terry308 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Για τους πόντους €πιστροφης μέσω epos παραγγελιών, το ποσό επιστροφής από αγορά του p20 pro 21/11, μπήκε χθες βραδάκι, δώστε τους 3 εργάσιμες...
mples Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 μιλαμε για εντελως γιδια δεν υπαρχουν πριν λιγο πηγα να παρω το πακετο και μου ειπαν να παω το απογευμα γιατι εχουν κανει λαθος απο το ε σοπ και θα το εχουμε το απογευμα γιδια και παλι γιδια
lefteris_007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, mples είπε μιλαμε για εντελως γιδια δεν υπαρχουν πριν λιγο πηγα να παρω το πακετο και μου ειπαν να παω το απογευμα γιατι εχουν κανει λαθος απο το ε σοπ και θα το εχουμε το απογευμα γιδια και παλι γιδια Σου έστειλαν μήνυμα και μαιλ για παραλαβή φίλε? Εμένα από Πέμπτη δεν κουνιέται ολοκληρωμένη λέει απλώς
jumper_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε Σου έστειλαν μήνυμα και μαιλ για παραλαβή φίλε? Εμένα από Πέμπτη δεν κουνιέται ολοκληρωμένη λέει απλώς Ολοκληρωμένη;; Μήπως καταχωρημένη;;
JamesDelaney Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καταχωρημενη φαινεται μολις την κανεις, ολοκληρωμενη οταν την τιμολογησουν, μετα παει Αποστολή από αποθήκη και σου στελνουν email και μηνυμα στο κινητο. Σε αυτο το σημειο ειναι η δικια μου τωρα, φανταζομαι το επομενο ειναι να στειλουν οτι εχει φτασει στο καταστημα για παραλαβη.
jumper_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, JamesDelaney είπε Καταχωρημενη φαινεται μολις την κανεις, ολοκληρωμενη οταν την τιμολογησουν, μετα παει Αποστολή από αποθήκη και σου στελνουν email και μηνυμα στο κινητο. Σε αυτο το σημειο ειναι η δικια μου τωρα, φανταζομαι το επομενο ειναι να στειλουν οτι εχει φτασει στο καταστημα για παραλαβη. Κατάλαβα.. Άρα εμένα που είναι καταχωρημένη από τις 23/11 00:30 λογικά θα παραλάβω το Πάσχα (αν παραλάβω...)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 εγω τους εχω παρει 10 φορες για ακυρωση και τιποτα...δεν με νοιαζει καν. Δεν θα επικοινωνήσω ξανα μαζι τους και αν πουν τιποτα θα τα ακουσουν κιολας!
lefteris_007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν παίδες ενημερώνω μπας και βοηθήσω κάποιον...η παραγγελία έγινε Πέμπτη βράδυ με παράδοση σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης..από το Σάββατο και μετά ενώ έχει δεσμευτεί το ποσο, η κατάσταση έγραφε ολοκληρωμένη...χτες Δευτέρα και ενώ έχω τηλεφωνησει μου λένε ότι θα λάβω εμαιλ όταν φτάσει, το ποσό χτες βράδυ πληρώθηκε στο κατάστημα.. σήμερα ξανατηλεφωνησα ξανά τα ιδια, μην ανησυχείτε θα λάβετε μαιλ...το τμήμα εξυπηρέτησης δεν απαντούσε επί 3 ώρες..Στο ζουμί λοιπόν... σήμερα πέραν των τηλεφωνημάτων έστειλα εμαιλ στα κεντρικα..αυτοί λοιπόν απάντησαν ότι το προϊόν έχει παραδοθεί στο κατάστημα!!!Η απόλυτη παράνοια...πηγαίνω πριν λίγο και να μου λένε στο ταμείο δεν έχει φτάσει..εγώ να απαντάω έχει φτάσει έτσι λένε στο μαιλ από το esales..μετά από λίγο βρήκαν το πακέτο μου που όπως μου είπε έλαβαν από χτες πρώτο πρώτο με καμία 25 παραγγελίες από πάνω του...παρέλαβα λοιπόν αφού πέρασα του Χριστού τα πάθη
fou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι εντελως μπ@υρδελ@ ο Γερμανος οταν βαζεις παραλαβη στο καταστημα. Στο σπιτι ηρθε κανονικα σε 2 εργασιμες και δεν ειναι η πρωτη φορα. Αντιθετα την προηγουμενη βδομαδα που πηρα το Dark souls και εβαλα παραλαβη απο το καταστημα, ειχαν 3 κουτια και μεσα σ' αυτα και το δικο και εκαναν 5 λεπτα να βρουν ποιο ειναι! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από fou
lefteris_007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Επομένως στείλτε εμαιλ και άμα σας πουν ότι βρίσκεται στο κατάστημα πηγαίνετε να το ζητήσετε...τι να πει κανείς...αν δεν είχα επιμείνει ποιος ξέρει πότε θα παραλαμβανα
james9tito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 To οτι βρισκομαστε σε φορουμ τεχνολογιας και πεφτετε απο τα συννεφα για το ποσο τραγικος ειναι ο γερμανος, οι τιμες του, το e shop του κλπ , πραγματικα με εκπλησσει. Μηδεν οργανωση , παραγγελιες που δεν ερχονται ποτε γιατι ενω σου λεει διαθεσιμο απλα δεν υπαρχει, μαγαζια franchise που κανουν οτι τους κατεβει/βολευει, γενικα κωλος η κατασταση. Καταλαβαινω οτι πηγατε να επωφεληθειτε της προσφορας αλλα ρε παιδια εγω την καρτα μου δεν θα τη χρεωνα με ρισκο να παρω τα @@ μου ή να παραλαβω οποτε του καπνισει του καθε γερμανου. 4 παιχνιδια παραγγειλα απο το σαιτ και τα 4 διαθεσιμα και εχω παραλαβει 0/4. Εκανα το λαθος να παρω μια φορα τηλεφωνο και με επιασαν τα γελια με τις δικαιολογιες και την αγνοια που εχουν . Ουτε μπαταρια απο εκει και το λεω εχοντας εργαστει επι 5ετια σε καταστημα του. 1
dekulinkgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, james9tito είπε To οτι βρισκομαστε σε φορουμ τεχνολογιας και πεφτετε απο τα συννεφα για το ποσο τραγικος ειναι ο γερμανος, οι τιμες του, το e shop του κλπ , πραγματικα με εκπλησσει. Μηδεν οργανωση , παραγγελιες που δεν ερχονται ποτε γιατι ενω σου λεει διαθεσιμο απλα δεν υπαρχει, μαγαζια franchise που κανουν οτι τους κατεβει/βολευει, γενικα κωλος η κατασταση. Καταλαβαινω οτι πηγατε να επωφεληθειτε της προσφορας αλλα ρε παιδια εγω την καρτα μου δεν θα τη χρεωνα με ρισκο να παρω τα @@ μου ή να παραλαβω οποτε του καπνισει του καθε γερμανου. 4 παιχνιδια παραγγειλα απο το σαιτ και τα 4 διαθεσιμα και εχω παραλαβει 0/4. Εκανα το λαθος να παρω μια φορα τηλεφωνο και με επιασαν τα γελια με τις δικαιολογιες και την αγνοια που εχουν . Ουτε μπαταρια απο εκει και το λεω εχοντας εργαστει επι 5ετια σε καταστημα του. Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.Ο γερμανος για μενα με διαφορα το χειροτερο καταστημα.Και οσο για tech experts που λενε ,τουλαχιστον στην πολη μου,ο ενας πιο ασχετος απο τον αλλον.Ελπιζω μονο τα παιδια να βγαλουν ακρη και να παραλαβουν την κονσολα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από dekulinkgr 1
mples Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lefteris_007 είπε Σου έστειλαν μήνυμα και μαιλ για παραλαβή φίλε? Εμένα από Πέμπτη δεν κουνιέται ολοκληρωμένη λέει απλώς δεν καταλαβες μήνυμα δεν μ ου εστειλαν ποτε εγω τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν οτι ειναι στο καταστημα παιδια αν ακουσετε μετα της 5 οτι καηκε γερμανος στην πετρουπολη εγω θα ειμαι αχαχαχα
Stone Cold Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fou είπε Ειναι εντελως μπ@υρδελ@ ο Γερμανος οταν βαζεις παραλαβη στο καταστημα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Stone Cold
jumper_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mples είπε δεν καταλαβες μήνυμα δεν μ ου εστειλαν ποτε εγω τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν οτι ειναι στο καταστημα παιδια αν ακουσετε μετα της 5 οτι καηκε γερμανος στην πετρουπολη εγω θα ειμαι αχαχαχα 4 emails απο το Σάββατο (μιας και δε σήκωναν τηλέφωνο) και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις