Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mples είπε

ρε παιδια εχει παραλαβει κανεις απο το e shop  ??

εμενα ουτε ενημέρωση ουτε τιποτα !

τους πηρα τηλ τωρα και μονο που δεν μου το εκλεισαν στην μουρη  λες και πηρα στην ΔΟΗ  της περιοχης μου ελεος 

Τίποτα ακόμα..εντάξει δύο μέρες εργάσιμες γράφουν θα είναι διαθέσιμο..λογικά Δευτέρα ή Τρίτη θα παραλάβουμε..δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JamesDelaney είπε

@mples εκανα και εγω παραγγελια και πληρωμη μεσω καρτας online. Ακομα στην καταχωρηση ειναι η κατασταση παραγγελιας.... Τι σου ειπαν στο τηλ?

οτι θα με παρουν τηλ και σχεδον  μου το εκλεισαν στην μουρη πιο απαραδεκτο e shop απο αυτους δεν εχω ξαναδει  

αγενέστατη συμπεριφορά !

5 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

Τίποτα ακόμα..εντάξει δύο μέρες εργάσιμες γράφουν θα είναι διαθέσιμο..λογικά Δευτέρα ή Τρίτη θα παραλάβουμε..δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς

δεν ανησυχω  φιλε μου απλα ειναι απαραδεκτοι  καμια ενημερωση  και ειναι και αγενεστατη  η συμπεριφορα τους 

ασε που μαλλον θα κανουν την παπια για την επιστροφη 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mples είπε

οτι θα με παρουν τηλ και σχεδον  μου το εκλεισαν στην μουρη πιο απαραδεκτο e shop απο αυτους δεν εχω ξαναδει  

αγενέστατη συμπεριφορά !

δεν ανησυχω  φιλε μου απλα ειναι απαραδεκτοι  καμια ενημερωση  και ειναι και αγενεστατη  η συμπεριφορα τους 

ασε που μαλλον θα κανουν την παπια για την επιστροφη 

Νομίζω πως για την επιστροφή δεν θα έχουμε θέμα μιας και το έγραφαν ξεκάθαρα παντού...εγώ περιμένω απλώς να ακούσω τα κλασσικά όπως είχε αναφέρει ένα παλικάρι πιο πάνω για 1 χρόνο εγγύηση και όχι δυο..γι αυτό και πόσταρα τις φωτό για να ξέρουμε τι μας γίνεται...😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως σε παιχνίδι που έδειχνε διαθεσιμότητα με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν οτι οτι θα μου ακυρώσουν την παραγγελία και λογω της ταλαιπωρίας θα μου στείλουν δωροεπιταγή. Απάντησα ένα όχι δεν το δέχομαι. Τι θα γίνει άγνωστό.(Η παραγγελία είχε γίνει από την Τρίτη)

Επεξ/σία από VonLoutsos
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Εμένα πάντως σε παιχνίδι που έδειχνε διαθεσιμότητα με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν οτι οτι θα μου ακυρώσουν την παραγγελία και λογω της ταλαιπωρίας θα μου στείλουν δωροεπιταγή. Απάντησα ένα όχι δεν το δέχομαι. Τι θα γίνει άγνωστό.(Η παραγγελία είχε γίνει από την Τρίτη)

ωχ αρχισαν τα οργανα 

Δημοσ.

Παίζει να τα ξαναβάλουν σε προσφορά ή τέλος τώρα; Τα Χριστούγεννα παίζε ι να δούμε παρόμοιες προσφορές;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

Νομίζω πως για την επιστροφή δεν θα έχουμε θέμα μιας και το έγραφαν ξεκάθαρα παντού...εγώ περιμένω απλώς να ακούσω τα κλασσικά όπως είχε αναφέρει ένα παλικάρι πιο πάνω για 1 χρόνο εγγύηση και όχι δυο..γι αυτό και πόσταρα τις φωτό για να ξέρουμε τι μας γίνεται...😛

να κρατησουμε κανα screenshot  την εγγυηση παιδια  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mples είπε

να κρατησουμε κανα screenshot  την εγγυηση παιδια  

την έχω ανεβάσει στην πρώτη σελίδα αλλά λογικά την αναγράφει και στο site..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

την έχω ανεβάσει στην πρώτη σελίδα αλλά λογικά την αναγράφει και στο site..

ναι το γραφει ακομα αλλα καλοου κακου τραβα ενα σκριν ολοκληρη  την σελιδα 

5 λεπτά πριν, Alpasar είπε

Παίζει να τα ξαναβάλουν σε προσφορά ή τέλος τώρα; Τα Χριστούγεννα παίζε ι να δούμε παρόμοιες προσφορές;

δες μηπως το βαλουν δευτερα φιλε 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λίγο άσχετο. Τη σελίδα του καλαθιού στο site του germanos.gr σας την εμφανίζει κανονικά; Εδώ και 2 μέρες η σελίδα του καλαθιού δεν μου ανοίγει.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, zaratustra είπε

Λίγο άσχετο. Τη σελίδα του καλαθιού στο site του germanos.gr σας την εμφανίζει κανονικά; Εδώ και 2 μέρες η σελίδα του καλαθιού δεν μου ανοίγει.

Και εμένα, κολλάει εκεί. 

Από ότι κατάλαβα, αν έχεις προϊόντα στο καλάθι που έχουν εξαντληθεί παθαίνει κοκομπλοκ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...