Spirosninja Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Για κοπέλα που ασχολειται με φωτογραφια (οχι σελφι κτλ), ψαχνει ενα σχετικα οικονομικο κινητο και αρχικα ηταν ετοιμη να παρει το xiaomi mi A2, τι θα προτεινατε; Ειναι πολλες σκαλες ανωτερη η καμερα του ΜΑΤΕ 10 PRO ή για τα λεφτα του αξιζει και το Mi A2;
Miraggio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alada4 είπε 320 με κάρτα euro bank κάτι γίνεται στον γερμανό ?
Arwindan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Από Κωτσόβολο έχει εξαντληθεί το γκρι που είχε, στα Public έχει μείνει ακόμα μόνο το καφέ, ενώ στον Γερμανό υπάρχει ακόμα το γκρι. Όποιος το σκέφτεται καλύτερα να βιαστεί.
alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά έβαλα κι εγώ μια παραγγελία μόλις τώρα για να προλάβω το μαύρο χρώμα. Δεν υπάρχει αλλού εκτός από Γερμανό σε αυτή την τιμή και μαύρο χρώμα πλέον. Έχω μια απορία/διλειμα αν έχεις κάνεις άποψη ας βοηθήσει. Τώρα εχω το s9 με το οποίο είμαι κατευχαριστημενος, δεν έχω παράπονο είναι άριστο τηλέφωνο. Αλλά εδώ και καιρό κοιτάω συνεχώς να πάρω κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη. Σκέφτομουν να πήγαινα στο S9 Plus αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για την αγορά και γι αυτό κολαγα να το προχωρήσω. Ενώ με το Mate 10 Pro αλλάζουν τα πράγματα. Εάν πουλήσω το s9 που έχω τώρα θα μου ρθει μια η άλλη με το Mate 10 Pro και μη σας πω ότι θα μου μείνει και ένα 50αρι στην άκρη ρέστα κι όλας. ( ή αγορά θα γίνει με τιμολόγιο γι αυτό). Το ερώτημα είναι αξίζει το τηλέφωνο ? Η θα δω διαφορά προς το χειρότερο από το s9 που έχω τωρα. 😕😕 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από alexis333
manosmc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ξέρει κανεις αν ισχύει η επιστροφή στο cosmote.gr?
paokmaniak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Πφφ εξαντληθηκε απο Γερμανο.... δες βλακεια μεχρι να φορτισω την κατα της Eurobank...
ZaxasK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Πάντως σαν κινητό είναι απόλυτο εργαλείο, δεν του λείπει απολύτως τίποτα και άνετα στέκεται ανάμεσα στις ναυαρχίδες της αγοράς! Το έχω και είναι πραγματικά εργαλείο
moure Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, alexis333 είπε Παιδιά έβαλα κι εγώ μια παραγγελία μόλις τώρα για να προλάβω το μαύρο χρώμα. Δεν υπάρχει αλλού εκτός από Γερμανό σε αυτή την τιμή και μαύρο χρώμα πλέον. Έχω μια απορία/διλειμα αν έχεις κάνεις άποψη ας βοηθήσει. Τώρα εχω το s9 με το οποίο είμαι κατευχαριστημενος, δεν έχω παράπονο είναι άριστο τηλέφωνο. Αλλά εδώ και καιρό κοιτάω συνεχώς να πάρω κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη. Σκέφτομουν να πήγαινα στο S9 Plus αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για την αγορά και γι αυτό κολαγα να το προχωρήσω. Ενώ με το Mate 10 Pro αλλάζουν τα πράγματα. Εάν πουλήσω το s9 που έχω τώρα θα μου ρθει μια η άλλη με το Mate 10 Pro και μη σας πω ότι θα μου μείνει και ένα 50αρι στην άκρη ρέστα κι όλας. ( ή αγορά θα γίνει με τιμολόγιο γι αυτό). Το ερώτημα είναι αξίζει το τηλέφωνο ? Η θα δω διαφορά προς το χειρότερο από το s9 που έχω τωρα. 😕😕 Έχοντας και τα δυο θα σου πω ότι σε θέμα ταχύτητας δεν θα δεις διαφορά,είναι εξίσου γρήγορα και τα δυο,η οθόνη του s9 είναι καλύτερη αλλά του mate μεγαλύτερη.Το mate έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και το s9 ελαχιστα καλύτερη κάμερα. Στο s9 έχεις ατέλειωτες επιλογές σε τζαμακια,θήκες ενώ στο mate λιγότερες επιλογές. 1 1
Liapisftw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Mate 10 pro ή mi 8 / mix 2s? Είμαι σε δίλημμα.. θέλω μεγάλη οθόνη.. χρήση κυρίως browsing ( πολλές καρτέλες ), και κάνα παιχνιδάκι τις ώρες που δεν έχει δουλειά στο μαγαζί.. Βασικό η αυτονομία. Ο επεξεργαστής του mate δεν είναι πολύ πιο αδύναμος από τον 845?
geornirv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, moure είπε Έχοντας και τα δυο θα σου πω ότι σε θέμα ταχύτητας δεν θα δεις διαφορά,είναι εξίσου γρήγορα και τα δυο,η οθόνη του s9 είναι καλύτερη αλλά του mate μεγαλύτερη.Το mate έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και το s9 ελαχιστα καλύτερη κάμερα. Στο s9 έχεις ατέλειωτες επιλογές σε τζαμακια,θήκες ενώ στο mate λιγότερες επιλογές. Επειδή έχω το s9 plus και το mate 10 pro δεν συγκρινονται ουτε σε ταχυτητα..υπερ του mate φυσικα. Όπως και το βίντεο στο s9 plus καλυτερο.
alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Mate 10 Pro γρηγοροτερο απο το S9 Plus ? Οντως ? Και σε κατι βιντεακια στο youtube που βλεπω φαινονται οτι πανε μαζι και σε πολλα καλυτερο το Mate. Η οθόνη ειναι κατι που φοβαμαι ομως γιατι αν δε τη δεις απο κοντα δε ξερεις τι θα συναντησεις. Ειδικα στα χρωματα και στη φωτεινοτητα. Αμα ειναι εμφανης η διαφορα προς το χειροτερο θα το δωσω , δε μπορω με χαμηλου επιπεδου οθονες. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από alexis333
Spirosninja Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Spirosninja είπε Για κοπέλα που ασχολειται με φωτογραφια (οχι σελφι κτλ), ψαχνει ενα σχετικα οικονομικο κινητο και αρχικα ηταν ετοιμη να παρει το xiaomi mi A2, τι θα προτεινατε; Ειναι πολλες σκαλες ανωτερη η καμερα του ΜΑΤΕ 10 PRO ή για τα λεφτα του αξιζει και το Mi A2; Καποιος που να γνωριζει, βρε παιδια;;;
stark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Spirosninja είπε Καποιος που να γνωριζει, βρε παιδια;;; Εφόσον η κάμερα του είναι πολύ κοντά σε αυτή του S9 λογικά μια χαρά θα της κάνει. Τώρα το κατά πόσο το Mate έχει και πολλές επιλογές για manual ρυθμίσεις στην κάμερα, αυτό θα σου το απαντήσουν τα παιδιά που το έχουν, μάλλον. 1
manosmc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 διαθέσιμο στον γερμανο αν κάποιος θέλει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα