Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim [ 399 ευρώ BLACK Friday Public]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως περίμενα εδώ και μέρες μια πτώση τιμής από τις μεγαλύτερες αλυσίδες. Στην ουσία είναι σε τιμές skroutz αλλά έχεις μία (θεωρητικά πάντα) μεγαλύτερη ασφάλεια και τσίμπησα ένα.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος είναι από Ιωαννίνα να ξεχάσει την eurobank επιστροφή από Γερμανό.Είναι φουλ κλέψιμο.Τους έκραξα το απόγευμα και στα δύο κατάστηματα.Το μεγάλο κατάστημα μου είπε ότι δεν συμμετέχει στο Black friday..Και το άλλο μέσα είχε γεμάτο τις οθόνες διαφήμιση Black friday και 20% επιστροφή eurobank.. Χώρια ότι περίμενα πόση ώρα.. Μου λέει κιόλας μετά. Δεν συνεργαζόμαστε με το 20% eurobank..ρε αι στα διαλα τους λέω ρεζιληδες και μου το έχεις και διαφήμιση μέσα στο ίδιο το μαγαζί. ΑΠΛΆ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ..

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η κάμερα, μετά τα διάφορα updates που έχει πάρει, έχει βελτιωθεί; Δε λέω ότι ήταν ποτέ κακή, αλλά όταν πρωτοβγήκε και το παρακολουθούσα, υστερούσε σε αρκετά σημεία σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες (με ενδιαφέρει η φωτογραφία, όχι το βίντεο).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanos_gr είπε

Ξέρει κανείς αν η κάμερα, μετά τα διάφορα updates που έχει πάρει, έχει βελτιωθεί; Δε λέω ότι ήταν ποτέ κακή, αλλά όταν πρωτοβγήκε και το παρακολουθούσα, υστερούσε σε αρκετά σημεία σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες (με ενδιαφέρει η φωτογραφία, όχι το βίντεο).

Του έχουν προσθέσει Night Mode που είναι φανταστικό. EIS σε 4Κ video ακόμα δεν του έχουν βάλει. Έχει βέβαια το OIS...

Αν αναφέρεσαι στα κάπως αφύσικα πρόσωπα και το υπερβολικό Post-processing δεν το έχουν αλλάξει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Του έχουν προσθέσει Night Mode που είναι φανταστικό. EIS σε 4Κ video ακόμα δεν του έχουν βάλει. Έχει βέβαια το OIS...

Αν αναφέρεσαι στα κάπως αφύσικα πρόσωπα και το υπερβολικό Post-processing δεν το έχουν αλλάξει.

Κυρίως στο post-processing που λες. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το είχα αγοράσει. Deal breaker για εμένα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billgio είπε

Όποιος είναι από Ιωαννίνα να ξεχάσει την eurobank επιστροφή από Γερμανό.Είναι φουλ κλέψιμο.Τους έκραξα το απόγευμα και στα δύο κατάστηματα.Το μεγάλο κατάστημα μου είπε ότι δεν συμμετέχει στο Black friday..Και το άλλο μέσα είχε γεμάτο τις οθόνες διαφήμιση Black friday και 20% επιστροφή eurobank.. Χώρια ότι περίμενα πόση ώρα.. Μου λέει κιόλας μετά. Δεν συνεργαζόμαστε με το 20% eurobank..ρε αι στα διαλα τους λέω ρεζιληδες και μου το έχεις και διαφήμιση μέσα στο ίδιο το μαγαζί. ΑΠΛΆ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ..

τους στελνεις τη αποδειξη και σου βαζουν τα χρηματα της επιστροφης. για να εισαι σιγουρος και εσυ παρε απο πριν τηλ. τη eurobank για να στο πουνε

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, navger είπε

τους στελνεις τη αποδειξη και σου βαζουν τα χρηματα της επιστροφης. για να εισαι σιγουρος και εσυ παρε απο πριν τηλ. τη eurobank για να στο πουνε

Έχω ψωνίσει ξανά από την cosmote με eurobank επιστροφή. Όλα μια χαρά.. Όπως έλεγε καθ το χαρτί της επιστροφης που μου έδωσε η cosmote εντός μήνα θα σας μπεις η επιστροφή.και έτσι έγινε.αλλα το θέμα τώρα με τον Γερμανό είναι ότι δεν έχει κανένα κινητό διαθέσιμο πρώτον από κατάστημα (εγώ φαντάσου πήγα να πάρω MATE 20 pro που δεν είναι καν Black friday προσφορά και στα φυλλάδια το έχουν πρώτη μούρη εξώφυλλο κιόλας) και μου λεει δεν ισχύει η επιστροφή της eurobank στο δικό μας κατάστημά.έχω στείλει ήδη e mail στην eurobank για αυτή την κατάσταση.

Δημοσ.

Η επιστροφή της Eurobank ισχύει και για παραγγελία μέσω του διαδικτύου ή μόνο με φυσική παρουσία στο κατάστημα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kistos είπε

Η επιστροφή της Eurobank ισχύει και για παραγγελία μέσω του διαδικτύου ή μόνο με φυσική παρουσία στο κατάστημα;

Το 20% €πιστροφή ισχύει στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο www.germanos.gr, εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του www.germanos.gr, (δεν ισχύει εφόσον η παραγγελία γίνει στο www.germanos.gr και η εξόφληση γίνει σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...