Προς το περιεχόμενο

Gaming chairs DXRacer Europe Black Friday offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο pdf ή link με specifications των καρεκλών. Ούτε το link με το installation guide παιζει. Θέλω να δω διαστάσεις κλπ. Βρήκατε κάτι;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, flytz88 είπε

Έχω καρέκλα dxracer εδώ και 3,5 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!

επειδη ειχα παρει μια του πλαισιου(με 170 ευρω) και μου ξεφτυσαν οι δερματινες που εχει,(φευγουν κομματια) θελω να σε ρωτησω αυτη μετα απο 3.5 χρονια πως ειναι ποιοτικα ?
Αξιζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, syma είπε

επειδη ειχα παρει μια του πλαισιου(με 170 ευρω) και μου ξεφτυσαν οι δερματινες που εχει,(φευγουν κομματια) θελω να σε ρωτησω αυτη μετα απο 3.5 χρονια πως ειναι ποιοτικα ?
Αξιζει?

Ναι εννοείται!!! Είναι ΤΟΠ εταιρεία και πολύ ποιοτική! Είχα κάνει τεράστια έρευνα πριν την πάρω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, flytz88 είπε

Ναι εννοείται!!! Είναι ΤΟΠ εταιρεία και πολύ ποιοτική! Είχα κάνει τεράστια έρευνα πριν την πάρω.

Ε,ντάξει δέν είναι και Noblechairs.Κίνα κατασκευάζονται όλες,απλά δέν είναι τελείως "κινεζιά" (όπως οι καρέκλες του Πλαισίου και του eshop).

Δέν έχω να γράψω κάτι αρνητικό για τις Dxracer,ο γραφών κάθεται σε μια μια Dxracer Drift άλλωστε.Για την αρχική τους τιμή,ούτε κρύο-ούτε ζέστη.Με την προσφορά που τρέχει,ναί αξίζει.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, therion13 είπε

Dxracer king 480€ ειχα πάρει την δικιά μου. Τι 308 λέτε τωρα. Αντε γεια

Αν επιτρέπεται, τι διαστάσεις πρέπει να έχει κάποιος για την King; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valkon είπε

Αν επιτρέπεται, τι διαστάσεις πρέπει να έχει κάποιος για την King; 

Η king είναι και για γεμάτους. Ειναι μεγάλη καο φαρδιά. Εγω την πήρα λόγο ύψους 1.87 Που ειμαι. Αν και έπαιρνα τωρα μια θα πηγενα στημ racing pro που ειναι έτσι κατάλληλη και για ψηλούς αλλα λίγο πιο μαζεμενη μιας και σε κιλά είμαι 76 και θα ήθελα να με αγκάλιαζε λιγο περισσότερο. Αλλα δεν υπήρχε τοτε οταν πηρα την king. Me λιγα λόγο η king κανει για ολους

Δημοσ.
Μόλις τώρα, therion13 είπε

Η king είναι και για γεμάτους. Ειναι μεγάλη καο φαρδιά. Εγω την πήρα λόγο ύψους 1.87 Που ειμαι. Αν και έπαιρνα τωρα μια θα πηγενα στημ racing pro που ειναι έτσι κατάλληλη και για ψηλούς αλλα λίγο πιο μαζεμενη μιας και σε κιλά είμαι 76 και θα ήθελα να με αγκάλιαζε λιγο περισσότερο. Αλλα δεν υπήρχε τοτε οταν πηρα την king. Me λιγα λόγο η king κανει για ολους

Α ωραία, και εγώ 1.87 είμαι. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...