Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια μολις πηρα ενα huawei p20 pro σε προσφορα...Πως μπορω να καταλαβω αν επεσα σε παρτιδα που λεγανε που πρασινιζει η οθονη???(να το βρω πριν λειξει το DOA οποιος ξερω εκτιμω πολυ να μου πει).Και για να μην ανοιγω νεο θεμα οποιος το εχει και μπορει να μου συστησει αξιοπιστο τζαμι προστασιας που δεν επηραζει το τouch+αν ξερει κανεις αν παιρνουμ τζαμακια οι καμερες πισω προστασιας+μια αξιοπιστη θηκη θα χαρω να μου πειτε!Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Στο UK forum Huawei λένε ότι είναι το LAY L29 

Αλλά σε όσα έχω διαβάσει λένε το εξής:

"Να σημειωθεί πως αρκετοί χρήστες υποστηρίζουν πως μόνο οι συσκευές με panels της LG παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα, ενώ οι παρτίδες που έχουν εφοδιαστεί με panels της BOE δεν φαίνονται να επηρεάζονται (LG EA9151 - BOE R66451). Μπορείτε να δείτε τι panel έχει οθόνη σας με κάποιο "specs" app όπως το Device Info HW (no root needed)"

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Στο UK forum Huawei λένε ότι είναι το LAY L29 

Αλλά σε όσα έχω διαβάσει λένε το εξής:

"Να σημειωθεί πως αρκετοί χρήστες υποστηρίζουν πως μόνο οι συσκευές με panels της LG παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα, ενώ οι παρτίδες που έχουν εφοδιαστεί με panels της BOE δεν φαίνονται να επηρεάζονται (LG EA9151 - BOE R66451). Μπορείτε να δείτε τι panel έχει οθόνη σας με κάποιο "specs" app όπως το Device Info HW (no root needed)"

Αρα φιλε saruman κατεβαζω αυτο το app και αν εχω αυτα στην παρενθεση ειμαι οκ σωστα?Γινεται να ειναι οκ τωρα και να μου το βγαλει μετα?Ξερεις αν παιρνουν προστασια οι καμερες πισω του κινητου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το κατεβάζεις και βλέπεις.

Δεν γνωρίζω περαιτέρω.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι το κατεβάζεις και βλέπεις.

Δεν γνωρίζω περαιτέρω.

Το κατεβασα saruman πηγα στο general εχεις ιδεα που το λεει?Στο general δεν αναγραφει πουθενα touchscreen,,

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Συγγνώμη, το πρόβλημα με την οθόνη δεν αφορά το mate 20 pro; 

Ωωωω ρεεεε δίκιο έχεις.

Αλλά και το P20 lite έχει και αυτό πρόβλημα στην οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...