greengr21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Aλλο ας πας στο καταστημα και βαλεις την καρτα σε pos εκει φαινεται η επιστροφη σχεδον αμεσως.
Diskimpex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πωλητης ελεγε παιζει πλαφον τζιρου την ημερα απο την τραπεζα
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 5:01 ΜΜ, greengr21 είπε Για να μη γραφω off-topic στο θεμα των προσφορων για αυτο το περιφημο -20% απο τον Γερμανο το εχει παρει κανεις που εχει κανει αγορα μεσω internet?Σημερα περασε η συναλλαγη στο eurobank e-banking αλλα ακομα τιποτα απο επιστροφη...Αν την εχει παρει κανεις αλλος με αυτον τον τροπο ας το γραψει εδω να ενημερωνομαστε οι υπολοιποι γιατι λογικα το θεμα αυτες τις μερες θα ενδιαφερει αρκετους. Έχει κάποιος ιδέα, η ξέρει πως γίνεται το ξέπλυμα ; Αλήθεια, μέχρι τώρα δεν έχω βρει τι παιζει με το 20% αφού όλα βγαίνουν κάτω του κόστους.
kon1to Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Έχει κάποιος ιδέα, η ξέρει πως γίνεται το ξέπλυμα ; Αλήθεια, μέχρι τώρα δεν έχω βρει τι παιζει με το 20% αφού όλα βγαίνουν κάτω του κόστους. το 20% ειναι μια προωθητικη ενεργεια της Eurobank σε συνεργασία με τις διαφορες επιχειρησεις η οποια γινεται για περιορισμενο χρονικο διαστημα... οταν πας π.χ στον Γερμανο να παρεις μια τηλεοραση αξιας 200€, εσυ 200€ θα πληρωσεις... απλα θα πιστωθουν στην κάρτα του 40€ τα οποια θα μπορεις να τα εξαργυρωσεις σε επόμενη συναλλαγη χωρις απαραίτητα να ειναι στην ίδια επιχείρηση...
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αυτά τα 40€ είναι ξέπλυμα ; Ποιος χαρίζει 40€ σήμερα ;
kon1to Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 δεν νομιζω οτι ειναι ξέπλυμα... είναι διαφήμιση για τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και για την τράπεζα, η οποια με αυτο τον τρόπο προωθεί τη χρήση κάρτας και ενδεχομένως να καλύπτει και κάποιο μέρος του κόστους... Μπορει για τις συναλλαγές αυτές να μην χρεώνει προμήθεια ή να παρεχει καποια αλλη εκπτωση στην επιχείρηση... Ασε που οταν πρόκειται για μεγάλα ποσά, καμια φορά ειναι λίγο δύσκολο να τα εξαργυρώσεις καθώς οι υπάλληλοι προσπαθούν να σε αποτρέψουν χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα...
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Σε αγορά Ε429 από Γερμανό, πιστώθηκε άμεσα το 20% (~=Ε86) στην επιστροφή. Τώρα το θέμα του redeem αυτού του ποσού δεν το ξέρω. Λογικά, δύσκολα να πας σε βενζινάδικο και να του πεις εξαργύρωσε μου Ε60 έτσι απλά..
mples Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 απο το e shop εχει παρει κανεις επιστροφη ρε παιδια?
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Σε αγορά Ε429 από Γερμανό, πιστώθηκε άμεσα το 20% (~=Ε86) στην επιστροφή. Τώρα το θέμα του redeem αυτού του ποσού δεν το ξέρω. Λογικά, δύσκολα να πας σε βενζινάδικο και να του πεις εξαργύρωσε μου Ε60 έτσι απλά.. Εγώ το έχω κάνει. Έχω εξαργυρώσει 30κατι ευρώ κάποια στιγμή.
greengr21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Σε αγορά Ε429 από Γερμανό, πιστώθηκε άμεσα το 20% (~=Ε86) στην επιστροφή. Τώρα το θέμα του redeem αυτού του ποσού δεν το ξέρω. Λογικά, δύσκολα να πας σε βενζινάδικο και να του πεις εξαργύρωσε μου Ε60 έτσι απλά.. Σε συνεργαζομενο βενζιναδικο με το προγραμμα ετσι απλα ειναι...
AntiCambeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Η κάρτα Eurobank βγαίνει άμεσα;Οποιαδήποτε κάνει για επιστροφή;Ποιά χρεωστική είναι καλύτερη;
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εισαι πελατης στην τραπεζα και εχεις και λεφτα μεσα για την καρτα.Δεν συμφερει παντου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Diskimpex
fredd0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 υποψιν οτι το 20% γερμανο (και το αντιστοιχο 20% της πειραιως στα public) ληγουν σημερα. Οποτε ... μονο αν εχεις ebanking και εκδοσεις virtual prepaid προλαβαινεις. Κατα τα λοιπα και απο eurobank και απο πειραιως για αγορες που εκανα απο internet Τεταρτη-Πεμπτη εχω παρει μεχρι τωρα τη 'standard' επιστροφη (1-2% ποσο ειναι), η υπολοιπη λενε θα πιστωθει τις επομενες μερες.
terry308 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Σε αγορά Ε429 από Γερμανό, πιστώθηκε άμεσα το 20% (~=Ε86) στην επιστροφή. Τώρα το θέμα του redeem αυτού του ποσού δεν το ξέρω. Λογικά, δύσκολα να πας σε βενζινάδικο και να του πεις εξαργύρωσε μου Ε60 έτσι απλά.. Έχοντας κανει 2 αγορές από την προηγούμενη προσφορά - συνεργασία πλαίσιου&eurobank είχα (και έχω ακόμα ) επιστροφή αρκετά €, περιμένω να μπουν και αυτά από ηλεκτρονικη αγορά από τον Γερμανό που πήρα το p20 pro , 2 τελευταίες φορές που έβαλα βενζίνη πήγα στο ταμείο και ζήτησα να αφαιρεθεί το ποσό από την €πιστροφή, η οποία επιστροφή δεν ισχύει για όλα τα βενζιναδικα/καταστήματα μόνο για όσα συνεργάζονται. 1 ώρα πριν, fredd0 είπε Κατα τα λοιπα και απο eurobank και απο πειραιως για αγορες που εκανα απο internet Τεταρτη-Πεμπτη εχω παρει μεχρι τωρα τη 'standard' επιστροφη (1-2% ποσο ειναι), η υπολοιπη λενε θα πιστωθει τις επομενες μερες. Εγώ καθόλου.. 🙄
Narayan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Αγορά 20/11 από Γερμανό, παρέλαβα το προϊόν 24/11 και ακόμα τίποτα από την επιστροφή. Δεν το ανοίγω μέχρι να μπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα