nhzt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Whargoul είπε Γιατί δεν δείχνεις εσύ πρώτος το βιογραφικό σου για να δείξεις ότι δεν είσαι πουθεναδάς, κατέχεις το θέμα και η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα εναντίων των άλλων? Πάντως κάτι τέτοια έλεγε και η εκκλησία κατά τον Μεσαίωνα και τελικά ο Γαλιλαίος είχε δίκαιο! Διαβάζεις αλλά συνήθως παρανοεις. Δεν αφορά εμένα και το δικό μου βιογραφικό για να το συγκρίνω με του Elon. Είπα οποίος βρίζει και κριτικαρει τον Elon και τον καθε Elon, ας συγκρίνει το βιογραφικό του μαζί του. Μεσαίωνας είναι να βρίζεις και να κριτικαρεις κάποιον με χυδαιότητα. Πάντως μακάρι να μπορούσες να ήσουν Γαλιλαίος, για να μιλάς για τον Elon, ίσος προς ίσον. Εκτός κι αν είσαι.... 1 ώρα πριν, michael92 είπε Δεν χρειάζεται να είσαι 5 star Michelin chef για να δικαιούσαι να πεις ότι το φαί είναι απαίσιο. Διάβαζε καλύτερα πριν μιλήσεις... Δεν απαγορευσα σε κανένα να πει την γνώμη του, μίλησα για ύβρεις και μόνο. Δέχομαι να ακούσω την γνώμη κάποιου και να κριτικαρει με αποδείξεις. Το να κριτικαρεις όμως το μέγεθος του Elon με επίθετα όπως παπάτζα, θα το έλεγα ψευμαγκια. Εκεί πάει το βιογραφικό... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από nhzt 1
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 δηλαδη για σενα αν κάποιος εχει βαρυ βιογραφικό σε δουλειές τοτε τα κάνει ολα σωστα και δεν επιδεχεται κριτικής. χμμμ μπλέκεις το σεβασμό με την κριτική σε αυτά που εχει κάνει. Είναι δυο τελειως διαφορετικά πραγματα. Μερικά παραδείγματα (προσφατα και απο παλια), χωρίς να βάλω ελληνικά ονοματα πολιτικών, με βαρυ βιογραφικό αλλά αποδεδειγμένη τελική απάτη Oliver Schmidt (vw dieselgate) Rupert Stadler Jeff Skilling (Enron) Μάο Τσετούνγκ που για την εποχή του ειχε βιογραφιάρα, αλλά μια χαρά κατέσφαξε κοσμο Αν θες σου βρισκω πολλα άλλα. Το μονο που κάνει καταπληκτικά ο supreme leader ειναι να πειθει τον κόσμο να αγοράζει φυκια για μεταξωτές κορδέλες. Τον θαυμάζω για αυτό (χωρις αυτο να σημαίνει οτι θα ήθελα να το κάνω). Ontopic : Η λέξη κλειδί στο αρθρο ειναι ΘΑ και δεδομένου οτι μιλάμε για τον supreme leader, εκει σταμάτησα να διαβάζω και θα ασχοληθώ όταν το δω να γινεται και να εχει εφαρμογή.
Whargoul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Διαβάζεις αλλά συνήθως παρανοεις. Δεν αφορά εμένα και το δικό μου βιογραφικό για να το συγκρίνω με του Elon. Είπα οποίος βρίζει και κριτικαρει τον Elon και τον καθε Elon, ας συγκρίνει το βιογραφικό του μαζί του. Τότε τι ζητάς να δεις βιογραφικά για να πίστεις? Αφού εσύ δεν έχεις γαμάτο βιογραφικό πως θα κρίνεις του άλλους? Πως θα κρίνεις το βιογραφικό του Musk αφού δεν έχεις γνώσεις? Μετρώντας τις γραμμές? Ότι βαρύτητα έχει η γνώμη του Α, τόση έχει και η γνώμη του Β όταν έχουν τις ίδιες γνώσεις. Μόνος σου βγάζεις την γνώμη σου άχρηστη. Αλλά anw, να μην σε μπερδεύω με δύσκολες σκέψεις και χαθείς σε κανα loop. + μην ξεχάσεις να βάλεις και στο βιογραφικό του, του κόσμου τα ψέματα περί funding secure (Λεφτά υπάρχουν!) με σαουδάραβες, κρυφά meetings, και συμφωνίες με αρκετά δισεκατομμύρια για να σηκώσει την μετοχή του. Να βάλεις τα ψέματα περί των άμεσων ικανοτήτων παραγωγής για να μην του φύγουν οι επενδυτές και χρεοκοπήσει, που έφτιαχνε τα αυτοκίνητα με το χέρι και έταζε ότι σε ένα μήνα θα έφτιαχνε χιλιαδες την εβδομάδα (ένα χρόνο μετά ακόμα το προσπαθεί). Ότι αποκαλούσε δημόσια και επανειλημμένα κάποιο παιδόφιλο επειδή κριτίκαρε τις βλακείες που έλεγε, επειδή ήθελε να το παίξει superhero με υποβρύχια, κάψουλες και ότι νάνε φαντασιώσεις. Ότι βγήκε και είπε ότι έκλεισε κυβερνητική συμφωνία για το Hyperloop να ενώσει τη Νεα Υόρκη με την DC και τελικά ήταν προφορική συμφωνία για μια δοκιμαστική σύριγγα κάποιων μέτρων. Και προφανώς άλλα πολλά.
torq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 πιστεύω μετά τα θέματα της apple, αυτά της tesla έχουν τον περισσότερο χαβαλέ. ποπ κορν λοιπόν και φύγαμε
Agony Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, michael92 είπε Δεν χρειάζεται να είσαι 5 star Michelin chef για να δικαιούσαι να πεις ότι το φαί είναι απαίσιο. Εχεις ενα δικιο. Ομως το εχεις δοκιμάσει το φαι ? Γιατι όλοι εχουν αποψη για τα ηλεκτρικα και δεν εχουν καν μπει να τα δοκιμασουν. Εγω που εχω και δεν κανω ετσι. Τα εχω πει δεν κανει για πρωτο αμαξι θελει γκαραζ και τα χιλιομετρα ειναι λιγα. Οπως θελει και προσοχη στα στενα στους πεζους που δεν σε ακουνε. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι και η αμεσοτητα η ηρεμια και η ευκολια χρήσης. 1
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το έχεις πάει στο πλυντήριο να δεις αν μπαινουν νερα στο πλύσιμο; Δεν έχω tesla και οταν πάρω ηλεκτροκινητο σίγουρα θα ειναι αλλη εταιρείας, αλλα αυτο που σου ειπα για το πλυντηριο (και πολλα αλλα) τα λενε ανθρωποι που εσκασαν 40-50-60Κ για να το πάρουν και για αυτα τα ποσά δεν δικαιολογουνται τετοιες παιδικες ασθένειες. Αντιστοιχα στο φαγητο, δεν εχω παει σε ολες τα εστιατορια, αλλα ακουω/διαβαζω κριτικές αλλων πριν πάω. Αν το θες και στις υπηρεσίες, δεν εχω πάροχο wind, αλλά με αυτα που εχω δει σε αλλους (συν οσα εχω διαβασει) εννοείται δεν θα ψωνιζα, οπως και θα αποθάρρυνα δικους μου να ψωνισουν πάροχο wind. Το feeling του test drive ειναι πολύ διαφορετικό απο το hands on καθημερινης χρησης. Το βασικό θεμε δεν ειναι το αυτοκίνητο σαν προϊόν αλλα το promotion που κάνει ο supreme leader γιατί το βασικο του προϊόν δεν ειναι τα αυτοκινητα, αλλα η μετοχές.
bazzil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Και δεν θα καταπονεί τις μπαταρίες περισσότερο; θα σου πει αν θέλεις γρήγορη φόρτιση άλλαξε και τις μπαταρίες. Ίσως... Αντέχουν οι υπάρχουν ταχεία φόρτιση; Σε τι χρόνους όμως;
Fubar.gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Όταν ο Musk τουιτάρει κάτι είναι για να κατευνάσει τα πνεύματα για κάποιο σημαντικό πρόβλημα, χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να το λύσει. Παλιότερα δείγματα πολλά: 1) Επειδή τα συνεργεία στη Νορβηγία έχουν φρακάρει, ο Musk τουιταρε οτι έχει στο σχέδιο να φτιάξει κινητά συνεργεία, αλλά περιμένει αδεια απο τη Νορβηγική κυβέρνηση. Τελικά αποδείχθηκε ψέμα: Norway denies holding up Tesla move to improve service 2) Επειδή και τα συνεργεία της Αμερικής είναι φρακαρισμένα, σε τουιτ του είπε πως θα βγάλει κινητά συνεργεία που θα επισκευαζουν μέσα σε ελαχιστο χρόνο τα αυτοκίνητα. Την επόμενη μέρα, η γνωστή Tesla influencer ώ του θαύματος είχε την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη εμπειρία με τα νέα συνεργεία: Τελικά τα συμβάντα που μπορούν να εξυπήρετήσουν τα κινητά συνεργεία είναι πολύ περιορισμένα και τα προβλήματα με την έλλειψη ανταλακτικών συνεχίζονται. Το παρακάτω twitter thread δείχνει οτι το πρόβλημα συνεχίζεται. Και τώρα ο Musk λέει πως θα διπλασιάσει τον αριθμό των Superchargers. Ο λόγος είναι αυτός: και αυτός: και αυτός: Μπορεί η λέξη "παπάντζα" να ενοχλεί κάποιους, αλλά πώς αλλιώς χαρακτηρίζεται ένας που συνεχώς και αποδεδειγμένα λέει ψέματα? Επειδή μπορεί να έχει κάποιες επιτυχίες στο βιογραφικό του, αυτό δέν τον κάνει υπεράνω κριτικής, ούτε είναι λόγος να του δίνουμε συγχωροχάρτι για πάντα. 2
nhzt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Whargoul είπε Τότε τι ζητάς να δεις βιογραφικά για να πίστεις? Αφού εσύ δεν έχεις γαμάτο βιογραφικό πως θα κρίνεις του άλλους? Πως θα κρίνεις το βιογραφικό του Musk αφού δεν έχεις γνώσεις? Μετρώντας τις γραμμές? Ότι βαρύτητα έχει η γνώμη του Α, τόση έχει και η γνώμη του Β όταν έχουν τις ίδιες γνώσεις. Μόνος σου βγάζεις την γνώμη σου άχρηστη. Αλλά anw, να μην σε μπερδεύω με δύσκολες σκέψεις και χαθείς σε κανα loop. + μην ξεχάσεις να βάλεις και στο βιογραφικό του, του κόσμου τα ψέματα περί funding secure (Λεφτά υπάρχουν!) με σαουδάραβες, κρυφά meetings, και συμφωνίες με αρκετά δισεκατομμύρια για να σηκώσει την μετοχή του. Να βάλεις τα ψέματα περί των άμεσων ικανοτήτων παραγωγής για να μην του φύγουν οι επενδυτές και χρεοκοπήσει, που έφτιαχνε τα αυτοκίνητα με το χέρι και έταζε ότι σε ένα μήνα θα έφτιαχνε χιλιαδες την εβδομάδα (ένα χρόνο μετά ακόμα το προσπαθεί). Ότι αποκαλούσε δημόσια και επανειλημμένα κάποιο παιδόφιλο επειδή κριτίκαρε τις βλακείες που έλεγε, επειδή ήθελε να το παίξει superhero με υποβρύχια, κάψουλες και ότι νάνε φαντασιώσεις. Ότι βγήκε και είπε ότι έκλεισε κυβερνητική συμφωνία για το Hyperloop να ενώσει τη Νεα Υόρκη με την DC και τελικά ήταν προφορική συμφωνία για μια δοκιμαστική σύριγγα κάποιων μέτρων. Και προφανώς άλλα πολλά. Για να αντιδράς έτσι και να συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι οι ύβρεις είναι απλά μια γνώμη και αυτό επιδεικνύει πολιτισμό, απλά λυπάμαι που ζω στην ίδια χώρα με σένα. Όσο για τον Elon... Ο ίδιος γνωρίζει ότι είσαι πολύ μικρός για να τον κρίνεις και να μιλάς γι αυτόν, οπότε η γνώμη μας για σένα περιττεύει.... Προς το παρόν βρες κανέναν άλλο να μαλώσεις, γιατί έριξες πολύ χαμηλά το επίπεδο... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από nhzt
nhzt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, isay είπε Τον Λοννυ ΔΕΝ θα τον ξαναβρίσεις! Τον Λοννυ! 😁😁😁 Αυτόν μπορείς να τον βρίσεις όσο θες. Δεν μπορείς να βρίζεις όμως αυτούς που δεν τον βρίζουν. Τουλάχιστον όχι μέσα στο Insomnia... 19 ώρες πριν, isay είπε δηλαδη για σενα αν κάποιος εχει βαρυ βιογραφικό σε δουλειές τοτε τα κάνει ολα σωστα και δεν επιδεχεται κριτικής. χμμμ μπλέκεις το σεβασμό με την κριτική σε αυτά που εχει κάνει. Είναι δυο τελειως διαφορετικά πραγματα. Μερικά παραδείγματα (προσφατα και απο παλια), χωρίς να βάλω ελληνικά ονοματα πολιτικών, με βαρυ βιογραφικό αλλά αποδεδειγμένη τελική απάτη Oliver Schmidt (vw dieselgate) Rupert Stadler Jeff Skilling (Enron) Μάο Τσετούνγκ που για την εποχή του ειχε βιογραφιάρα, αλλά μια χαρά κατέσφαξε κοσμο Αν θες σου βρισκω πολλα άλλα. Το μονο που κάνει καταπληκτικά ο supreme leader ειναι να πειθει τον κόσμο να αγοράζει φυκια για μεταξωτές κορδέλες. Τον θαυμάζω για αυτό (χωρις αυτο να σημαίνει οτι θα ήθελα να το κάνω). Ontopic : Η λέξη κλειδί στο αρθρο ειναι ΘΑ και δεδομένου οτι μιλάμε για τον supreme leader, εκει σταμάτησα να διαβάζω και θα ασχοληθώ όταν το δω να γινεται και να εχει εφαρμογή. Στηρίζεις όλη την συλλογιστική σου στο ότι ο Elon έχει βαρύ βιογραφικό... και είναι λάθος. Είπα εγώ κάτι για το βιογραφικό του Elon; ή υποστήριξα αν είναι σωστός ή οχι επιχειρηματίας; Παρτο αλλιώς... Ας πούμε ότι ο Elon έχει πολύ κακό ή φτωχό βιογραφικό. Το βιογραφικό αυτών που τον κρίνουν έχει σημασία και γι αυτό μιλάω. Δηλ το να τον κριτικαρει ή να τον βρίζει ένας insomniac, δεν έχει καμία σημασία, εκτός απo τους ίδιους τους insomniacs που τον ακούνε και χαβαλεδιαζουν. Μη νομίζεις δηλ οτι το βρίσιμο στον Elon του οποιουδήποτε insomniac βγαίνει παραπέρα... κουβέντα να γίνεται. Ομως θα ηταν άξιο λόγου να ακούσουμε τι λέει ένας όμοιος του, έστω και τα παραπάνω λαμογια που αναφέρεις, ή ένας που διαπρέπει ως businessman. Εκεί πάει το βιογραφικό, φίλε μου... Ή το έχεις και μιλάς ή δεν το έχεις και μιλάς μέσα απο το Insomnia. Ενώ πουθενά δεν μίλησα για το αν θεωρώ τον Elon παπάτζα ή σωστό επιχειρηματία , εντούτοις κατηγορηθηκα για funboy... και μιλάνε για επίπεδο διαλόγου... Εδω ο άλλος που δεν κατάλαβε την τοποθέτηση μου, μου είπε : "απαγορεύεται και να μιλάμε και να κριτικαρουμε;".... Ελεος. Παρόλα αυτά, θεωρώ και γω σωστή τη παρατήρηση για το "θα" που ουσιαστικά θα είχε νόημα να μιλάμε οταν και αν γίνει πράξη. Εντούτοις, τα hateboys πεταξαν την μπάλα στη κερκίδα... για μια ακόμη φορά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από nhzt Edit
stafaf Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 8:44 ΜΜ, Retromaniac είπε Περιμένω τους insomniacs ότι ο Musk είναι muskaras και η ηλεκτροκινηση απάτη. O Musk είναι muskaras και η ηλεκτροκινηση απάτη. 1
Retromaniac Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, stafaf είπε O Musk είναι muskaras και η ηλεκτροκινηση απάτη. Επιτέλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα