Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim [ 399 ευρώ BLACK Friday Public]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κοπέλα που ασχολειται με φωτογραφια (οχι σελφι κτλ), ψαχνει ενα σχετικα οικονομικο κινητο και αρχικα ηταν ετοιμη να παρει το xiaomi mi A2, τι θα προτεινατε; Ειναι πολλες σκαλες ανωτερη η καμερα του ΜΑΤΕ 10 PRO ή για τα λεφτα του αξιζει και το Mi A2;

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Κωτσόβολο έχει εξαντληθεί το γκρι που είχε, στα Public έχει μείνει ακόμα μόνο το καφέ, ενώ στον Γερμανό υπάρχει ακόμα το γκρι. Όποιος το σκέφτεται καλύτερα να βιαστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έβαλα κι εγώ μια παραγγελία  μόλις τώρα για να προλάβω το μαύρο χρώμα. Δεν υπάρχει αλλού εκτός από Γερμανό σε αυτή την τιμή και μαύρο χρώμα πλέον. 

Έχω μια απορία/διλειμα αν έχεις κάνεις άποψη ας βοηθήσει. 

Τώρα εχω το s9 με το οποίο είμαι κατευχαριστημενος, δεν έχω παράπονο είναι άριστο τηλέφωνο.

Αλλά εδώ και καιρό κοιτάω συνεχώς να πάρω κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη. Σκέφτομουν να πήγαινα στο S9 Plus αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για την αγορά και γι αυτό κολαγα να το προχωρήσω.

Ενώ με το Mate 10 Pro αλλάζουν τα πράγματα. Εάν πουλήσω το s9 που έχω τώρα θα μου ρθει μια η άλλη με το Mate 10 Pro και μη σας πω ότι θα μου μείνει και ένα 50αρι στην άκρη ρέστα κι όλας. ( ή αγορά θα γίνει με τιμολόγιο γι αυτό). 

Το ερώτημα είναι αξίζει το τηλέφωνο ?  Η θα δω διαφορά προς το χειρότερο από το s9 που έχω τωρα. 😕😕

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
14 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Πάντως σαν κινητό είναι απόλυτο εργαλείο, δεν του λείπει απολύτως τίποτα και άνετα στέκεται ανάμεσα στις ναυαρχίδες της αγοράς!

Το έχω και είναι πραγματικά εργαλείο 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexis333 είπε

Παιδιά έβαλα κι εγώ μια παραγγελία  μόλις τώρα για να προλάβω το μαύρο χρώμα. Δεν υπάρχει αλλού εκτός από Γερμανό σε αυτή την τιμή και μαύρο χρώμα πλέον. 

Έχω μια απορία/διλειμα αν έχεις κάνεις άποψη ας βοηθήσει. 

Τώρα εχω το s9 με το οποίο είμαι κατευχαριστημενος, δεν έχω παράπονο είναι άριστο τηλέφωνο.

Αλλά εδώ και καιρό κοιτάω συνεχώς να πάρω κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη. Σκέφτομουν να πήγαινα στο S9 Plus αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για την αγορά και γι αυτό κολαγα να το προχωρήσω.

Ενώ με το Mate 10 Pro αλλάζουν τα πράγματα. Εάν πουλήσω το s9 που έχω τώρα θα μου ρθει μια η άλλη με το Mate 10 Pro και μη σας πω ότι θα μου μείνει και ένα 50αρι στην άκρη ρέστα κι όλας. ( ή αγορά θα γίνει με τιμολόγιο γι αυτό). 

Το ερώτημα είναι αξίζει το τηλέφωνο ?  Η θα δω διαφορά προς το χειρότερο από το s9 που έχω τωρα. 😕😕

Έχοντας και τα δυο θα σου πω ότι σε θέμα ταχύτητας δεν θα δεις διαφορά,είναι εξίσου γρήγορα και τα δυο,η οθόνη του s9 είναι καλύτερη αλλά του mate μεγαλύτερη.Το mate έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και το s9 ελαχιστα καλύτερη κάμερα.

Στο s9 έχεις ατέλειωτες επιλογές σε τζαμακια,θήκες ενώ στο mate λιγότερες επιλογές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Mate 10 pro ή mi 8 / mix 2s? Είμαι σε δίλημμα.. θέλω μεγάλη οθόνη.. χρήση κυρίως browsing ( πολλές καρτέλες ), και κάνα παιχνιδάκι τις ώρες που δεν έχει δουλειά στο μαγαζί.. Βασικό η αυτονομία. Ο επεξεργαστής του mate δεν είναι πολύ πιο αδύναμος από τον 845?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, moure είπε

Έχοντας και τα δυο θα σου πω ότι σε θέμα ταχύτητας δεν θα δεις διαφορά,είναι εξίσου γρήγορα και τα δυο,η οθόνη του s9 είναι καλύτερη αλλά του mate μεγαλύτερη.Το mate έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και το s9 ελαχιστα καλύτερη κάμερα.

Στο s9 έχεις ατέλειωτες επιλογές σε τζαμακια,θήκες ενώ στο mate λιγότερες επιλογές.

Επειδή έχω το s9 plus και το mate 10 pro δεν συγκρινονται ουτε σε ταχυτητα..υπερ του mate φυσικα. Όπως και το βίντεο στο s9 plus καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Mate 10 Pro γρηγοροτερο απο το S9 Plus ? Οντως ?

Και σε κατι βιντεακια στο youtube που βλεπω φαινονται οτι πανε μαζι και σε πολλα καλυτερο το Mate.

Η οθόνη ειναι κατι που φοβαμαι ομως γιατι αν δε τη δεις απο κοντα δε ξερεις τι θα συναντησεις. Ειδικα στα χρωματα και στη φωτεινοτητα.

Αμα ειναι εμφανης η διαφορα προς το χειροτερο θα το δωσω , δε μπορω με χαμηλου επιπεδου οθονες. 

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Spirosninja είπε

Για κοπέλα που ασχολειται με φωτογραφια (οχι σελφι κτλ), ψαχνει ενα σχετικα οικονομικο κινητο και αρχικα ηταν ετοιμη να παρει το xiaomi mi A2, τι θα προτεινατε; Ειναι πολλες σκαλες ανωτερη η καμερα του ΜΑΤΕ 10 PRO ή για τα λεφτα του αξιζει και το Mi A2;

Καποιος που να γνωριζει,  βρε παιδια;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spirosninja είπε

Καποιος που να γνωριζει,  βρε παιδια;;;

Εφόσον η κάμερα του είναι πολύ κοντά σε αυτή του S9 λογικά μια χαρά θα της κάνει. Τώρα το κατά πόσο το Mate έχει και πολλές επιλογές για manual ρυθμίσεις στην κάμερα, αυτό θα σου το απαντήσουν τα παιδιά που το έχουν, μάλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...