Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Τα μαξιλαράκια λαιμού σε όλους τους κατασκευαστές έχουν μονοκόμματο λάστιχο και τα μαξιλάρια της μέσης έχουν λάστιχα που κουμπώνουν με κλίπς. Χράτς υπάρχουν μόνο στο μαξιλάρι μέσης προκειμένου να μπορείς να ανοίξεις το μαξιλάρι για να έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του, π.χ για να αλλάξεις το υλικό μέσα αν θέλεις. Αυτο εννοουσε; Εγω καταλαβα πως καποιος ρωτησε πως δενουν πανω στην καρεκλα οχι αν ανοιγουν.
lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αυτο εννοουσε; Εγω καταλαβα πως καποιος ρωτησε πως δενουν πανω στην καρεκλα οχι αν ανοιγουν. Δεν ξέρω τι εννοούσε πάντως μόνο εκεί έχουν χρήση τα χρατς. Εσύ πολύ σωστά τα είπες.
giopa62 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχει παραλάβει κανείς; Έχετε ενημέρωση; εμένα ακόμα δεν έχει φύγει.
redsun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παρηγγειλα μια Racing pro την Κυριακη, την στειλανε Δευτερα πρωι (ειδοποιηση με mail) αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα...
fotisalonika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω περιμενω. Ενα e-mail μου ηρθε οτι item shipped ... αλλα παρόλα αυτα στο σχετικο link που κανεις track parcel ειμαι ακομη στο 1ο σταδιο. Παντως ειχα μεγαλη καθυστερηση για ενα πληκτρολογιο που πηρα στην αρχη της βδομαδας Black Friday. Εκανε μια βδομαδα να ερθει απο Αθήνα. Λογω Black Friday ειναι αναμενόμενο αν και θα προτιμουσαμε καλυτερη ενημερωση. Τελος παντων. Υπομονη. Καναμε αγορά απο την μαμά εταιρία, πιστευω δεν υπαρχει περιπτωση να παει κατι πολυ στραβά. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από fotisalonika
giopa62 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Οχι δε το είπα γι αυτό ρε παιδίά . Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά αναρρωτιόμουν μήπως είχε γίνει κάτι περίεργο με τη δική μου παραγγελία. Τους έστειλα και Mail και μου επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση λόγω black friday.
fotisalonika Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα σήμερα. Ευχαριστημένος. Δυστυχως ενα μικρο εξαρτημα, σε μη εμφανες σημειο, ηρθε σπασμενο. Εστειλα email να μου στειλουν ανταλλακτικό. Παρ'όλα αυτά η ποιοτητα ειναι εμφανης στα υλικά τους. 2
giopa62 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Η καρέκλα είναι πολλά επίπεδο πάνω απο όλες τις φτηνές (ΙΚΕΑ, Πλαίσιο κλπ.) Νομίζω οτι κρατάει τιμή σε νορμάλ επίπεδα λόγω των "δερμάτων" που δε λένε και πολλά. Μόλις χτες την έστησα και ξαναευχαριστώ τον TS 1
TR-909 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ την περασμένη Παρασκευή δύο Formula F08 μαύρο χρώμα. Να ξεκινήσω από την τιμή (199€), τα μεταφορικά (ήρθε από Δανία οδικώς, έκανε περίπου 10 ημέρες με κόστος 9,90€ έκαστη) και τέλος την εταιρεία μεταφοράς η οποία είχε άριστο tracking για το που βρίσκονταν τα δέματα. Όσον αφορά την πολυθρόνα, τόσο από άποψη σχεδιασμού, ευκολίας στην συναρμολόγηση, ποιότητας υλικών και χρηστικότητα είναι απλά εξαιρετική - από τις αγορές που δικαιολογώ και το τελευταίο ευρώ που κόστισε. Είχα κάνει έρευνα αγοράς για πολυθρόνες γραφείου στο παρελθόν και το μπάτζετ ξεπερνούσε άνετα τα 300€ οπότε την συγκεκριμένη θα την χαρακτηριζα VFM (στην τιμή του Black Friday).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα