Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung ue55nu7172 55" 4k HDR @eshop 469€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

1.Πώς θα συνδέσω bluetooth ακουστικά;

2. Πώς θα συνδέσω 3.5mm jack;

Σε καμία από αυτές του θέματος δεν μπαίνουν ακουστικά;  Ρε γμτ ατυχία.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, papars είπε

Σε καμία από αυτές του θέματος δεν μπαίνουν ακουστικά;  Ρε γμτ ατυχία.

23 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ψάχνω απ' τη στιγμή που την πήρα. Αλλά δε κατάφερα κάτι.

Όποιος γνωρίζει ας δώσει λυση

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάτι τέτοιο;

hdmi to audio jack converter

Δημοσ.

Δεν κάνει γιατί αυτό είναι για laptop που δίνουν έξοδο HDMI ώστε να βλέπεις αντί για την οθόνη του laptop σε οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση.

Οι θύρες HDMI της τηλεόρασης είναι είσοδοι, δηλαδή παίρνουν σήμα από άλλες πηγές, δε βγάζουν το σήμα έξω

3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Θα το κοιτάξω

Κάτι με το bluetooth  δε μπορεί να γίνει;

Το ίδιο και εγώ.  Έχω BT ακουστικά.  Το θέμα είναι ότι με αντάπτορα δεν θα μπορείς να ρυθμίζεις την ένταση εύκολα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Δεν κάνει γιατί αυτό είναι για laptop που δίνουν έξοδο HDMI ώστε να βλέπεις αντί για την οθόνη του laptop σε οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση.

Οι θύρες HDMI της τηλεόρασης είναι είσοδοι, δηλαδή παίρνουν σήμα από άλλες πηγές, δε βγάζουν το σήμα έξω

Μάλιστα. Νόμιζα ότι ένα από τα HDMI είναι out.

Δημοσ.

Διαβάζω καλά σχόλια  για την 7022  κ λέω να πω του αδερφού μ να την πάρουμε από Γερμανό την 50αρα   θα βγει με την επιστροφή 359 και αγοράζεις με τα επιστερφομενα βενζίνη η σούπερ μάρκετ.  Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 450;;  Γιατί υπάρχουν τόσοι κωδικοί  ρε γαμωτο τι γίνεται;  7020  7100 7022  κ μπλα μπλα.... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Μαν πιθανόν να δουλέψει. Ίδια λύση είναι και ανάλογο εξάρτημα οπτική to audio jack. Αλλά είναι κάπως ραντομ όλη η φάση με αυτά τα Κινέζοιιμπει εξαρτήματα έχω δει και αρκετά σχόλια ότι χαλάνε εύκολα αποσυνδέσεις κτλ. Δεν τα προτείνω 

4 ώρες πριν, saxos55 είπε

Όχι. Έχει 3 hdmi τα δύο είναι είσοδοι το ένα arc

4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Θα το κοιτάξω

Κάτι με το bluetooth  δε μπορεί να γίνει;

Νοθινκ. 

15 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

τόσοι κωδικοί  ρε γαμωτο τι γίνεται;  7020  7100 7022

Άστο δεν βγάζεις άκρη αλλά συνήθως είναι άκυρες λεπτομέρειες όπως διαφορετικό κοντρολ η κάτι τετοιο

Δημοσ.
2 hours ago, Tresorikos said:

Διαβάζω καλά σχόλια  για την 7022  κ λέω να πω του αδερφού μ να την πάρουμε από Γερμανό την 50αρα   θα βγει με την επιστροφή 359 και αγοράζεις με τα επιστερφομενα βενζίνη η σούπερ μάρκετ.  Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 450;;  Γιατί υπάρχουν τόσοι κωδικοί  ρε γαμωτο τι γίνεται;  7020  7100 7022  κ μπλα μπλα.... 

Ποια είναι αυτή? Ίδια με του τοπικ? 

Δημοσ.

@costacurta

Και το ARC είσοδος είναι. Το ότι επιστρέφει ήχο σε συμβατές με ARC συσκευές δεν το κάνει έξοδο. Εγώ δε νομίζω πως θα πάρει ήχο με αυτό το ψιψιψίνι. Αν θέλει βέβαια ας το δοκιμάσει. Δύο ευρώ κάνει, θα είναι δύο πακέτα τσίχλες που δε θα μασήσει ποτέ.

Δημοσ.

Γνώμη μου (va) για σαλόνι με γωνιές θέασης δεν είναι καθόλου καλή. Είναι edge led (κλασσικά Samsung) ενώ τηλεοράσεις με direct led έχουν πολύ καλύτερη εικόνα. Με 499 παίρνεις την lg 55uk6200. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...