dio7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 *Σε χρωμα καφε ΥΓ αν καποιος πηρε το γκρι και το μετανοιωσε και δεν το εχει πληρωσει ακομα με ενδιαφερει.
4four Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Sorry κιολας αλλα γιατι ειναι προσφορα?? Στο Σκρουτζ εχει εδω και ενα μηνα αυτη την τιμη επειδη δεν ειναι απο "Μεγαλο" καταστημα?? ΕΙναι ΙΔΙΟ ακριβως πραγμα και η εγγυηση και ολα..
dio7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, 4four είπε Sorry κιολας αλλα γιατι ειναι προσφορα?? Στο Σκρουτζ εχει εδω και ενα μηνα αυτη την τιμη επειδη δεν ειναι απο "Μεγαλο" καταστημα?? ΕΙναι ΙΔΙΟ ακριβως πραγμα και η εγγυηση και ολα.. Ουσιαστικα προσφορα ειναι για αυτους που εχουν καρτα eurobank που μας βγαινει 320Ε😉
kistos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αν πληρώσουμε με πιστωτική Eurobank από το σάιτ και το παραγγείλουμε ισχύει το πρόγραμμα επιβράβευσης; Βάζω να κάνω παραλαβη από κατάστημα και μου γράφει μήνυμα "Σημείωση: Για εξόφληση στο κατάστημα, δεν ισχύουν οι άτοκες δόσεις και το όφελος από το πρόγραμμα επιβράβευσης Eurobank €πιστροφή". Το πρωί μίλησα με κατάστημα Καλαμαριάς και με είπαν ότι για επιστροφή πρέπει να πάω από το κατάστημα. Τελικά τι ισχύει; Έκανε κάποιος παραγγελία από ίντερνετ με Eurobank;
Genatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Θα πρέπει είτε να κάνεις παραγγελία και πληρωμή μέσω του site με κάρτα eurobank είτε να πας σε ένα κατάστημα και να αγοράσεις από εκεί και να πληρώσεις με κάρτα eurobank. Αυτό που δν ισχύει είναι να κάνεις αγορά μέσω του site και εξόφληση σε ένα κατάστημα. Εκεί δν έχεις την επιστροφή από την Eurobank. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, 4four είπε Sorry κιολας αλλα γιατι ειναι προσφορα?? Στο Σκρουτζ εχει εδω και ενα μηνα αυτη την τιμη επειδη δεν ειναι απο "Μεγαλο" καταστημα?? ΕΙναι ΙΔΙΟ ακριβως πραγμα και η εγγυηση και ολα.. 440 στο skroutz . Για αυτό είναι προσφορά
dio7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Προσπαθω 1 ωρα τωρα να πραγματοποιησω την αγορα και δεν μαφηνει..Τι παιζει?
kistos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μόλις προχώρησα σε παραγγελία. Η επιστροφή της Eurobank γίνεται άμεσα ή πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από kistos
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Προσωρινά μη διαθέσιμο στον Γερμανό.......άρα μας τελείωσε ..........
dimipap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kistos είπε Εγώ μόλις προχώρησα σε παραγγελία. Η επιστροφή της Eurobank γίνεται άμεσα ή πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες; Το πρόλαβα και εγω σε γκρι χρώμα... Απο ότι μου είπαν η επιστροφή μπαίνει σε δύο μέρες απο την χρέωση της κάρτας.
link67 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dimipap είπε Το πρόλαβα και εγω σε γκρι χρώμα... Απο ότι μου είπαν η επιστροφή μπαίνει σε δύο μέρες απο την χρέωση της κάρτας. Α εσύ ήσουν που πρόλαβε και μου το πηρε! 😁 Καλορίζικο. 2 λεπτά πριν, kistos είπε Υπάρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακά; Δεν είναι εκθεσιακά, λογικά είναι από ακυρώσεις.
alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dio7 είπε *Σε χρωμα καφε ΥΓ αν καποιος πηρε το γκρι και το μετανοιωσε και δεν το εχει πληρωσει ακομα με ενδιαφερει. Πάρε αυτό και είσαι κομπλε https://www.skroutz.gr/s/13752883/Full-Cover-Tempered-Glass-9H-για-Huawei-Mate-10-Pro-Μαύρο.html 1
FLIMIT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εμενα που εκανα παραγγελια χθες ηλεκτρονικα...βρισκεται σε σταδιο επεξεργασιας.....σε εσας?
dimipap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, FLIMIT είπε Εμενα που εκανα παραγγελια χθες ηλεκτρονικα...βρισκεται σε σταδιο επεξεργασιας.....σε εσας? Εγώ σήμερα που έκανα την παραγγελία και εμένα στο ίδιο στάδιο είναι. Από Δευτέρα πιστεύω θα αρχίσουν να στέλνουν... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από dimipap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα