ZAFIRIOSNT Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα παιδιά. έκανα ενα σύστημα με τον επεξεργαστή του τίτλου, και ποιο συγκεκριμένα: ryzen 2400g asus prime b450m-k και kingstone hx fury 2x4gb 2666mz (hn426c15fb/4) αν βοηθάει. το θέμα μου τώρα.. ( ξέρω οτι τα πράγματα δεν ήταν και η καλύτερη αγορά, αλλά πάει ) βάζω windows, βάζω drivers, όλα καλά, στήνω και το madmax, το τρέχω, artifacts. ενεργοποιώ D.O.C.P στο bios, βάζω τελευταίους drivers και ανεβάζω τις μνήμες απο 1.2 σε 1.35 ( μάλων λάθος μου ) και όλα καλά με το madmax.. βάζω lol χαμός απο artifact, ολα καλά στο madmax και παρατηρώ οτι δεν είμαι full screen φαίνεται κανονικά. έχω ξενερώσει άσχημα... καμία βοήθεια? ότι νάνε.. το έτρεξα με συμβατότητα windows 8 και όλα καλά.. μείνετε συντονισμένοι ψάχνω και αλλά καύλα...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τώρα έχω θεμα με το dota. Όταν βγαίνω από το παιχνίδι freezαρει το σύστημα και αναγκάστηκα hard reset. Βγαίνει μόνο αν το σκοτώσω από τον task manager. Το γυρνάω σε dx9 πάλι artifacts... Καμία ιδέα?
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ZAFIRIOSNT είπε Τώρα έχω θεμα με το dota. Όταν βγαίνω από το παιχνίδι freezαρει το σύστημα και αναγκάστηκα hard reset. Βγαίνει μόνο αν το σκοτώσω από τον task manager. Το γυρνάω σε dx9 πάλι artifacts... Καμία ιδέα? DOA η CPU?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 λες? χθες τα παρέλαβα... παίζει να φταίνε τα windows ltsb κάπου? προσπαθώ να δω μοίπως κάπου είναι θέμα software... insomnia
akoinonitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικα ειναι θεμα της καρτας εφοσον εχεις και artifacts Επικοινωνησε με amd απευθειας και πες τους το προβλημα σου η συμπληρωσε κατευθειαν φορμα rma να μην μπλεκεις με το κατστημα ,θα ερθει κουριερ να τον παρει και θα σου στειλουν καινουριο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
JTRGamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια κάρτα γραφικών έχεις?Και απο πότε την δουλέυεις? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer
akoinonitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Ποια κάρτα γραφικών έχεις?Και απο πότε την δουλέυεις? ryzen 2400g
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Προς το παρών στήνω windows 10 pro και βάζω updates .... Δεν το κόβω για θέμα υλικού.. βασικά μου τα έβγαζε κάπως έτσι
JTRGamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα και θερμοκρασίες την ώρα που παίζεις ,μήπως υπερθερμαίνετε η ενσωματωμένη gpu του ryzen 2400g επειδή ίσως ζορίζετε σε κάποια games και γι αυτό σου βγάζει artifacts. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι θερμοκρασίες μια χαρά είναι... με το που έτρεχε το dota σε dx9 ή fullscreen και στο lol πριν το βάλω σε συμβατότητα με windows 8 μου τα έβγαζε έτσι. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από ZAFIRIOSNT
adtakhs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε Προς το παρών στήνω windows 10 pro και βάζω updates .... Δεν το κόβω για θέμα υλικού.. βασικά μου τα έβγαζε κάπως έτσι με ένα googlάρισμα πολλοί αναφέρουν θέμα με έκδοση των windows. Ρίξε μια ματιά.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 είχα ltsb 1607. τώρα βάζω pro και σε λιγο ξεκινάω για 1809 πριν λίγο χωρίς να έχω κάνει update το pc, έβαλα τον προ τελευταίο driver της amd και στο device manager μου έδειχνε πρόβλημα... τους ξήλωσα κάνω update και επανέρχομαι
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 έμειναν κάτι ρέστα απο updates, drivers μπήκαν τελευταίοι και έχω 2 στα 2 μέχρι τώρα απο games. madmax και lol τρέχουν όνειρο. πάμε για dota τώρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα