Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

Κανονικά πέρασε εμένα φίλε..αν δεν γίνεται με τίποτα δοκίμασε και την δωρεάν παραλαβή στο χώρο σου

Σε παράδοση κατ' οίκον ισχύει η επιστροφή ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Σε παράδοση κατ' οίκον ισχύει η επιστροφή ?

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου μιας και επέλεξα κατάστημα δίπλα στο σπίτι μου, δεν βρίσκω τον λόγο να μην ισχύει μιας και η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας..δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βγει το ps4 pro σε προσφορα? Αν ναι πως καταλάβατε ρε παιδιά ότι αυτό είναι το slim?

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο αν δεν έχεις Eurobank.
Αμερική έχει 199Ε, το 1tb με το spiderman.
Εδώ ελπίζουμε να δούμε στα 199 έστω την κονσόλα σκέτη, αν και φαίνεται ότι υπάρχει η τάση να σπρώξουν παντού το spiderman απ'το να ρίξουν την τιμή των προσφορών...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου μιας και επέλεξα κατάστημα δίπλα στο σπίτι μου, δεν βρίσκω τον λόγο να μην ισχύει μιας και η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας..δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω

Αν το παραγγείλεις μέσα από το site για παραλαβή από κατάστημα κ το πληρώσεις εκεί δεν ισχύει λέει η επιστροφή στις προϋποθέσεις. Προσέξτε το αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά την προσφορά που την βλέπετε ολοι που βιάζεστε να παραγγείλετε πριν λιγο καιρο 299 ειχαν το 1tb μαζι με ένα παιχνίδι! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αμερικη ειχε 200$ αλλα και 300μυρια κοσμο..https://www.google.gr/search?q=200%24+ps4+spiderman&oq=200&aqs

Περυσι βγηκε ps4 και στην ελλαδα με 200ε και φετος xbox me 170κατι ston germano οποτε μια χαρα τιμη ειναι με eurobank και αν δεν βγει του χρονου το ps5

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

αμα ηταν το Ps4 pro σε αυτα τα χρηματα θα ηταν προσφορα ανταξια για προσφορα  black friday....
σε συτα τα χρηματα εχουν παιξει αντιστοιχες προσφορες 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...