Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung ue55nu7172 55" 4k HDR @eshop 469€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, sils είπε

Σε αυτα τα λεφτα την παιρνεις χωρις ερωτησεις.......

Δεν βλέπω πουθενά αν η lg υποστηρίζει miracast

Επεξ/σία από Panoslam
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη βλεπω τη συγκρινετε με την lg την αντιστοιχη φθηνη

"ευτυχως δεν πηρα φθηνη lg που ειδα σε μαγαζι και ηταν απογοητευτικη στα ακρα το πανελ ως ομοιομορφια
και ελεγα να τη προτιμησω λογο και καλα γωνιας θεασης
κουραφεξαλα ειναι υπερ αρκετη η γωνια θεασης της samsung με τελειο contrast, ομοιομορφια πανελ & μαυρο!
επισης κακη ποιοτητα κατασκευης της lg!
αυτα ειδα απο κοντα"

παρολα αυτα υπαρχουν και τα reviews για τους δυσπιστους
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uk6300

μιλαμε για τις φθηνοτερες 55" σε lg - samsung
στα 470 ευρω 55" 4k
δε γινεται καλυτερο

οσο για αλλες μαρκες προσφορες κτλ δεν ξερω και φοβαμαι και λιγο το input lag μιας που την εχω για ΟΘΟΝΗ στο pc μου

Δημοσ.

Την πείρε φίλος και την βάλαμε δίπλα σε μια πλάσμα που αγόρασα πριν κάποιες μέρες από εδώ σε αγγελία στα 240 ευρώ... 

Τραγικό... και το ποιο τραγικό από όλα είναι ότι παρόλο που η πλάσμα είναι 1080 δείχνει ΠΟΛΥ ποιο καθαρή και με λεπτομέρεια εικόνα από αυτήν. Πεταμένα λεφτά για μένα.. θα ψάξω να βρω και άλλα πλάσματα να πάρω να έχω backup γιατί και δίπλα σε Oled Που κάναμε δοκιμές δεν απέχει σχεδόν καθόλου... κρίμα που αυτή η τεχνολογία πέθανε...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, germants είπε

Στα 459 η συγκεκριμένη τηλεόραση (7172) στο τελευταίο φυλλάδιο του eshop με τον κωδικό OFFER1850 

αυτη η προσφορα που παιζει? δεν την βρηκα στο eshop

Δημοσ.
44 minutes ago, nero62 said:

Την πείρε φίλος και την βάλαμε δίπλα σε μια πλάσμα που αγόρασα πριν κάποιες μέρες από εδώ σε αγγελία στα 240 ευρώ... 

Τραγικό... και το ποιο τραγικό από όλα είναι ότι παρόλο που η πλάσμα είναι 1080 δείχνει ΠΟΛΥ ποιο καθαρή και με λεπτομέρεια εικόνα από αυτήν. Πεταμένα λεφτά για μένα.. θα ψάξω να βρω και άλλα πλάσματα να πάρω να έχω backup γιατί και δίπλα σε Oled Που κάναμε δοκιμές δεν απέχει σχεδόν καθόλου... κρίμα που αυτή η τεχνολογία πέθανε...

Υπερβαλεις. 

Για τα χρήματα της ειναι πολύ καλή εικόνα. Δεν είναι qled........

20 minutes ago, Mixail-1 said:

αυτη η προσφορα που παιζει? δεν την βρηκα στο eshop

Στο newsletter θα βρίσκεται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

Λογικό είναι να έχει καλύτερα χρώματα ή plasma, και λογικό είναι επίσης να δείχνει καλύτερα στο 1080. 

Όπως επίσης είναι λογικό το τηλεοπτικό σήμα της digea να δείχνει καλύτερα σε HD ready. 

4κ είναι η Samsung, εκεί θα φανεί η ευκρίνειά της. 

• Like 2
Δημοσ.

Ας γίνω λίγο ακόμα κουραστικός.την lg θα την δω σήμερα ζωντανά στον Κωτσόβολο αλλά για την Samsung δεν έχω δυνατότητα. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο καμία άποψη?

Δημοσ.

Γενικός κανόνας, είναι ότι οι φθηνές lg έχουν ψεύτικο 4κ με panel της πλάκας. 

Από την άλλη, οι ακριβές LG είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Γενικός κανόνας, είναι ότι οι φθηνές lg έχουν ψεύτικο 4κ με panel της πλάκας. 

Από την άλλη, οι ακριβές LG είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί 

Άρα να πάω στην Samsung? Και αν ναι σε πιο μοντέλο από όλα?

Δημοσ.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου, πρέπει να δεις reviews και να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. 

Η συγκεκριμένη πάντως (7172) με την τιμή από το newsletter φαίνεται καλή περίπτωση. 

Υπάρχει και η Toshiba 55V6863DG από Γερμανό που έρχεται πιο φθηνά και υποτίθεται ότι υποστηρίζει dolby vision αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_dinos είπε

Μη σε πάρω στο λαιμό μου, πρέπει να δεις reviews και να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. 

Η συγκεκριμένη πάντως (7172) με την τιμή από το newsletter φαίνεται καλή περίπτωση. 

Υπάρχει και η Toshiba 55V6863DG από Γερμανό που έρχεται πιο φθηνά και υποτίθεται ότι υποστηρίζει dolby vision αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. 

Το θέμα μου είναι ότι πέραν του Κωτσόβολου που μπορώ να της δω ότι άλλο πάρω θα είναι γουρούνι στο σακί. Δεν έχω άποψη για τηλεοράσεις και είναι κρίμα να πετάξω έτσι τα λεφτά....

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Panoslam είπε

Το θέμα μου είναι ότι πέραν του Κωτσόβολου που μπορώ να της δω ότι άλλο πάρω θα είναι γουρούνι στο σακί. Δεν έχω άποψη για τηλεοράσεις και είναι κρίμα να πετάξω έτσι τα λεφτά....

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=dn41kY3nAXg

για δες....πολυ καλη τηλεοραση φιλε αυτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...