greengr21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Για να μη γραφω off-topic στο θεμα των προσφορων για αυτο το περιφημο -20% απο τον Γερμανο το εχει παρει κανεις που εχει κανει αγορα μεσω internet?Σημερα περασε η συναλλαγη στο eurobank e-banking αλλα ακομα τιποτα απο επιστροφη...Αν την εχει παρει κανεις αλλος με αυτον τον τροπο ας το γραψει εδω να ενημερωνομαστε οι υπολοιποι γιατι λογικα το θεμα αυτες τις μερες θα ενδιαφερει αρκετους.
splanis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greengr21 είπε Για να μη γραφω off-topic στο θεμα των προσφορων για αυτο το περιφημο -20% απο τον Γερμανο το εχει παρει κανεις που εχει κανει αγορα μεσω internet?Σημερα περασε η συναλλαγη στο eurobank e-banking αλλα ακομα τιποτα απο επιστροφη...Αν την εχει παρει κανεις αλλος με αυτον τον τροπο ας το γραψει εδω να ενημερωνομαστε οι υπολοιποι γιατι λογικα το θεμα αυτες τις μερες θα ενδιαφερει αρκετους. Με ενδιαφέρει και μένα γιατί λογικά θα πάρω μια τβ. Εφόσον περάσουν τα λεφτά τα βλέπω στο app και μετά μπορώ πχ να πάω Σκλαβενίτη να πληρώσω με την κάρτα; πως επιλέγω ότι θέλω να χαλάσω αυτά τα λεφτά; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από splanis
kax54638 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε Με ενδιαφέρει και μένα γιατί λογικά θα πάρω μια τβ. Εφόσον περάσουν τα λεφτά τα βλέπω στο app και μετά μπορώ πχ να πάω Σκλαβενίτη να πληρώσω με την κάρτα; πως επιλέγω ότι θέλω να χαλάσω αυτά τα λεφτά; Μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Όταν πας στο ταμείο δίνεις την κάρτα και ζητάς να κάνεις εξαργύρωση. Από το POS βλέπουν τα ευρώ που έχεις διαθέσιμα και σε ρωτάνε πόσα θέλεις να εξαργυρώσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος δηλαδή να χρησιμοποιήσεις όλο το ποσό σου με την μια.
splanis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kax54638 είπε Μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Όταν πας στο ταμείο δίνεις την κάρτα και ζητάς να κάνεις εξαργύρωση. Από το POS βλέπουν τα ευρώ που έχεις διαθέσιμα και σε ρωτάνε πόσα θέλεις να εξαργυρώσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος δηλαδή να χρησιμοποιήσεις όλο το ποσό σου με την μια. Κατάλαβα μπορώ δηλαδή να τα εξαργύρωσω κατευθειαν όλα πχ
kax54638 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Κατάλαβα μπορώ δηλαδή να τα εξαργύρωσω κατευθειαν όλα πχ Ναι φυσικά.
momotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greengr21 είπε Σημερα περασε η συναλλαγη στο eurobank e-banking αλλα ακομα τιποτα απο επιστροφη... Αγόρασα μια tv προχθές απευθείας απο το site και ακόμα να μπεί η επιστροφή. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από momotis
GREGORYMO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Χρειάζονται κάποιες ημέρες, αλλά δεν ξέρω πόσες! 1
warlock9_0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 στην απόδειξη δεν γράφει την επιστροφή? στα βενζινάδικα τουλάχιστον που χρησιμοποιώ πιστώνεται επιτόπου και γράφει ακριβώς το ποσό νομίζω είχε ανοίξει και κάποιος θέμα εδώ πρόσφατα για μαγαζί που δεν του έβαζε την επιστροφή, έπρεπε να είχανε χτυπήσει την κάρτα σε άλλο pos(?) κάτι τέτοιο
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εχτές που κάλεσα την eurobank η κοπέλα διάβαζε τους όρους. Η πίστωση λέει δεν γίνεται άμεσα. Συνήθως πιστώνεται το 1% και μετά από κάποιες μέρες και το υπόλοιπο. Όσο για την εφαρμογή λέει δεν είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένη.
kon1to Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, greengr21 είπε Για να μη γραφω off-topic στο θεμα των προσφορων για αυτο το περιφημο -20% απο τον Γερμανο το εχει παρει κανεις που εχει κανει αγορα μεσω internet?Σημερα περασε η συναλλαγη στο eurobank e-banking αλλα ακομα τιποτα απο επιστροφη...Αν την εχει παρει κανεις αλλος με αυτον τον τροπο ας το γραψει εδω να ενημερωνομαστε οι υπολοιποι γιατι λογικα το θεμα αυτες τις μερες θα ενδιαφερει αρκετους. 18 ώρες πριν, momotis είπε Αγόρασα μια tv προχθές απευθείας απο το site και ακόμα να μπεί η επιστροφή. Για αγορές μέσω ιντερνετ η επιστροφή πιστώνεται μετά από 2 εργάσιμες 3 ώρες πριν, theo93 είπε Όσο για την εφαρμογή λέει δεν είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένη. Για να πάρεις το 1% δεν χρειάζεσαι εγκατεστημένη εφαρμογή, αλλά για τις περισσότερες (αν οχι ολες) τις προωθητικές ενέργειες, αυτά τα 10%, 20% κτλ πρεπει να εχεις και την εφαρμογη στο κινητό...
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, kon1to είπε Για αγορές μέσω ιντερνετ η επιστροφή πιστώνεται μετά από 2 εργάσιμες Για να πάρεις το 1% δεν χρειάζεσαι εγκατεστημένη εφαρμογή, αλλά για τις περισσότερες (αν οχι ολες) τις προωθητικές ενέργειες, αυτά τα 10%, 20% κτλ πρεπει να εχεις και την εφαρμογη στο κινητό... Στο τηλέφωνο μου είπε δεν χρειάζεται ...
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Θέλει κάποιος να μ στείλει κωδικό προσφοράς;
mples Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ επιστροφή δεν είδα παιδιά αν δεν την βάλουν θα τους το γυρίσω πίσω
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 μου είπαν κ απο γερμανό και απο eurobank 2-3 εργάσιμες
di maria kun Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 σιγουρα ρε παιδες -εγω πηγα με ενα φιλο πηρε ενα κινητο στα 400 και μπηκαν αμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα