lefteris_007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Ρε παιδιά, δυο χρόνια είναι από την νομοθεσία. Υποχρεωτικά! Τι συζητάτε; Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα κατά το παρελθόν και τι ισχύει..έχω διαβάσει αναλυτικά τι και πως...το έχουν αναλύσει τα περί εγγύησης τα παιδιά στο φορουμ του PS4 για να καταλάβεις γιατί είναι κάπως περίπλοκη νομικά η όλη φάση..ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει θέμα
non-serviam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα κατά το παρελθόν και τι ισχύει..έχω διαβάσει αναλυτικά τι και πως...το έχουν αναλύσει τα περί εγγύησης τα παιδιά στο φορουμ του PS4 για να καταλάβεις γιατί είναι κάπως περίπλοκη νομικά η όλη φάση..ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει θέμα Μέχρι να σκάσει η πρώτη μήνυση είναι. Μετά όλοι θα γίνουν άνθρωποι. Αλλά ποιος τρέχει...
VonLoutsos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, lefteris_007 said: Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα κατά το παρελθόν και τι ισχύει..έχω διαβάσει αναλυτικά τι και πως...το έχουν αναλύσει τα περί εγγύησης τα παιδιά στο φορουμ του PS4 για να καταλάβεις γιατί είναι κάπως περίπλοκη νομικά η όλη φάση..ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει θέμα Η απορία μου είναι, πως σε όλες τις άλλες συσκευές η Sony δίνει δύο χρόνια και στο PS4 ένα. Προσωπικά, πιστεύω οτι συμβαίνει επειδή έχει αναθέσει το σερβις στην Commetron και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Εμένα πάντως σε παιχνίδι που έδειχνε διαθεσιμότητα με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν οτι οτι θα μου ακυρώσουν την παραγγελία και λογω της ταλαιπωρίας θα μου στείλουν δωροεπιταγή. Απάντησα ένα όχι δεν το δέχομαι. Τι θα γίνει άγνωστό.(Η παραγγελία είχε γίνει από την Τρίτη) Φτου, ποιο game ήταν;
VonLoutsos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Just now, Grim Ripper said: Φτου, ποιο game ήταν; Bioshock PS4
Grim Ripper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει παραγγελία από την Δευτέρα για το Rise of the Tomb Raider: 20th anniversary edition και ακόμα λέει "Καταχωρήθηκε" και δεν έχω καμία ενημέρωση. Την Πέμπτη είχα πάρει τηλ (για άλλη παραγγελία) και μου λένε δεν ξέρουν αν θα παραλάβω ή όχι ακόμα, θα με ενημερώσουν. Sorry για το off-topic. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Grim Ripper 1
ilias8513 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παραγγελια στις 23/11 με παραλαβη απο καταστημα, δεν εχω καμια ενημερωση ακομα. Πηρα στα κεντρικα, 15 λεπτα αναμονη στο τηλ. και δεν το σηκωσε κανεις. Ούτε στην πιστωτική έχει φανεί η πρώτη δόση ούτε στην επιστροφή κάτι.
jumper_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μάλιστα.. Το ίδιο.. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. Μυρίζομαι ακύρωση.. Σε εμένα έχει δεσμευτεί το ποσό αλλά δεν έχει λογιστικοποιηθεί. Από το κατάστημα θα μπορέσουμε να βγάλουμε καμία άκρη;
apathya Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εμενα με πηραν 1μιση το μεσσημερι για παραλαβη αλλα δεν προλαβα σημερα, παω για αυριο.
jumper_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Για το bundle του τίτλου ή για άλλο προϊόν; Πότε είχες βάλει την παραγγελία;
apathya Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jumper_ είπε Για το bundle του τίτλου ή για άλλο προϊόν; Πότε είχες βάλει την παραγγελία; Για το bundle του τιτλου, η παραγγελια εγινε 21:35 22/11 Υ.Γ. Λογικα οι περισσοτεροι θα παραλαβεται απλα δεν σας εχεις ενημερωσει ακομα το καταστημα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από apathya
ilias8513 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγω την εκανα στις 23/11 το πρωι και στο καταστημα δεν εχουν κατι ακομα. Ελπιζω να με ενημερωσουν αυριο.
mples Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εγω 22/11 και ακομα τιποτα απο το e shop περιμενα δυο φορες απο μιση ωρα και στο τελος μου το εκλεισαν ελεοσ
fou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Σημερα το πρωι ηρθε με courier το πακετο PS4 God of War με το Spiderman. Στην επιστροφη ακομα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις