Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

έκανα ενα σύστημα με τον επεξεργαστή του τίτλου, και ποιο συγκεκριμένα:

ryzen 2400g

asus prime b450m-k

και kingstone hx fury 2x4gb 2666mz (hn426c15fb/4) αν βοηθάει. 

το θέμα μου τώρα.. ( ξέρω οτι τα πράγματα δεν ήταν και η καλύτερη αγορά, αλλά πάει ) βάζω windows, βάζω drivers, όλα καλά, στήνω και το madmax, το τρέχω, artifacts. ενεργοποιώ D.O.C.P στο bios, βάζω τελευταίους drivers και ανεβάζω τις μνήμες απο 1.2 σε 1.35 ( μάλων λάθος μου ) και όλα καλά με το madmax.. βάζω lol χαμός απο artifact, ολα καλά στο madmax και παρατηρώ οτι δεν είμαι full screen φαίνεται κανονικά.  έχω ξενερώσει άσχημα... καμία βοήθεια?

ότι νάνε.. το έτρεξα με συμβατότητα windows 8 και όλα καλά.. μείνετε συντονισμένοι ψάχνω και αλλά καύλα...   

Δημοσ.

Τώρα έχω θεμα με το dota. Όταν βγαίνω από το παιχνίδι freezαρει το σύστημα και αναγκάστηκα hard reset. Βγαίνει μόνο αν το σκοτώσω από τον task manager. Το γυρνάω σε dx9 πάλι artifacts... Καμία ιδέα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZAFIRIOSNT είπε

Τώρα έχω θεμα με το dota. Όταν βγαίνω από το παιχνίδι freezαρει το σύστημα και αναγκάστηκα hard reset. Βγαίνει μόνο αν το σκοτώσω από τον task manager. Το γυρνάω σε dx9 πάλι artifacts... Καμία ιδέα?

DOA η CPU?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα ειναι θεμα της καρτας εφοσον εχεις και artifacts

Επικοινωνησε με amd απευθειας και πες τους το προβλημα σου η συμπληρωσε κατευθειαν φορμα rma να μην μπλεκεις με το κατστημα ,θα ερθει κουριερ να τον παρει και θα σου στειλουν καινουριο

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα και θερμοκρασίες την ώρα που παίζεις ,μήπως υπερθερμαίνετε η ενσωματωμένη gpu του ryzen 2400g επειδή ίσως ζορίζετε σε κάποια games και γι αυτό σου βγάζει artifacts.

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι θερμοκρασίες μια χαρά είναι... με το που έτρεχε το dota σε dx9 ή fullscreen και στο lol πριν το βάλω σε συμβατότητα με windows 8 μου τα έβγαζε έτσι.

Επεξ/σία από ZAFIRIOSNT
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε

Προς το παρών στήνω windows 10 pro και βάζω updates .... Δεν το κόβω για θέμα υλικού.. 

βασικά μου τα έβγαζε κάπως έτσι

images.jpg

με ένα googlάρισμα πολλοί αναφέρουν θέμα με έκδοση των windows.

Ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

είχα ltsb 1607. τώρα βάζω pro και σε λιγο ξεκινάω για 1809

πριν λίγο χωρίς να έχω κάνει update το pc, έβαλα τον προ τελευταίο driver της amd και στο device manager μου έδειχνε πρόβλημα... τους ξήλωσα κάνω update και επανέρχομαι   

Δημοσ.

έμειναν κάτι ρέστα απο updates, drivers μπήκαν τελευταίοι και έχω 2 στα 2 μέχρι τώρα απο games. madmax και lol   τρέχουν όνειρο. πάμε για dota τώρα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...