Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA. Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA. Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA. Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA. Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA. Στις 26/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, Narayan είπε Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν. Κι αν έχει πρόβλημα ή συσκευή; Θα χάσεις την εγγύηση DOA.
Narayan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 9:23 ΠΜ, Narayan είπε Κι εδώ τα ίδια ακριβώς. Αύριο το πάω πίσω σε υποκατάστημα για επιστροφή (κανονική όχι στην Eurobank). Έχουν περάσει 7 εργάσιμες, κατά πολύ περισσότερες από τις 3 που είναι κανονικά. Τελικά μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της €πιστροφής, πιστώθηκε χθες το ποσό που αναλογεί στο 20% της αγοράς.
fair_play Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλημέρα σε όλους. Το Δεκέμβριο του 2020 είχε στο Γερμανό μια προσφορά 10% επιστροφή με κάρτες eurobank Αγορασα μια τηλεόραση. Πήρα το 1% της επιστροφής. Το υπόλοιπο 9% δεν το έχω πάρει ακόμα. Έχω πάρει τηλέφωνο στη eurobank. Έχω κάνει 2 αιτήματα και ένα παράπονο. Μου λένε θα τακτοποιηθεί σύντομα. Τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κανείς καμιά συμβουλή-ιδεα;
sphinxgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fair_play είπε Καλημέρα σε όλους. Το Δεκέμβριο του 2020 είχε στο Γερμανό μια προσφορά 10% επιστροφή με κάρτες eurobank Αγορασα μια τηλεόραση. Πήρα το 1% της επιστροφής. Το υπόλοιπο 9% δεν το έχω πάρει ακόμα. Έχω πάρει τηλέφωνο στη eurobank. Έχω κάνει 2 αιτήματα και ένα παράπονο. Μου λένε θα τακτοποιηθεί σύντομα. Τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κανείς καμιά συμβουλή-ιδεα; Πότε έπρεπε να πάρεις το 9% βάσει των όρων? Οι όροι της προσφοράς, μήπως ήταν πάνω απο κάποιο κόστος το οποίο δεν πέρασες? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από sphinxgr
fair_play Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πότε έπρεπε να πάρεις το 9% βάσει των όρων? Οι όροι της προσφοράς, μήπως ήταν πάνω απο κάποιο κόστος το οποίο δεν πέρασες? Δεν ξέρω πότε έπρεπε να πιστωθεί η επιστροφή, βάσει των όρων. Στο τηλέφωνο οι υπάλληλοι της τράπεζας βλέπουν ότι δικαιούμαι κανονικά την επιστροφή. Μάλιστα το πρώτο αίτημα φαινόταν ότι τακτοποιήθηκε. Τα χρήματα δεν πιστώθηκαν. Το χειρότερο είναι ότι οι τηλεφωνητές δεν είναι οι χειριστές του θέματος. Απλά υποβάλλουν αίτημα ή παράπονο και τέλος. Αν μιλούσα με τον υπάλληλο που χειρίζεται το αίτημα θα μπορούσα να πάρω μια απάντηση. Τώρα τι να πω.
fair_play Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Τελικά το παράπονο έπιασε τόπο. Πιστώθηκαν τα υπόλοιπα 9% της επιστροφής από τις 2 συναλλαγές μου. Μάλιστα με πήραν και 2 φορές τηλέφωνο να ζητήσουν συγνώμη και να ενημερώσουν. Πάλι καλά. Μετά από 4,5 μήνες τακτοποιήθηκε το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα