Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες ερωτηση ασχετου. το οτι η επιστροφη ειναι 20% που το βλεπετε; δεν εχω eurobank αλλα εχει ο αδερφος μου κ το ψηνει να το παρει.

edit. ακυρο. τωρα ειδα το banner στην αρχικη του γερμανου.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kallair είπε

Παιδες ερωτηση ασχετου. το οτι η επιστροφη ειναι 20% που το βλεπετε; δεν εχω eurobank αλλα εχει ο αδερφος μου κ το ψηνει να το παρει.

www.epistrofi-eurobank.gr/home.aspx

Η επιστροφή μέσω epos (σελίδας) γίνεται σε 2 ημέρες 

Δεν το παιρνεις με απευθειας μειωση τιμης απο τον γερμανο επιτοπου...αλλα οτι η καρτα σου επιστρεφει σε πιστωση το 20% για επομενες αγορες σε συνεργαζομενες εταιρειες...

Αντιστοιχα media markt με εθνικη

Ολα αυτα μονο για online αγορες

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Τι ακριβώς να περιμένετε ; ps4 me 50 ε ; το RDR2 το πουλάς 40-45ε στο νερό , το spider επισης ... Μιλαμε για δυνατη προσφορα . 

Το Spider-Man κάνει 38,90€ στο Σκρουτζ και 40€ σε όλα τα μεγαλύτερα. 

Γύρω στα 30€ πουλιέται πιστεύω. 

Το RDR2 τα πιάνει όμως και τα 40€. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην πάρετε με 500GB.Σε λίγους μήνες θα αναγκαστείτε να αλλάξετε δίσκο.
Οταν γέμισε ο 500 Gb έκανα τα πάντα back up,πήρα 1 Tb δίσκο 50-55€,πούλησα τον 500 Gb 25-30€ και μείωσα την διαφορά.Αν βρείτε δίσκο σε καλή τιμή 1.5Tb ακόμα καλύτερα.

Πρίν κανά χρόνο πήρα το PS4 Pro με το Horizon 400€ γιατί η διαφορά με το απλό ήταν κάπου 70€.

Μια χαρά τιμές έχει το PS4.Τον Δεκέμβριο του 2015 είχα πάρει το Chassis 330€ με 2ο χειριστήριο σε προσφορά .Νομίζω πως πέρυσι στο BF υπήρξαν καλύτερες προσφορές στο απλό PS4.

Τώρα δεν έχω τσεκάρει διαφορά τιμής απλό με Pro.Νομίζω πως αν μπεί σε προσφορά το Pro θα είναι μικρή η έκπτωση,λογικά αύριο θέλουν να ξεφορτωθούν το απλό.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fytotech είπε

Το Spider-Man κάνει 38,90€ στο Σκρουτζ και 40€ σε όλα τα μεγαλύτερα. 

Γύρω στα 30€ πουλιέται πιστεύω. 

Το RDR2 τα πιάνει όμως και τα 40€. 

Από αύριο θα βγουν 500 αγγελίες με spiderman!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kage είπε

Στην αμερικη ειχε 200$ αλλα και 300μυρια κοσμο..https://www.google.gr/search?q=200%24+ps4+spiderman&oq=200&aqs

Περυσι βγηκε ps4 και στην ελλαδα με 200ε και φετος xbox me 170κατι ston germano οποτε μια χαρα τιμη ειναι με eurobank και αν δεν βγει του χρονου το ps5

Ακριβώς αυτό, πριν 2 χρόνια είχε βγει στα 200(δε νομίζω ότι είχε επαναληφθεί πέρσι), οπότε με τον κύκλο ζωής της κονσόλας αρκετά μικρότερο, τα 300 με 2 παιχνίδια δεν είναι κάτι σπουδαίο.

Με την eurobank μετράει, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν, οπότε είναι προσφορά για λίγους. .

• Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, johnythedirector said:

Έχω για public δωροεπιταγή 100 ευρώ πως μπορω να το αγοράσω με κάρτα και να μου αφαιρεθούν τα 100; ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Θα πας στο ταμειο και θα σου αφαιρεθει το ποσο απο την τελικη τιμη πριν πληρωσεις με την καρτα.

Δημοσ.

λέω να το πάρω για δώρο στον μικρό. Μια απάντηση μόνο θέλω. Είδα τώρα στα γρήγορα πως γίνεται softmod σε εκδόσεις 5.05 και κάτω. Ισχύει? Αν ναι αυτά τι εκδόσεις παίζει να είναι ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gotthard είπε

λέω να το πάρω για δώρο στον μικρό. Μια απάντηση μόνο θέλω. Είδα τώρα στα γρήγορα πως γίνεται softmod σε εκδόσεις 5.05 και κάτω. Ισχύει? Αν ναι αυτά τι εκδόσεις παίζει να είναι ?

Σίγουρα δεν παίζει να είναι κάτω από 5.05

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gotthard είπε

τι ειναι το softmod?κ ποια εκδοση να κοιταξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Μην πάρετε με 500GB.Σε λίγους μήνες θα αναγκαστείτε να αλλάξετε δίσκο.
Οταν γέμισε ο 500 Gb έκανα τα πάντα back up,πήρα 1 Tb δίσκο 50-55€,πούλησα τον 500 Gb 25-30€ και μείωσα την διαφορά.Αν βρείτε δίσκο σε καλή τιμή 1.5Tb ακόμα καλύτερα.

Πρίν κανά χρόνο πήρα το PS4 Pro με το Horizon 400€ γιατί η διαφορά με το απλό ήταν κάπου 70€.

Μια χαρά τιμές έχει το PS4.Τον Δεκέμβριο του 2015 είχα πάρει το Chassis 330€ με 2ο χειριστήριο σε προσφορά .Νομίζω πως πέρυσι στο BF υπήρξαν καλύτερες προσφορές στο απλό PS4.

Τώρα δεν έχω τσεκάρει διαφορά τιμής απλό με Pro.Νομίζω πως αν μπεί σε προσφορά το Pro θα είναι μικρή η έκπτωση,λογικά αύριο θέλουν να ξεφορτωθούν το απλό.

Είδα ότι γίνεται να κάνεις αποθήκευση τα παιχνίδια σε εξωτερικό. Το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Ισχύει και για το Pro και για το Slim ?

Επεξ/σία από RcManiac
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...