Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung ue55nu7172 55" 4k HDR @eshop 469€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σκέφτομαι να παραγγείλω την τηλεόραση, το έπιπλο που διαθέτω έχει μήκος 91cm, αν την έχει κάποιος γνωρίζει να μ πει πιο είναι η απόσταση ανάμεσα στα πόδια της βάσης;Κ αν τα πόδια είναι ρυθμιζόμενα όσον αφορά την απόσταση μεταξύ τους..

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που ρωτάς έχει ρωτηθεί στο 5ο post και έχει απαντηθεί (από εμένα) στη δεύτερη σελίδα. 

Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις 5 σελίδες thread για μια τηλεόραση που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις.

10 λεπτά πριν, Marios Kritikos είπε

Καλημέρα σκέφτομαι να παραγγείλω την τηλεόραση, το έπιπλο που διαθέτω έχει μήκος 91cm, αν την έχει κάποιος γνωρίζει να μ πει πιο είναι η απόσταση ανάμεσα στα πόδια της βάσης;Κ αν τα πόδια είναι ρυθμιζόμενα όσον αφορά την απόσταση μεταξύ τους..

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Marios Kritikos είπε

Το διάβασα απλά ήθελα να μάθω αν τα πόδια είναι ρυθμιζόμενα αν δλδ μετακινούνται κ μικραίνει η απόσταση ή είναι φιξ..Ευχαριστώ 

Δεν μετακινούνται.

Την έχω εδώ και δύο μέρες και είμαι ευχαριστημένος.

Για τα αρνητικά που έχουν αναφερθεί...

Το dts είναι ένα θέμα, αλλά υπάρχουν προγράμματα που κάνουν την μετατροπή εύκολα και πολλές 4Κ ταινίες έχουν δεύτερο audio stream με ac3. Ένα φθηνό tv box λύνει το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος.

Υποδοχή ακουστικών δεν χρειάζομαι και μια πιθανή λύση για όποιον την θέλει θα ήταν ένας μετατροπέας από την optical σε 3.5mm που βλέπω ότι υπάρχει στο ebay.

Το τηλεχειριστήριο ούτε εμένα μου άρεσε. Για να αλλάζεις κανάλια και ένταση είναι οκ, αλλά για περιήγηση και για πιο σύνθετα πράγματα αρχίζει να γίνεται άβολο.

Υπάρχει δορυφορικός δέκτης παρότι η σελίδα του eshop δεν το αναφέρει και δουλεύει καλά για τα ελεύθερα που το δοκίμασα.

Θετικό που στα apps υπάρχει ο ottplayer για IPTV streaming. Δούλεψε χωρίς θέματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση που μπορεί να είναι και αυτονόητη η απάντηση της. Σχετικά με το dts, δουλεύω plex media server στο σπίτι και στην Samsung που έχω τώρα δίνω τον ήχο σε έναν Pioneer ενίσχυτη με arc. Εφόσον η τηλεόραση δεν υποστηρίζει dts στην περίπτωση που βλέπω ταινία από το plex app με dts ο ήχος θα παίζει από τον ενισχυτή η οχι; 

Ελπίζω να μην σας Εμπλεξα. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, parantonis είπε

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση που μπορεί να είναι και αυτονόητη η απάντηση της. Σχετικά με το dts, δουλεύω plex media server στο σπίτι και στην Samsung που έχω τώρα δίνω τον ήχο σε έναν Pioneer ενίσχυτη με arc. Εφόσον η τηλεόραση δεν υποστηρίζει dts στην περίπτωση που βλέπω ταινία από το plex app με dts ο ήχος θα παίζει από τον ενισχυτή η οχι; 

Ελπίζω να μην σας Εμπλεξα. 

Θα παίζει. Μόνο ο player της δεν υποστηρίζει το plex τα streamarei όλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alimentas είπε

Χαζη ερωτηση ισως αλλα το φοβερο τηλεχειριστηριο της προιγουμενης σειρας θα λειτουργει κανονικα σ αυτη???

Όχι δεν έχει καν Bluetooth για να λειτουργήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, dimath said:

Υπάρχει δορυφορικός δέκτης παρότι η σελίδα του eshop δεν το αναφέρει και δουλεύει καλά για τα ελεύθερα που το δοκίμασα.

Συνδέσεις απλά το καλώδιο του πιάτου κάπου στην τηλεόραση; 

Αν ναι, που; Σε ποια θυρα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Θα παίζει. Μόνο ο player της δεν υποστηρίζει το plex τα streamarei όλα. 

το plex stremarei αφου κανει transcode.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

το plex stremarei αφου κανει transcode.

Προφανώς το έγραψα ότι streamarei. Δουλεύω χρόνια plex είναι ότι καλύτερο αρκεί να υπάρχει καλή ταχύτητα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Συνδέσεις απλά το καλώδιο του πιάτου κάπου στην τηλεόραση; 

Αν ναι, που; Σε ποια θυρα;

2η από δεξιά

telewizor-55-4k-samsung-ue55nu7172-4k-38

Δημοσ.

Οκ, βρήκα συνδεσα. Είδα  τα κανάλια. 

ΑΛΛΑ  πρέπει κάθε φορά να κάνω συντονισμό όταν θέλω να κάνω αλλαγή από κεραία σε δορυφορικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...