Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cell_7 είπε

Unbox Therapy έχει καταντήσει και αυτός, συνεχώς αφορμές για να να κράξει την Apple ψάχνει να έρθουν τα views. Από εκεί που ευχαριστιόμουν τα βίντεο του, ξαφνικά σε κάθε βίντεο έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει να συγκρίνει το κάθε τι με iPhone/iPad και να το θεοποιήσει που δεν είναι προϊόν της Apple, έχει γίνει προκατειλημμένος και αυτός. 

Apple hater -> *Praises Apple over iPhone XS & XS Max"

Δημοσ.

3 minutes ago, Cell_7 said:

Unbox Therapy έχει καταντήσει και αυτός, συνεχώς αφορμές για να να κράξει την Apple ψάχνει να έρθουν τα views. Από εκεί που ευχαριστιόμουν τα βίντεο του, ξαφνικά σε κάθε βίντεο έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει να συγκρίνει το κάθε τι με iPhone/iPad και να το θεοποιήσει που δεν είναι προϊόν της Apple, έχει γίνει προκατειλημμένος και αυτός. 

Λεφτα βγαζει με τα clickbait videos του. Χεστηκε για το hating ή το fanboying. Απλα η apple οταν ειναι για hate παραδοσιακα μαζευει τα περισσοτερα clicks γιαυτο κι αυτος κανει εκει focus.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Θέλω να χτυπήσω αυτό το tatoo. Τι γνώμη έχετε;

ωραιο, απλά μην κατεβάζεις το μανίκι γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα με το σήμα! :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Jerry παντα, μα παντα, ηταν αντικειμενικος απεναντι σε οτι επιανε στα χερια του.

Απο το φθηνοτερο κινεζικο, μεχρι το ακριβοτερο απλ/android.

Δεν εχει κανει το ονομα που εχει κανει τζαμπα. Ηταν γνωστος και πιο πριν τα σπασιματα κινητων με τα DIY projects.

Κραζει οτι χρειαζεται κραξιμο, και επιβραβευει οτι αξιζει επιβραβευση!

Μαθηματα αντικειμενικοτητας προς ολο το φορουμ.

Απο την αλλη @Cell_7, η προκαταληψη απεναντι σε οποιον κραζει την απλ, εχει εξαιρετικα πολλα κοινα με το εχουμε βαυτισει τους παντες "φασιστες" επειδη προβαλουν αλλη αποψη!

Σορρυ μπρο ( @Cell_7 ), δεν εχω κατι μαζι σου, αλλα με triggered...

Επεξ/σία από Acrobatis7
  • Like 17
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν νομίζω να προέκυψε απο το καινούριο ipad.
Το προηγούμενο ipad pro το μεγάλο που είχα, το είχα βάλει στην τσάντα του laptop και το βρήκα φυσαρμόνικα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάθονται και γράφουν όλοι οι Fanboys πως το tablet δεν είναι για τέτοια χρήση και λογικό είναι αν το πιέσεις να λυγίσει κλπ.

Βρε αγόρια μου, σου δείχνει την ποιότητα των υλικών της. Δε σου λέει πως θα κάτσεις να δεις αν λυγίζει. Αλλά στη στραβή θα λυγίσει κι ένα κινέζικο όχι. 

Όπως ξεκάθαρα λέει πως το τζαμί μπροστά από το φακό της φωτογραφικής είναι κακό sapphire. Δε σημαίνει πως θα πας να το γρατζουνίσεις. Σημαίνει πως σας δουλεύουν. 

Καθόλου ckickbait ούτε το άρθρο, ούτε το βίντεο. Ανοίγει μάτια. 

• Like 9
  • Thanks 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fytotech είπε

Κάθονται και γράφουν όλοι οι Fanboys

Επειδή αναφέρθηκα και εγώ στο ότι δε θεωρώ λίγη τη δύναμη που ασκεί μέχρι να σπάσει, μας ξεσκέπασες!!!1!

🤣

Δημοσ.

Οι νορμάλ άνθρωποι θέλουν ελαφριές και λεπτές συσκευές, με βασική γνώση φυσικής αυτό έχει μια λεπτή ισορροπία.

Κάθε Tablet, Laptop αυτού του μεγέθους μπορεί να σπασει με το χέρι, καμία σημασία δεν έχει.

Σημασία έχει ότι είναι το ομορφότερο και γρηγορότερο Tablet στον πλανήτη.

Haters will hate...

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωμένος youtuber τρολ.Τους έχουμε μάθει πλεον.Η συσκευή είναι σκυλί δεν σπάει δεν χαλάει.

Επεξ/σία από Istros
  • Sad 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

ωραιο, απλά μην κατεβάζεις το μανίκι γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα με το σήμα! :lol:

Άκυρο φίλε. Ο τατουατζής μου ζήτησε 1650 ευρώ για το μήλο.

Τελικά θα χτυπήσω δύο αχλάδια στην τιμη των 100 ευρώ.

6a0d2262ed360dd40612c78c9284efb8--pear-tattoo--years.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η κυρια χρηση του tablet ειναι για την τουαλετα αντι για εφημεριδα. Σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση ultrabook wins :) Τωρα για το Ipad γνωστο αυτο το video, αλλα οτι tablet και να βαλεις σε laptop backpack μαζι με βιβλια-γαιδουρια μπορει να εχει θεμα. Και παλι, ultrabook wins!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...