therion13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, valkon είπε Α ωραία, και εγώ 1.87 είμαι. Ευχαριστώ Παρακαλώ και απο ποιότητα είναι άριστη. 3 χρόνια τώρα και το κάθισμα της ουτε βούλιαξε ούτε τίποτα. για εμένα απο όλες της καρέκλες μόνο DxRacer 1
TR-909 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Έγινε παραγγελία της DXRacer FORMULA F08-N, ευχαριστώ τον OP. 1
sansara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αν υπαρχει καποιος που εχει ηδη καποια απο αυτες τις καρεκλες: τα εξτρα μαξιλαρακια ειναι δετα με λαστιχο και καθονται οπου ισορροπησουν ή ειναι σταθερα καπου με μηχανισμο και μπορεις να ρυθμισεις το υψος τους αναλογα με το σωματοτυπο σου?
freelove Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 οποτε 1.75cm 70 κιλα ποια θα μου λεγατε να χτυπισω??
flytz88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sansara είπε Αν υπαρχει καποιος που εχει ηδη καποια απο αυτες τις καρεκλες: τα εξτρα μαξιλαρακια ειναι δετα με λαστιχο και καθονται οπου ισορροπησουν ή ειναι σταθερα καπου με μηχανισμο και μπορεις να ρυθμισεις το υψος τους αναλογα με το σωματοτυπο σου? Δετά πίσω από την καρεκλά με σκρατς. Ίσως το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι το λάστιχο που έχει το πάνω μαξιλαράκι επειδή ουσιαστικά κρέμεται ίσως χαλαρώσει με το καιρό... Στο Dxracer racing μοντέλο που έχω.
bebius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mε ψήνει πολύ η DXRacer RACING PRO R131. Απλά σκέφτομαι μήπως με αυτά τα λεφτά μπορεις να βρεις καλύτερη απλη εργονομική καρέκλα γραφείου. Τι πιστεύετε; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από bebius
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, flytz88 είπε Δετά πίσω από την καρεκλά με σκρατς. Ίσως το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι το λάστιχο που έχει το πάνω μαξιλαράκι επειδή ουσιαστικά κρέμεται ίσως χαλαρώσει με το καιρό... Στο Dxracer racing μοντέλο που έχω. Εισαι σιγουρος πως δεν ειναι με κλιπακι το κατω μαξικαρι και το ανω απλα με λαστιχο; Δεν εχω δει καμια καρεκλα με σκρατς (εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι). 16 λεπτά πριν, bebius είπε Mε ψήνει πολύ η DXRacer RACING PRO R131. Απλά σκέφτομαι μήπως με αυτά τα λεφτά μπορεις να βρει καλύτερη απλη εργονομική καρέκλα γραφείου. Τι πιστεύετε; Για καλη εργονομικη καρεκλα γραφειου δεν σου φτανουν 400ε (εκτος αν πας σε κατι Ελληνικες που ενας θεος ξερει αν κανουν δουλεια). 1
flytz88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εισαι σιγουρος πως δεν ειναι με κλιπακι το κατω μαξικαρι και το ανω απλα με λαστιχο; Δεν εχω δει καμια καρεκλα με σκρατς (εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι). Ναι είμαι 100% σίγουρος . Σκέψου έχει 1 λάστιχο από δεξιά και ένα από αριστερά και ότι ενώνονται από πίσω με σκρατς
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, flytz88 είπε Ναι είμαι 100% σίγουρος . Σκέψου έχει 1 λάστιχο από δεξιά και ένα από αριστερά και ότι ενώνονται από πίσω με σκρατς Παραξενο, ειχα αρκετες DXRacer και ολες ειχαν κλιπακια.
flytz88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Παραξενο, ειχα αρκετες DXRacer και ολες ειχαν κλιπακια. Κλιπάκι έχει το μαξιλαράκι της μέσης.
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, flytz88 είπε Κλιπάκι έχει το μαξιλαράκι της μέσης. Για το λαιμου-κεφαλιου μιλουσες; Οσα λαιμου-κεφαλιου εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν μονοκοματα λαστιχα. 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τα μαξιλαράκια λαιμού σε όλους τους κατασκευαστές έχουν μονοκόμματο λάστιχο και τα μαξιλάρια της μέσης έχουν λάστιχα που κουμπώνουν με κλίπς. Χράτς υπάρχουν μόνο στο μαξιλάρι μέσης προκειμένου να μπορείς να ανοίξεις το μαξιλάρι για να έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του, π.χ για να αλλάξεις το υλικό μέσα αν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα