Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung ue55nu7172 55" 4k HDR @eshop 469€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Panoslam είπε

Κάποιος?

Mouse/keyboard συνδεεται κανονικα βαζοντας τον ανταπτορα usb σε μια θυρα της τηλεορασης. Air controller δεν εχω συνδεσει αλλα αφου ειναι με ανταπτορα λογικα θα δουλευει. Για τα καναλια δεν σε καταλαβα τι εννοεις. Απο τις ρυθμισεις κλεισε το motion smooth και δες ξανα. 

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Mouse/keyboard συνδεεται κανονικα βαζοντας τον ανταπτορα usb σε μια θυρα της τηλεορασης. Air controller δεν εχω συνδεσει αλλα αφου ειναι με ανταπτορα λογικα θα δουλευει. Για τα καναλια δεν σε καταλαβα τι εννοεις. Απο τις ρυθμισεις κλεισε το motion smooth και δες ξανα. 

Έκλεισα το motion και όλα εντάξει.  Σε ταινίες χρειάζεται να το κάνω πάλι ον?άρα ότι έχει στην ουσία ανταπτορα USB το διαβάζει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panoslam είπε

Έκλεισα το motion και όλα εντάξει.  Σε ταινίες χρειάζεται να το κάνω πάλι ον?άρα ότι έχει στην ουσία ανταπτορα USB το διαβάζει.

Οχι το motion ενεργοποιειτε καθολικα σε ολα τα modes. Ναι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις θεμα αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου για το air mouse απλο ποντικι και πληκτρολογιο δοκιμασα μονο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Επιμένω,  αγοράστε την.

Αξίζει για τόσο λίγα ευρώ 

εαν ειναι οντος bang for the buck ok, αλλιως ψαξτε το αναλογος ΤΙ χρίση σας

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Επιμένω,  αγοράστε την.

Αξίζει για τόσο λίγα ευρώ 

Την έχουν κατόπιν παραγγελίας και δεν λέει ούτε πόσες μέρες θα κάνει ούτε τίποτα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει εδω και καιρο διαθεσιμη https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470
απλα με 1 usb + 1 hdmi λιγοτερη
οσοι χρειαζονται 3hdmi + 2usb θα περιμενουν το eshop που τους κοροιδευει κανονικα και αλλαζει συνεχως ημερομηνια παραλαβης μεχρι που την εβγαλε τελειως...
εγω παλι χαιρομαι την 7093 μου και ειναι αστε ρι

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα βλέπω ότι η Samsung χρησιμοποιεί σαν λογισμικό το tizen. Μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές από εξωτερική πηγή εκτός από την κατηγορία της tv apps?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Η 7022 αμεσα διαθεσιμη στα 419

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55nu7022kxxh-1214461.html

Αυτή του λινκ με την 7093 τι διαφορές εχει; https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω την παραγγειλα απο e shop  σε 7-10 εργασιμες μου ειπαν,εχετε να προτείνετε καποιο box με τις λειτουργιες που υστερεί η tv? dts bluetooth εξοδο για ακουστικα ?

Επεξ/σία από iliasthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την παράγγειλα και εγώ χθές απο e-shop στα 459 για την αδερφή της κοπέλας μου για το νεο της σπίτι (οχι δώρο απλά έκανα την διαδικασία παραγγελίας ), λέει κατόπιν παραγγελίας αλλά μου είπαν οτι δευτέρα θα παραλάβουν
Βλέπω τώρα στο media markt την UE55NU7022 στα 419 ποια είναι καλύτερη? Ρωτάτε πιο πάνω για την 7022 αλλα σε σχέση με την 7093. σε σχέση με την 7022 ποια είναι καλύτερη?

Επεξ/σία από The_Winner
edit
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...