Προς το περιεχόμενο

Gaming chairs DXRacer Europe Black Friday offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valkon είπε

Α ωραία, και εγώ 1.87 είμαι. Ευχαριστώ

Παρακαλώ και απο ποιότητα είναι άριστη. 3 χρόνια τώρα και το κάθισμα της ουτε βούλιαξε ούτε τίποτα. για εμένα απο όλες της καρέκλες μόνο DxRacer

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που εχει ηδη καποια απο αυτες τις καρεκλες: τα εξτρα μαξιλαρακια ειναι δετα με λαστιχο και καθονται οπου ισορροπησουν ή ειναι σταθερα καπου με μηχανισμο και μπορεις να ρυθμισεις το υψος τους αναλογα με το σωματοτυπο σου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sansara είπε

Αν υπαρχει καποιος που εχει ηδη καποια απο αυτες τις καρεκλες: τα εξτρα μαξιλαρακια ειναι δετα με λαστιχο και καθονται οπου ισορροπησουν ή ειναι σταθερα καπου με μηχανισμο και μπορεις να ρυθμισεις το υψος τους αναλογα με το σωματοτυπο σου?

Δετά πίσω από την καρεκλά με σκρατς. Ίσως το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι το λάστιχο που έχει το πάνω μαξιλαράκι επειδή ουσιαστικά κρέμεται ίσως χαλαρώσει με το καιρό...

Στο Dxracer racing μοντέλο που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε ψήνει πολύ η DXRacer RACING PRO R131. Απλά σκέφτομαι μήπως με αυτά τα λεφτά μπορεις να βρεις καλύτερη απλη εργονομική καρέκλα γραφείου. Τι πιστεύετε;

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ.
17 ώρες πριν, flytz88 είπε

Δετά πίσω από την καρεκλά με σκρατς. Ίσως το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι το λάστιχο που έχει το πάνω μαξιλαράκι επειδή ουσιαστικά κρέμεται ίσως χαλαρώσει με το καιρό...

Στο Dxracer racing μοντέλο που έχω.

Εισαι σιγουρος πως δεν ειναι με κλιπακι το κατω μαξικαρι και το ανω απλα με λαστιχο; Δεν εχω δει καμια καρεκλα με σκρατς (εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι).

16 λεπτά πριν, bebius είπε

Mε ψήνει πολύ η DXRacer RACING PRO R131. Απλά σκέφτομαι μήπως με αυτά τα λεφτά μπορεις να βρει καλύτερη απλη εργονομική καρέκλα γραφείου. Τι πιστεύετε;

Για καλη εργονομικη καρεκλα γραφειου δεν σου φτανουν 400ε (εκτος αν πας σε κατι Ελληνικες που ενας θεος ξερει αν κανουν δουλεια).

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εισαι σιγουρος πως δεν ειναι με κλιπακι το κατω μαξικαρι και το ανω απλα με λαστιχο; Δεν εχω δει καμια καρεκλα με σκρατς (εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι).

Ναι είμαι 100% σίγουρος  :P . Σκέψου έχει 1 λάστιχο από δεξιά και ένα από αριστερά και ότι ενώνονται από πίσω με σκρατς 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, flytz88 είπε

Ναι είμαι 100% σίγουρος  :P . Σκέψου έχει 1 λάστιχο από δεξιά και ένα από αριστερά και ότι ενώνονται από πίσω με σκρατς 

Παραξενο, ειχα αρκετες DXRacer και ολες ειχαν κλιπακια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Παραξενο, ειχα αρκετες DXRacer και ολες ειχαν κλιπακια.

Κλιπάκι έχει το μαξιλαράκι της μέσης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, flytz88 είπε

Κλιπάκι έχει το μαξιλαράκι της μέσης.

Για το λαιμου-κεφαλιου μιλουσες; Οσα λαιμου-κεφαλιου εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν μονοκοματα λαστιχα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μαξιλαράκια λαιμού σε όλους τους κατασκευαστές έχουν μονοκόμματο λάστιχο και τα μαξιλάρια της μέσης έχουν λάστιχα που κουμπώνουν με κλίπς. 

Χράτς υπάρχουν μόνο στο μαξιλάρι μέσης προκειμένου να μπορείς να ανοίξεις το μαξιλάρι για να έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του, π.χ για να αλλάξεις το υλικό μέσα αν θέλεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...