Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamer είπε

Τα πράγματα (π.χ. κινητά τηλέφωνα) τα αγοράζεις για να σε υπηρετούν, όχι το αντίθετο. Ναι, θα το βάλεις και στην κωλότσεπη και θα το πετάξεις απο δω και απο εκεί. Αν ανησυχείς οτι έχεις δώσει 1000 ευρώ και θα έπρεπε να το προσέχεις ευλαβικά, τότε μάλλον έχεις δώσει πολλά λεφτά για το εκάστοτε αντικείμενο. Δεν λέω να μην προσέχουμε τα πράγματά μας, θα ήμασταν ζωντόβολα αλλά όχι να έχουμε συνέχεια το νου μας μην πάθει κάτι το κινητό και το ταμπλετ (τα τελευταία πράγματα πραγματικής αξίας στη ζωή).

Φίλε μου όλα τα πράγματα τα αγοράζεις για να σε εξυπηρετούν, αλλά υπάρχουν ειδικά κινητά και tablet και laptop που είναι για heavy duty χρήση σε οικοδομές, εργοστάσια ακόμα και στον πόλεμο. Σίγουρα ΔΕΝ κάνουν 1000€ όμως, το αντίστοιχο laptop πχ της Dell έχει κάνα 3500€ εδώ

Αυτό που τους κάνει ο κατα τα άλλα ξαναλέω μάγκας youtuber, είναι ABUSE. Δεν είναι USE.
Όταν λοιπόν κάτσεις πάνω στο κινητό στην κωλότσεπη, ΜΑΚΑΡΙ να σου σπάσει.  

Το laptop που κάνει τα ίδια και λιγότερα χρήματα από ένα κινητό, γιατί το μεταφέρεις προσεκτικά λες και κρατάς κανένα δισκοπότηρο? Γιατί δεν το ΠΕΤΑΣ όπως λες από εδώ και από κει, στον καναπέ ας πούμε. Πολύ απλά γιατί το κινητό έχουμε συνηθίσει να το πετάμε δεξιά και αριστερά και επειδή είναι necessity υποβαθμίζουμε την αξία του (σε χρήματα). Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει οι εταιρίες να το κάνουν πιο στηβαρό επειδή εγώ είμαι κριάρι.

Δεν υπερασπίζομαι την Apple γιατί αυτό είναι κοινό κακό και δεν έχει να κάνει με εταιρία. Το αν ένα tablet σπάει επειδή το πάτησε το VW Golf, ενώ το άλλο ήθελε από Tuareg και πάνω, είναι ανούσιο σχολιασμού.

Ειλικρινά, και κλείνω εδώ γιατί κουράζομαι, νομίζω ότι καθόμαστε πολλές φορές και αναλωνόμαστε με τελείως ανούσια πράγματα, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμία κοινή λογική. 
Αφού στην τελική ξαναλέω, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος στον κόσμο που ΔΕΝ θα πάρει ένα προϊόν τεχνολογίας "επειδή λυγίζει εύκολα"... Αστείο απλά..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν διάβασα όλα τα μηνύματα εδώ και χασμουριέμαι ασύστολα... 😴

Σόρρι, αλλά στο βίντεο που παρέθεσες, o τύπος έβαλε κάμποση δύναμη για να καταφέρει να λυγίσει τo Huawei. Το προσπάθησε πραγματικά.

Το ipad αντίθετα έσπασε σαν μπισκοτάκι.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, panther_512 said:

Σόρρι, αλλά στο βίντεο που παρέθεσες, o τύπος έβαλε κάμποση δύναμη για να καταφέρει να λυγίσει τo Huawei. Το προσπάθησε πραγματικά.

Oreo?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δεν διαφωνώ. Και το GShock ρολόι αν το κοπανίσεις σε τοίχο δεν θα πάει τίποτα, και κάνει 150€. 
Ένα Tag Heuer αν το περάσεις απτον ίδιο τοίχο θα γρατζουνιστεί. 

Κατά την άποψή σου, έπρεπε να μην πάθει τίποτα? 
Tablet το ένα, tablet το άλλο. Ρολόι το ένα, ρολόι το άλλο. 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πραγματικά που το πάτε και τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με το να κράζετε το πιο ακριβό προϊόν. 

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Φίλε μου όλα τα πράγματα τα αγοράζεις για να σε εξυπηρετούν, αλλά υπάρχουν ειδικά κινητά και tablet και laptop που είναι για heavy duty χρήση σε οικοδομές, εργοστάσια ακόμα και στον πόλεμο. Σίγουρα ΔΕΝ κάνουν 1000€ όμως, το αντίστοιχο laptop πχ της Dell έχει κάνα 3500€ εδώ

Αυτό που τους κάνει ο κατα τα άλλα ξαναλέω μάγκας youtuber, είναι ABUSE. Δεν είναι USE.
Όταν λοιπόν κάτσεις πάνω στο κινητό στην κωλότσεπη, ΜΑΚΑΡΙ να σου σπάσει.  

Το laptop που κάνει τα ίδια και λιγότερα χρήματα από ένα κινητό, γιατί το μεταφέρεις προσεκτικά λες και κρατάς κανένα δισκοπότηρο? Γιατί δεν το ΠΕΤΑΣ όπως λες από εδώ και από κει, στον καναπέ ας πούμε. Πολύ απλά γιατί το κινητό έχουμε συνηθίσει να το πετάμε δεξιά και αριστερά και επειδή είναι necessity υποβαθμίζουμε την αξία του (σε χρήματα). Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει οι εταιρίες να το κάνουν πιο στηβαρό επειδή εγώ είμαι κριάρι.

