Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το build της υπογραφης μπορει καποιο γατονι να δει την μητρικη μου και να με με βοηθησει να συνδεσω σωστα το front panel? Απο το οποιο εχω 6 καλωδια 1) power sw 2)hdd led 3)usb 4)usb (στο front panel εχει 4 θυρες usb) 5) 1394 ετσι γραφει και τελος ενα καλωδιο με δυο παρακλαδια να το πω ετσι οπου το ενα ενα γραφει hd audio και το αλλο ac97 Με τον τροπο που τα ειχα συνδεσει δεν ξερω αν δουλευαν τα 2 usb χρησιμοποιουσα μονο τα δυο ,και ενα mic pou εχω οταν πηγαινα να το συνδεσω στο front panel παντα η κολαγε η εκλεινε το pc Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Simon_says είπε να κλειδωθει το θεμα ευχαριστω! Βρήκες λύση; Είχες βάλει τον ήχο σε λάθος header?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μαλλον ναι, δεν μπορουσα να καταλαβω Spoiler δεν μπορουσα να καταλαβω αν μπαινουν καθετα η οριζοντια οπως κοιτας την εικονα, το hdd led και το pwr sw καλωδιο στο καλωδιο ετσι αναγραφετε, στην εικονα τωρα πως εγω ο noobas θα το εβρισκα δεν ξερω, ,τωρα το hdd led ειναι οριζοντια τοποθετημενο εκει που λει HDD LED + και HDD LED ,και το PWR SW οριζοντια εκει που λει PWR KAI GND οσον αφορα που εγραφα οτι μολις συνδεω το mic στο front panel κλεινει το pc αυτο γινεται οταν το συνδεσω και το κουνησω παραπανω αριστερα δεξια, το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο αλλα υποθετω λογω οτι το εχω πολλα χρονια το κουτι? ισως ειναι υπερευαίσθητο? ισως Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα