Fotia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Είδα σε κατάστημα Eurobank πελάτες να διαμαρτύρονται σε αρμόδιους υπαλλήλους για το πρόγραμμα.Οχι για πρόσφατες αγορές πάντως.
terry308 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Τα δικά μου € €πιστροφης εμφανίστηκαν 21/11 η αγορά και αποστολή του πακέτου 2
DimosMcLaren Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Και εμένα τίποτα ακόμη. Έχω κάνει 3 αγορές 20,21,23/11 στο www.germanos.gr και ακόμα να φανεί το πόσο τις επιστροφής.
vaggos88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 παιδιά και εμένα ο αδερφός μου πήρε ένα xbox one s από τον γερμανό (eshop) στις 21/11 και ακόμα να μπει η επιστροφή.
Narayan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 9:14 ΜΜ, vaggos88 είπε παιδιά και εμένα ο αδερφός μου πήρε ένα xbox one s από τον γερμανό (eshop) στις 21/11 και ακόμα να μπει η επιστροφή. Κι εδώ τα ίδια ακριβώς. Αύριο το πάω πίσω σε υποκατάστημα για επιστροφή (κανονική όχι στην Eurobank). Έχουν περάσει 7 εργάσιμες, κατά πολύ περισσότερες από τις 3 που είναι κανονικά.
nikko_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αγορά στις 22 του μήνα, δεν έχει μπει ακόμη η Επιστροφή. Λογικό μου φαίνεται μιας και δεν έχει χρεωθεί ακόμη ούτε η πιστωτική κάρτα. 🤪
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 παιδια μας βλεπω να κανουμε καταγγελιες ουτε σε εμενα τιποτα αγορα 22 του μηνα μολις μιλησα με γιουρομπανκ και εκαναν αιτημα δεν ξερω γιατι αλλα κανουν τους κινεζους
katsikoula Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα. Αγορά τηλεόρασης online στις 21 του μήνα και ακόμα περιμένω. Κάλεσα Eurobank και έκαναν αίτημα προς τον Γερμανό. Καλώ Γερμανό, περιμένω μισή ώρα στην αναμονή, ψήνεται το αυτί μου και το κλείνω. Τι να πω με τους ξεφτίλες... edit: Μετά από 27 ολόκληρα λεπτά στην αναμονή, ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι γνωστό πρόβλημα αυτό και οφείλεται σε τεχνικούς λόγους. Η επιστροφή θα μπει άμεσα μου είπε καθώς έχει επιλυθεί πλέον το πρόβλημα. Για να δούμε... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από katsikoula 1
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, katsikoula είπε Καλημέρα και από εμένα. Αγορά τηλεόρασης online στις 21 του μήνα και ακόμα περιμένω. Κάλεσα Eurobank και έκαναν αίτημα προς τον Γερμανό. Καλώ Γερμανό, περιμένω μισή ώρα στην αναμονή, ψήνεται το αυτί μου και το κλείνω. Τι να πω με τους ξεφτίλες... ο γερμανος νομιζω οτι δεν εχει σχεση [αν και ειναι σουργελα ] μαλλον θεμα γιουρομπανκ ειναι αλλιώς θα ειχαν βαλει το κλασικο 1% μεσα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από mples
theo93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Είχα κάνει παραγγελία 23 του μήνα και δεν μπορούσα να πιάσω γραμμή λόγω δουλειάς και ωραρίου τηλεφωνικού (9-5μμ). Πήρε η κοπέλα μου γιατί δεν προχώραγε η παραγγελία και δεν απαντούσαν σε mail. Την παραγγελία την καθυστερούσε ένα προϊόν που δεν ήταν διαθέσιμο και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Με το που ακυρώθηκε(χτες) απάντησαν στα 2 mail που είχα στείλει και σήμερα έφτασαν τα υπόλοιπα πράγματα στα courier
vaggos88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Την τρίτη κάλεσα την εξυπηρέτηση στην eurobank, η παραγγελία στον germano είχε γίνει στις 21/11. η χρέωση όμως έγινε στις 23 (δεν το γνώριζα), θέλει μας είπε 3 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η επιστροφή και εαν δεν εχει γίνει εως την παρασκευή σήμερα στις 30 να ξανά καλέσουμε, δεν χρειάζονται βιασύνες, χρονολογικά στην περίπτωση μου τουλάχιστον σήμερα πρέπει να γίνει, δε νομίζω να είναι απάτη απλά έτυχε και η απεργία ( -μια εργάσιμη ) αυτές τις ημέρες + black friday(week). δε θα χάσει κανείς την επιστροφή είμαι σίγουρος.
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ με την επιστροφή που την έχω στη χρεωστική μου δεν έχω βγάλει άκρη όλο κάτι ψιλολόγια παίζουν , όπως είμαι και όχι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το bonus της alpha που έχω σε άλλη χρεωστική, θέλει κυνήγι με το μόνο που κάνω κάποια δουλίτσα είναι με την πιστωτική μου στην eurobank που είναι σε ένα άλλο πρόγραμμα το yes, το οποίο έχει πολύ λιγότερους συνεργάτες και ο μόνος που αξίζει είναι η εκο, αλλά μόνο εκεί έχω δει να μου σκάνε λεφτά πίσω που έχουν κάποιο νόημα βέβαια και πάλι σε σχέση με τα λεφτά που ξοδεύω είναι ψίχουλα, αλλά όπως και να΄χει πρέπει φέτος πχ να έχω πάρει 50-60 ευρώ βενζίνη από τις συγκεκριμένες επιστροφές και έχω και κάνα δεκάρικο ακόμα τώρα που το βλέπω (στη σκέτη επιστροφή της eurobank δεν έχω ούτε καν ολόκληρο ευρώ) αλλά ίσως θα άξιζε να ψάξω παραπάνω το θέμα των επιστροφών όπως αυτή με το 20%, απλά συνήθως δεν έχει τύχει να θέλω κάτι σχετικό.. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Την τρίτη κάλεσα την εξυπηρέτηση στην eurobank, η παραγγελία στον germano είχε γίνει στις 21/11. η χρέωση όμως έγινε στις 23 (δεν το γνώριζα), θέλει μας είπε 3 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η επιστροφή και εαν δεν εχει γίνει εως την παρασκευή σήμερα στις 30 να ξανά καλέσουμε, δεν χρειάζονται βιασύνες, χρονολογικά στην περίπτωση μου τουλάχιστον σήμερα πρέπει να γίνει, δε νομίζω να είναι απάτη απλά έτυχε και η απεργία ( -μια εργάσιμη ) αυτές τις ημέρες + black friday(week). δε θα χάσει κανείς την επιστροφή είμαι σίγουρος. εγω δεν πιστευω να βαλουν αν δεν τους κυνηγήσουμε φιλε τους κινεζους κανουν και οπου περασει σε αυτους που θα τους κραξουν θα τα βαλουν θελουν δεν θελουν στους αλλους θα κανουν απλα τους κινεζους ζουμε στο απολυτό μπανανισταν !
vaggos88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, mples είπε εγω δεν πιστευω να βαλουν αν δεν τους κυνηγήσουμε φιλε τους κινεζους κανουν και οπου περασει σε αυτους που θα τους κραξουν θα τα βαλουν θελουν δεν θελουν στους αλλους θα κανουν απλα τους κινεζους ζουμε στο απολυτό μπανανισταν ! δεν εχεις άδικο οτι κάποιοι μπορεί να μην το πάρουν καν χαμπάρι και να τα χάσουν. η λαμογιά σε αυτή τη χώρα δυστυχώς είναι παντού. αλλα εχω το μπιλιβ
Gkostas2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι στιγμής, σε μένα όταν αγοράζω απο Σκλαβενίτη ή Everest τα λεφτά της Επιστροφής μπαίνουν αμέσως. Όταν αγοράζω απο ΙΚΕΑ μέσω ιντερνετ, τα λεφτά θα μπουν με το που παραδοθεί η παραγγελία. Οπότε όσα χρόνια το χρησιμοποιώ ήμουν κομπλέ. Το δικό μου πρόβλημα έγινε το Σαββατο που πλήρωσα συνεργαζόμενο ξενοδοχείο με την κάρτα και τα λεφτά της επιστροφής δεν μπήκαν ακόμα. Πήρα και στο τηλεφωνικό της Eurobank και μου είπαν ότι θα το πάνε για έρευνα και θα με καλέσουν. Τώρα που διαβάζω και εσάς, θεωρώ ότι ίσως λόγω Black Friday, να έπαθε κανά κοκομπλόκο το σύστημα την περασμένη βδομάδα. Θα δείξει ο χρόνος και αν θα μπουν τα λεφτά. Btw, με 20% Επιστροφή σε Λαπτοπ απο το Public πριν 1μιση χρόνο είχα το ίδιο θέμα με τα παιδιά απο πάνω. Ενώ έκανα παραγγελία, αυτή καθυστερούσε μέχρι να περάσει η καταληκτική ημερομηνία του 20%. Επίσημα μου ειχαν πει ότι χάθηκε κάπου στο κατάστημα του Συντάγματος... Τελικά όταν το "βρηκαν" 2-3 μέρες μετά το τέλος του 20%, δεν πήγα ποτέ να το παραλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα