ilias8513 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μετα απο δικη μου επιμονη και μειλς μου ειπαν να παω απο το καταστημα. Το βρηκαν λεει χωρις ονομα πανω. Οτι να ναι. Θα σας ενημερωσω εαν ηταν ολα κομπλε.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν βάζεις τους υπαλλήλους να πουλάνε συνδέσεις σταθερής, κινητής, τηλεόρασης, customer service για όλα τα προηγούμενα, κινητά, κονσόλες, TV, tablet, θήκες, παιχνίδια, smart home devices, να κάνουν promotion τάχα συμφέροντα πακέτα στο ταμείο και χίλια δυο λογικό να μη γίνεται τίποτα σωστά. Και είμαι σίγουρος ότι ξέχασα κάμποσα άλλα πράγματα που πουλάνε χωρίς καμία συνοχή με το ύφος του καταστήματος. CEOs και managers του κώλου που ξεζουμιζουν νέους με το βλαχοmarketing και την παζαριστικη λογική τους. Θυμίζει πιο πολύ ηλεκτρολόγο της γειτονιάς παρά αλυσίδα με τεχνολογικά προϊόντα. Δεν πατάω σε τέτοια καταστήματα για κανένα λόγο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Μακιαβέλλι 3
lefteris_007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, mples είπε δεν καταλαβες μήνυμα δεν μ ου εστειλαν ποτε εγω τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν οτι ειναι στο καταστημα παιδια αν ακουσετε μετα της 5 οτι καηκε γερμανος στην πετρουπολη εγω θα ειμαι αχαχαχα Και γω με τον ίδιο τρόπο έβγαλα άκρη..επικοινώνησα μέσω μαιλ και κατάλαβα ότι έφτασε... διαφορετικά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να βρεθεί λύση...ίσως να έβλεπαν σε καμία βδομάδα τις παραγγελίες αφού πολλοί θα είχαν ακυρώσει.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από lefteris_007
mples Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιτέλους το πήρα πήγα Γερμανό και μου το έδωσαν μην περίμενετε μέιλ τηλ δεν θα σας ειδοποιήσουν πηγαίνετε Γερμανό να το πάρετε και ρίξτε και κανα μπινελίκι να σας το δώσουν αμεσος Φυσικά οι πόντοι ακόμα τίποτα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από mples
ilias8513 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδια το πηρα κι εγω απο καταστημα χωρις να με εχουν ενημερωσει με μειλ. Μην περιμενετε, πηγαινετε!
marmagia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά εμένα μόλις κου πέρασαν 1% επιστροφή μόνο και είμαστε στα τηλ να δούμε τι πάει στραβά. παραγγελια και πληρωμή online και παραλαβή από κατάστημα
mples Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 μας βλεπω να αρχιζου 24 λεπτά πριν, marmagia είπε Παιδιά εμένα μόλις κου πέρασαν 1% επιστροφή μόνο και είμαστε στα τηλ να δούμε τι πάει στραβά. παραγγελια και πληρωμή online και παραλαβή από κατάστημα μας βλεπω να αρχιζουμε ομαδικες καταγγελιες παιδια
jumper_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Τίποτα ακόμα. Δεν απαντάνε στα emails. Έχουν κατεβάσει κ τα τηλέφωνα του eshop τώρα. Και το κατάστημα σου λέει ότι δεν έχουν εικόνα ούτε για την εξέλιξη, ούτε για την παράδοση.
flick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ήξερα ότι είναι τόσο τσίρκο ο Γερμανός. Πλάκα πλάκα, δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό, γιατί και γι' αυτό δεν έχω ακούσει λίγα, αλλά επειδή έκανα κάποιες παραγγελίες όλη την "Black Week" μόνο το Πλαίσιο ήταν τυπικό και μου παρέδωσε την επόμενη εργάσιμη, με ειδοποίηση μάλιστα στο κινητό για το τρίωρο που θα έρθει ο μεταφορέας. Γερμανό αναγκάστηκα να ακυρώσω και Κωτσόβολο (συν ότι για ώρες μέσα στην ημέρα απλά είναι κάτω όλο το τηλεφωνικό τους κέντρο) ακόμα περιμένω... Τι έγινε ρε παιδιά, συνήλθανε εκεί στο Πλαίσιο; Ξέρει κανείς αν έφτιαξαν και το aftersales/εγγύηση κομμάτι ή ακόμη σου λένε για πιστωτικά; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από flick Προσθήκη
marmagia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μου είπαν στο τηλ ότι σήμερα απεργούν οι υπάλληλοι του Γερμανού! Όσο για την eurobank τους έστειλα τα παραστατικά να περάσουν αν είναι χειροκινητα την επιστροφή
JamesDelaney Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα και γω χθες το απόγευμα απ'το κατάστημα και παρέλαβα. Για την επιστροφή δεν έχω δει ακόμα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από JamesDelaney διπλή λέξη
marmagia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Η επιστροφή σε μένα μπήκε 1% και έχω κάνει αίτημα να το ελέγξει το αρμόδιο τμήμα. Ό,τι νά´ναι
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Φυσικα και επιτρεπεται, τωρα ειδα το σχολιο. Ανοιξτε ενα νεο θεμα εδω στις προσφορες σχετικο με το προβλημα. Να κλειδωσουμε ολα τα αλλα να μην μενουν πανω και ειναι και σκορπιες οι απαντησεις αφου αφορουν ολες το ιδιο θεμα-εξελιξη των προσφορων τους που υποτιθεται ( ; ) οτι ετρεχαν, το οτι δηλαδη η τραπεζα δεν εχει δωσει ακομα την επιστροφη μετα απο τοσες μερες παρα τους ορους που ειχε περι του οτι θα εμπαιναν σχεδον αμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις