Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CyberMarco είπε

Πάντως από Ιταλία μεριά δεν παίζει καμία τρελή προσφορά επίσης.

Στα 250€+ η 500GB έκδοση με το spiderman, ή στα 270€/280€ 500GB/1TB +Spiderman +DS4. (https://www.trovaprezzi.it/prezzo_console_ps4.aspx)

meh...

scnsht.png

Ελβετία στο MediaMarkt 299 CHF το Pro 1TB μαζί με το Spiderman δώρο. Να τα λέμε και αυτά.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τηλ σε 5 Γερμανούς κατά τις 11 στην Θσ/νικη και βρήκα ένα με god of war. Περιμένω τον μικρό απο το σχολείο να το ανοίξει.

Επεξ/σία από gotthard
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, fou είπε

Εγώ πήρα το πακέτο με το God of war (είναι για δώρο και αυτός που θα το πάρει λατρεύει τα God of War). Απο ότι διαβάζω στο internet αυτό το bundle λογικά εχει την κονσόλα με το 5.07 firmware που απο ότι βλέπω «σπάει» με software. Βέβαια δεν θα μπορείς να παίξεις Spider-Man (θέλει 5.55) και ποιο καινούργια παιχνίδια και ότι βγαίνει απο εδώ και πέρα. Υπάρχουν βέβαια υπαρχουν πολλα παιχνίδια να παίξεις. 

33 λεπτά πριν, gotthard είπε

τηλ σε 5 Γερμανούς κατά τις 11 στην Θσ/νικη και βρήκα ένα με god of war. Περιμένω τον μικρό απο το σχολείο να το ανοίξει.

Παιδιά περιμένω ένα bundle με το God of War και εγώ και με έχει φάει η αγωνία. Πείτε μας το συντομότερο δυνατό σας παρακαλώ τι firmware γράφει όταν το ανάβεις. Πρέπει να το λέει στο "system" ή κάτι τέτοιο.
Εννοείται πως δεν αφήνετε το Playstation να μπει internet ή να το αναβαθμίσετε.

Δημοσ.

Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το να το σπάσετε. Δε θα έχετε online, δε θα έχετε τα τελευταία exclusive που είναι κορυφαία. Γενικά, σκεφτείτε τι θα κάνετε πριν ψάξετε τέτοιο firmware. Αν μπείτε στο νήμα για το soft modding εδώ στο insomnia, θα δείτε πως οι περισσότεροι ψήνονται να έχουν και μια δεύτερη κονσόλα. Ειδικά αν έχετε παιδιά (που κατά πάσα πιθανότητα θα θέλουν να παίξουν Fortnite), θα πρέπει να έχετε on-line. Ψαχτείτε πριν αποφασίσετε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφέρει το online ναι, online και jailbreak δεν πάει μαζί. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε ας πάρουμε τη μια κονσόλα και βλέπουμε. 😉

Για τον φίλο gotthard  που ρώτησε πριν, ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ (δεν έχω PS4 ακόμη στα χέρια μου για να εμβαθύνω) η softmod διαδικασία είναι αναστρέψιμη.

Επεξ/σία από flick
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, flick είπε

Αν σε ενδιαφέρει το online ναι, online και jailbreak δεν πάει μαζί. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε ας πάρουμε τη μια κονσόλα και βλέπουμε. 😉

Για τον φίλο gotthard  που ρώτησε πριν, ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ (δεν έχω PS4 ακόμη στα χέρια μου για να εμβαθύνω) η soft mod διαδικασία είναι αναστρέψιμη, διαβάζω πως ουσιαστικά όποτε το ανοίγεις εκ νεου το PS4 δεν φαίνεται καν ότι έχεις jailbreak.

πες μου λίγο που το διάβασες αυτό το τελευταίο. Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gotthard είπε
10 λεπτά πριν, flick είπε

Για τον φίλο gotthard  που ρώτησε πριν, ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ (δεν έχω PS4 ακόμη στα χέρια μου για να εμβαθύνω) η soft mod διαδικασία είναι αναστρέψιμη, διαβάζω πως ουσιαστικά όποτε το ανοίγεις εκ νεου το PS4 δεν φαίνεται καν ότι έχεις jailbreak.

Οκ, ξαναδιαβάζοντας την πηγή δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σου στέλνω pm.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, flick είπε

Παιδιά περιμένω ένα bundle με το God of War και εγώ και με έχει φάει η αγωνία. Πείτε μας το συντομότερο δυνατό σας παρακαλώ τι firmware γράφει όταν το ανάβεις. Πρέπει να το λέει στο "system" ή κάτι τέτοιο.
Εννοείται πως δεν αφήνετε το Playstation να μπει internet ή να το αναβαθμίσετε.

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Στο System - System Information - system software μου λέει 4.73. Αν είναι αυτό έχω πάρει μια σούπερ παλιά κονσόλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gotthard είπε
1 ώρα πριν, flick είπε

Οκ, ξαναδιαβάζοντας την πηγή δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σου στέλνω pm.

Δημοσ.

ρε παιδια εχει παραλαβει κανεις απο το e shop  ??

εμενα ουτε ενημέρωση ουτε τιποτα !

τους πηρα τηλ τωρα και μονο που δεν μου το εκλεισαν στην μουρη  λες και πηρα στην ΔΟΗ  της περιοχης μου ελεος 

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω το PS4 slim Spider-Man 1tb , μου το φεραν δώρο , σφραγισμένο με την εγγύηση του στα 300 ευρώ. Περιοχή ΑΓΡΙΝΙΟ. pm για περισσότερες πληροφορίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...