Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Βασικά, το αξιοθαύμαστο είναι πως είσαι σε κάθε Apple θέμα και κάνεις 10 posts minimum ενώ ούτε γουστάρεις τα προϊόντα, ούτε έχεις.

Γιατί ο σχολιασμός πάει με το αν τα κατέχεις η όχι?εσύ έχεις το ipad pro και έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις?

• Like 3
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ότι θέλουμε 1mm tablets που να μην λυγίζουν;!

Προσέχτε τα πράγματά σας. Απλά. 

Και στην πόρτα του αυτοκινήτου σας αν ρίξετε κλοτσιά θα λυγίσει. Ας είναι και Pagani. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αφήνω και θα το διαβάσω το βράδυ στη δουλειά, ούτε θα καταλάβω πως θα περάσει η ώρα! :lol:

Πέρα από την πλάκα, θα έπρεπε για συσκευή που κοστίζει τόσο να έχει πιο προσεγμένη κατασκευή και μεγαλύτερη αντοχή. Όπως σωστά λέει το άρθρο μιλάμε για φορητό μηχάνημα, δεν θα είναι μόνιμα σε ένα γραφείο.

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Βασικά, το αξιοθαύμαστο είναι πως είσαι σε κάθε Apple θέμα και κάνεις 10 posts minimum ενώ ούτε γουστάρεις τα προϊόντα, ούτε έχεις.

Για τη NASA να σχολιάζουμε η πρέπει να αγοράσουμε κανένα πύραυλο?Κάποιοι σχολιάζουμε σε όλα τα topic καποιοι άλλοι εμφανιζεστε μόνο σε topic της apple και νομίζετε ότι το ίδιο κανουμε και μεις.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonnis44gt είπε

Nα μάθεις να λυγίζεις, να μην είσαι άκαμπτος. Όποιος ξέρει να λυγίζει😂😂😂😂

Στιγμιότυπο από 2018-11-22 19-42-36.png

Στιγμιότυπο από 2018-11-22 19-44-43.png

Το γνώριζε αλλά το κυκλοφόρησε αγνοοντας για τους πελάτες της.Η Samsung μέτα την πατάτα με τη μπαταρία έχει καθιερώσει έλεγχο 8 σημείων μόνο για τη μπαταρία ενώ η apple συνεχίζει ακάθεκτη και μάλιστα σε συσκευή των 1200€.Ποιοτητα όχι αστεία έχει και γυαλι

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

Αγαπητε SeaLion,

(Ουτε με σενα εχω κατι αδερφε, μη παρεξηγηθουμε)

Σε ολονων μας εχει τυχει καποια στιγμη να πεσει κατω / καθησουμε καταλαθος / το πιασει ο μπομπιρας στα χερια του / το βρει ο σκυλος / κτλ, καποιο πολυ ακριβο αντικειμενο τεχνολογιας.

Εμενα προσωπικα ο σκυλος μου, μου εχει φαει 2 blackberry (οταν ακομα δεν ηταν γνωστα στην Ελλαδα και ηταν πανακριβα)

Ο καθενας μας θελει το καλυτερο που μπορει να παρει.

Το branding ειναι μια μαστιγα των 2 τελευταιων δεκαετιων μας. Το ακριβως ιδιο brand πριν αρχισουν τα "selfie-generation" παιδακια να ανακαλυπτουν το "φαινεστε - αρα ειστε" (fb, instagram klt), ηταν στο 1-3% στην Ελλαδα (ημουν και γω μεσα σε αυτο με iMac G3 DV και iBook G4 (ακομα τα εχω)). Και ηταν ποιοτικα. Τοτε ηταν ακομα πιο ακριβα απο οσο αναλογικα ειναι τωρα. Τοτε το αξιζαν.

Εαν ακομα δεν εχει συμβει, δωσε χρονο... Εχεις ζωη μπροστα σου.

Απο την αλλη, οσον αφορα τον Jerry. Εχει αυτο το υφος απο το πρωτο του DYI project video που ειχα δει, που εφτιαχνε φορτιστη για κινητο βαζοντας φωτια και μετατρεπωντας τη θερμοτητα σε φορτιση κινητου σε ενα κενεκεδενιο κουτι καφε! Τοτε ειχε για μασκοτ τη γατα του.

Ο τυπος ειναι legit.

Και το οτι ειναι ειρωνας - ΝΑΙ. Αλλα οχι μονο σε απλ. Σε οτι αξιζει την ειρωνια του να αγοραζεις φυκια για μεταξωτες κορδελες. Εχει κραξει και samsung, LG, Sony, Xiaomi, Pixel, Moto. 

Anyways.

Οπως και πολλοι αλλοι mobile enthusiasts - Πριν παρω ενα καινουριο κινητο, ΠΑΝΤΑ βλεπω τον Jerry, ωστε να ξερω ποσο πρεπει να το προσεχω.

Dear Acrobatis, ούτε εγώ έχω θέμα με κανέναν εδώ μέσα (ούτε καν τον Istros, διασκεδάζω και λίγο)

Εγώ τούτον τον JerryRig, ακουστά τον είχα, δεν τον παρακολουθώ, μπήκα λοιπόν και είδα ένα καρα-ειρωνικό βίντεο με έναν τύπο τούμπανο να σπάει ένα iPad στα 2 (και να δίνει τροφή σε όλα τα trolls όχι μόνο σχετικά με την αντοχή του iPad, αλλά για το προϊόν και το brand γενικώς) --- εεε, κάτι μας είπε τώρα!

Δεν είμαι πιτσιρικάς, μάλλον μεγάλος, τα παιδιά/σκυλιά/γατιά τα χω ζήσει - sorry, δεν αφήνω τα ακριβά μου μηχανήματα σε παιδάκια :)
Και βασικά, οκ, καλή η ενημέρωση, αλλά δεν είναι κριτήριο αγοράς (για μένα) το αν το iPad θα επιζήσει από φλόγιστρο ή αν το τάδε κινητό θα επιζήσει από 10 στημένες διαδοχικές πτώσεις.
Είμαι μάλλον απρόσεκτος κιόλας (το iPhone μου αν το δεις είναι full scuffed το σασί από μικρά πεσίματα)

Τέλος πάντων, εγώ θετικός είμαι στο κράξιμο που τρώει η Apple για τις ανεβασμένες τιμές της, αλλά ως χρήστης και επαγγελματίας που το γλυκοκοίταζω το νέο iPad Pro, δεν με αποθαρρύνει αυτό το video - αν αγοράσω κάτι τόσο λεπτό και πανάλαφρο δε θα το πετάω εδώ κι εκεί. Και το iPad 1 που έχω παραπεταμένο κάπου, αν το πιάσω και το ζορίσω θα σπάσει. Και το γραφείο που κάθομαι, αν αρχίσω να το κοπανάω, θα σπάσει.

Αν δεις μια συσκευή που θες δηλαδή και σε ικανοποιεί πλήρως στα χαρακτηριστικά της, δε θα την αγοράσεις επειδή θα σου πει ο JerryWhatever πως αν πας να την σπάσεις, σπάει;
Για ειδικές περιπτώσεις, υπάρχουν και ειδικές θήκες.

29 λεπτά πριν, Istros είπε

Γιατί ο σχολιασμός πάει με το αν τα κατέχεις η όχι?εσύ έχεις το ipad pro και έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις?

Εννοείται πως σχολιάζεις ό,τι θες. Ποιός είμαι εγώ για να στο απαγορεύσω;;
Εμένα με ενδιαφέρει η συσκευή πάντως. Εσύ κάνεις δηλώσεις πως δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτι Apple (και είχες και δε σ αρεσαν και απεταξάμην σατανά) και όσοι παίρνουν είναι άσχετοι, θύματα κτλ. 

19 λεπτά πριν, Istros είπε

Για τη NASA να σχολιάζουμε η πρέπει να αγοράσουμε κανένα πύραυλο?Κάποιοι σχολιάζουμε σε όλα τα topic καποιοι άλλοι εμφανιζεστε μόνο σε topic της apple και νομίζετε ότι το ίδιο κανουμε και μεις.

Συγκρίνεις είδηση με εμπορικό προϊόν διαθέσιμο στο κοινό με είδηση περί NASA? Χμμμ... Για να σε προλάβω πάντως, ναι, ελεύθερα μπορείς να κάνεις ό,τι τύπου συγκρίσεις θες!

Και στα topic για άλλα brands τι να μπαίνω να κάνω; Να λέω στον κόσμο, ας πούμε, ο Α12 είναι καλύτερος από τον Kirin 🤣 ? Α πα πα... άλλη δουλειά δεν είχα!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Τέλος πάντων, εγώ θετικός είμαι στο κράξιμο που τρώει η Apple για τις ανεβασμένες τιμές της, αλλά ως χρήστης και επαγγελματίας που το γλυκοκοίταζω το νέο iPad Pro, δεν με αποθαρρύνει αυτό το video - αν αγοράσω κάτι τόσο λεπτό και πανάλαφρο δε θα το πετάω εδώ κι εκεί. Και το iPad 1 που έχω παραπεταμένο κάπου, αν το πιάσω και το ζορίσω θα σπάσει. Και το γραφείο που κάθομαι, αν αρχίσω να το κοπανάω, θα σπάσει.

Αν δεις μια συσκευή που θες δηλαδή και σε ικανοποιεί πλήρως στα χαρακτηριστικά της, δε θα την αγοράσεις επειδή θα σου πει ο JerryWhatever πως αν πας να την σπάσεις, σπάει;
Για ειδικές περιπτώσεις, υπάρχουν και ειδικές θήκες.

Εννοείται πως σχολιάζεις ό,τι θες. Ποιός είμαι εγώ για να στο απαγορεύσω;;
Εμένα με ενδιαφέρει η συσκευή πάντως. Εσύ κάνεις δηλώσεις πως δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτι Apple (και είχες και δε σ αρεσαν και απεταξάμην σατανά) και όσοι παίρνουν είναι άσχετοι, θύματα κτλ. 

Συγκρίνεις είδηση με εμπορικό προϊόν διαθέσιμο στο κοινό με είδηση περί NASA? Χμμμ... Για να σε προλάβω πάντως, ναι, ελεύθερα μπορείς να κάνεις ό,τι τύπου συγκρίσεις θες!

Και στα topic για άλλα brands τι να μπαίνω να κάνω; Να λέω στον κόσμο, ας πούμε, ο Α12 είναι καλύτερος από τον Kirin 🤣 ? Α πα πα... άλλη δουλειά δεν είχα!

Και γω είχα πει ότι όντως το ipad pro είναι όμορφο και γρήγορο και είχα δηλώσει την αντίθεση μου για την τιμή του.Οταν δίνεις 1200€ περιμένεις και την αντίστοιχη ποιότητα και ποιότητα δεν είναι το αλουμίνιο και το γυαλί αλλά να μπορείς να το βάλεις σ ένα σακίδιο και να μην κλαις τα 1200€.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Que sera sera είπε

Folding tablet αχάριστοι μυρωδιαδες 

Χαχαχαχαχαχα επος!!!

Κατα τα αλλα τι να πεις κανεις; 

Απαραδεκτη Apple για αλλη μια φορα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Δεν υπάρχει δικαιολογία εδώ. Ένα tablet έχοντας πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα τηλέφωνο, είναι πιο ευπαθές σε τέτοιου είδους ατυχήματα.

Θα έπρεπε να είχε λάβει τα μέτρα της η Apple και να ακολουθούσε το παράδειγμα της MS με την εξαιρετική κατασκευή του Surface Pro.

Κανείς μας δεν περίμενε να αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα μετά το φιάσκο του iPhone 6 Plus. Τα υπόλοιπα iPhone που είχε φτιάξει ήταν γερά και μάλιστα το είχαν πει και οι ίδιοι τους ότι πλέον χρησιμοποιούν ενισχυμένο αλουμίνιο για στιβαρή κατασκευή, στο iPad τι έγινε μπέρδεψαν το αλουμίνιο στην μονάδα παραγωγής; Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή αφού λυγίζει μέσα στο σακίδιο είναι να τα κάνουν ανάκληση και να κοιτάξουν να αλλάξουν την παραγωγή βάζοντας δυνατότερο αλουμίνιο. Στην τελική η Apple έχεις καλές υποδομές για ανακύκλωση, ας τα ανακυκλώσει και να κατασκευάσει άλλα. Θα έχει φυσικά πτώση τα κέρδη και θα χάσει λεφτά αλλά από το να φάει τις μηνύσεις στην Αμερική, καλύτερα να κάνει πρώτη τη κίνηση σαν εταιρία πριν τους την πέσουν οι δικηγόροι.  

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Και γω είχα πει ότι όντως το ipad pro είναι όμορφο και γρήγορο και είχα δηλώσει την αντίθεση μου για την τιμή του.Οταν δίνεις 1200€ περιμένεις και την αντίστοιχη ποιότητα και ποιότητα δεν είναι το αλουμίνιο και το γυαλί αλλά να μπορείς να το βάλεις σ ένα σακίδιο και να μην κλαις τα 1200€.

Αχ, αχ. Δεν θα σε πείσω με τίποτα, το ξέρω, αλλά οκ, peace!

Πάντως ο τύπος δεν έκανε βίντεο τύπου "έχω μια βδομάδα το iPad Pro κοιτάξτε τι έπαθε με απλή μεταφορά στο σακίδιό μου!" - έκανε βίντεο "δείτε με να *(@%^ το iPad Pro." 

Όταν κάποτε το δεις από κοντά (ούτε εγώ το έχω δει κάπου ακόμα) και δεις μέγεθος, πάχος και βάρος νομίζω και χωρίς το βίντεο αυτό θα μπορούσες να καταλάβεις πως οκ, δεν είναι για μεγάλο ζόρι το tablet αυτό. Ας μην μπούμε στη λογική "μα θα μπορούσε να είναι λιγότερο λεπτό και να χει και μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη αντοχή" γιατί τότε θα ήταν άλλο προϊόν και εν τέλει κάποιοι (myself included) καραγουστάρουμε που είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό. (για να καταλάβεις, σχεδόν είχε παίξει ξενέρωμα παλιότερα που μετά το iPad Air 2, το επόμενο ήταν πιο χοντρό)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Unbox Therapy έχει καταντήσει και αυτός, συνεχώς αφορμές για να να κράξει την Apple ψάχνει να έρθουν τα views. Από εκεί που ευχαριστιόμουν τα βίντεο του, ξαφνικά σε κάθε βίντεο έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει να συγκρίνει το κάθε τι με iPhone/iPad και να το θεοποιήσει που δεν είναι προϊόν της Apple, έχει γίνει προκατειλημμένος και αυτός. 

Το είπαμε πληρωμένος Schwarzenegger trol youtuber.Απλα θαυμάζω που βλέπετε τον youtuber αλλά όχι το ipad που στραβωνει.Ειμαι περίεργος εάν ανατινάζονταν οι μπαταρίες στα iPhone όπως στα note 7 τι θα λεγατε.

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, Eoin said:

Είδηση θα είναι αν συσκευή στράβωνει σε φυσιολογικές συνθήκες χρήσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει ο κατασκευαστής.

Σε αντίθετη περίπτωση, μιλάμε για κλασική περίπτωση click bait άρθρου/βίντεο. Η μεγάλη μάστιγα του διαδικτύου.

oταν λες κανονικες εννοεις να το φυσηξει ο αερας?

Γιατι αυτο ειναι προγραμματισμενο feature για το επομενο μοντελο.

(α ναι,spoiler,sorry..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αχ, αχ. Δεν θα σε πείσω με τίποτα, το ξέρω, αλλά οκ, peace!

Πάντως ο τύπος δεν έκανε βίντεο τύπου "έχω μια βδομάδα το iPad Pro κοιτάξτε τι έπαθε με απλή μεταφορά στο σακίδιό μου!" - έκανε βίντεο "δείτε με να *(@%^ το iPad Pro." 

Όταν κάποτε το δεις από κοντά (ούτε εγώ το έχω δει κάπου ακόμα) και δεις μέγεθος, πάχος και βάρος νομίζω και χωρίς το βίντεο αυτό θα μπορούσες να καταλάβεις πως οκ, δεν είναι για μεγάλο ζόρι το tablet αυτό. Ας μην μπούμε στη λογική "μα θα μπορούσε να είναι λιγότερο λεπτό και να χει και μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη αντοχή" γιατί τότε θα ήταν άλλο προϊόν και εν τέλει κάποιοι (myself included) καραγουστάρουμε που είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό. (για να καταλάβεις, σχεδόν είχε παίξει ξενέρωμα παλιότερα που μετά το iPad Air 2, το επόμενο ήταν πιο χοντρό)

Και μένα μου αρέσει σαν design,όπως και το Mac book pro το οποίο λόγω design και για να είναι λεπτό δεν είχε καλό εξαερισμό με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται το throttling.Το να είναι κάτι όμορφο είναι σίγουρα θετικο το θέμα όμως είναι να είναι ταυτόχρονα και λειτουργικο-πρακτικο.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Ανάκληση; Τι λες;;;; Για την Apple δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει τέτοια λέξη ποτέ!!!

https://www.apple.com/support/exchange_repair/

Πάντως τα προβλήματα πρέπει να τς αναδεικνύουμε για να διορθωθούν. Έτσι περάσαμε από το iPhone 6 που ήταν αλουμινόχαρτο στο 6S που είναι τανκ.

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο τυπάς γυρίζει με ένα αγροτικό , μποντυμπιλτνεράς και έτσι το παίζει πολυ ματσο , δηλαδη τι αποδεικνύει ο καου μπου απο τη μεση του πουθενα,  απο που βγαινει ? απο την Ομαχα , Υούτα ? βαζει ολη του τη δυναμη και λυγιζει τα κινητά  σιγα  , μια σιδεροβεργα να φερεις απο οικοδομή και να την πιέσεις στη μέση μπορουν να τη λυγισουν ολοι , δεν λεει τιποτα αυτο το βίντεο , τυπικό αμερικανακι μπούφος ,  δηλαδή να φτιαχνουν οι εταιρίες ατσαλενιες συσκευές ? το κοστος το σκέφτεται ? τι είναι τα κινητα και τα ταμπλετ αγροτικά τακομα και φορντ ? 

Επεξ/σία από ethereum
  • Confused 1
  • Sad 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...