Προς το περιεχόμενο

Front panel to motherboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το build της υπογραφης μπορει καποιο γατονι να δει την μητρικη μου και να με με βοηθησει να συνδεσω σωστα το   front panel? Απο το οποιο εχω 6 καλωδια 1) power sw    2)hdd led      3)usb      4)usb (στο front panel  εχει 4 θυρες   usb)         5) 1394 ετσι γραφει και τελος ενα καλωδιο με δυο παρακλαδια να το πω ετσι οπου το ενα ενα γραφει  hd audio και το αλλο ac97

Με τον τροπο που τα ειχα συνδεσει δεν ξερω αν δουλευαν τα 2  usb χρησιμοποιουσα μονο τα δυο ,και ενα  mic pou εχω οταν πηγαινα να το συνδεσω στο front panel  παντα η κολαγε η εκλεινε το pc

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον ναι, δεν μπορουσα να καταλαβω

Spoiler

image.jpeg.263558e269b8157b2a96a5dfe7ea6fc0.jpeg

δεν μπορουσα να καταλαβω αν μπαινουν καθετα η οριζοντια οπως κοιτας την εικονα, το hdd led και το pwr sw καλωδιο στο καλωδιο ετσι αναγραφετε, στην εικονα τωρα πως εγω ο noobas θα το εβρισκα δεν ξερω,  ,τωρα το hdd led  ειναι οριζοντια τοποθετημενο εκει που λει HDD LED + και HDD LED ,και το PWR SW οριζοντια εκει που λει PWR KAI GND

οσον αφορα που εγραφα οτι μολις συνδεω το   mic  στο front panel  κλεινει το pc αυτο γινεται οταν το συνδεσω και το κουνησω παραπανω αριστερα δεξια, το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο αλλα υποθετω λογω οτι το εχω πολλα χρονια το κουτι? ισως ειναι υπερευαίσθητο? ισως

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...