει; Εγώ από Public Πέμπτη βράδυ με παραλαβή από κατάστημα και ακόμα καμία ενημέρωση (αν και στην παραγγελία έγραφε εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως Τρίτη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...