Δεν υπερασπίζομαι την Apple γιατί αυτό είναι κοινό κακό και δεν έχει να κάνει με εταιρία. Το αν ένα tablet σπάει επειδή το πάτησε το VW Golf, ενώ το άλλο ήθελε από Tuareg και πάνω, είναι ανούσιο σχολιασμού.

Ειλικρινά, και κλείνω εδώ γιατί κουράζομαι, νομίζω ότι καθόμαστε πολλές φορές και αναλωνόμαστε με τελείως ανούσια πράγματα, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμία κοινή λογική. 
Αφού στην τελική ξαναλέω, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος στον κόσμο που ΔΕΝ θα πάρει ένα προϊόν τεχνολογίας "επειδή λυγίζει εύκολα"... Αστείο απλά..

Έχεις μπερδευτεί νομίζω με αυτά που έγραψα. Καταρχήν... κι εμένα δεν θα με σταματούσε να αγοράσω ενα ταμπλετ ας πουμε επειδή λυγίζει εύκολα.

Για το laptop που αναφέρεσαι... σορρυ αλλά έτσι το πετάω κι αυτό πάνω στο κρεβάτι πριν πάω να αράξω! Επίσης, έχω κάτσει πολλές φορές με το κινητό στην κωλότσεπη (και με iphone όταν είχα παλιότερα). Ευτυχώς δεν έσπασε κανένα αλλά συγνώμη κιόλας που μερικοί είμαστε και αφηρημένοι.

Συνεχίζω βέβαια να επιμένω οτι όταν ζητάς πολλά χρήματα (είτε λέγεσαι apple είτε xiaomi κ.λ.π.) πρέπει να έχεις τουλάχιστον βασικά χαρακτηριστικά στο προϊόν σου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν διαφωνώ. Και το GShock ρολόι αν το κοπανίσεις σε τοίχο δεν θα πάει τίποτα, και κάνει 150€. 
Ένα Tag Heuer αν το περάσεις απτον ίδιο τοίχο θα γρατζουνιστεί

Κατά την άποψή σου, έπρεπε να μην πάθει τίποτα? 
Tablet το ένα, tablet το άλλο. Ρολόι το ένα, ρολόι το άλλο. 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πραγματικά που το πάτε και τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με το να κράζετε το πιο ακριβό προϊόν. 

Έφερες ωραία παραδείγματα! Το tag heuer (αν και όχι από τα πολύ ακριβά) όντως, ενδεχομένως να μην στέκεται αντάξιο της τιμής του.
Κάνε τώρα το ίδιο με ένα breitling (των 1000-1500)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Έφερες ωραία παραδείγματα! Το tag heuer (αν και όχι από τα πολύ ακριβά) όντως, ενδεχομένως να μην στέκεται αντάξιο της τιμής του.

σχεδόν όλα τα αυτόματα αν τα κοπανήσεις τοίχο  (ή σου πέσουν σε κάνα μάρμαρο) κάτι θα χαλάσει μέσα τους με πιθανότητα πολύ πάνω του 50% και κάποιο άθλημα να πας να κάνεις θα χαλάσουν (ειδικά αν είναι στυλ τέννις που έχει κραδασμούς στον καρπό μιας και πιάσαμε τη γκλαμουριά.. θα πας και για τέννις)

το gshock από την άλλη  και να το πετάξεις από μερικούς ορόφους δεν θα πάθει τίποτα

απλά στην προκειμένη περίπτωση δεν συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα, αλλά πράγματα για τελείως διαφορετική χρήση που κοστίζουν διαφορετικά για τελείως άλλους λόγους και ας μοιάζουν..

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stamer είπε

Δεν ανέφερα επίτηδες πιο ακριβά. Breitling σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα κάτω από 2500, αλλά και πάλι αν είσαι αφηρημένος όπως είπες πιο πάνω και καθώς το βγάζεις σου πέσει κάτω, μία μικρή ανακοπή θα την πάθεις. Τα Tag ξεκινάνε όντως από τα 1000-1500 που είπες.

Επειδή λοιπόν καμία εταιρία εκτός από συγκεκριμένες heavy duty και κάποιες mainstream με heavy duty προϊόντα δεν ενδιαφέρονται να κάνουν το προϊόν άθραυστο, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί εμείς. 

Δημοσ.
14 minutes ago, billdanos said:

Έψαξα να βρω ένα bend τεστ του Samsung Tab S4 αλλά μάντεψε! Δεν ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ μαζί του! 😛 

Android tablets πρακτικά δεν υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, πολύ περιληπτικά επειδή η Google σπρώχνει Chrome OS και τα γράφει στα αχαμνά της, οπότε καταλαβαίνεις οι άλλοι vendors.

Πριν λίγο αγόρασα iPad για να αντικαταστήσω το ηρωικό N7 μου, μετά από έρευνα αγοράς το μόνο ρεαλιστικό προϊόν σήμερα είναι ένα Huawei, που καλό δε λέω, αλλά σε τιμή τόσο κοντά στο iPad είναι no contest (app ecosystem στο iPad much better).

Οπότε γενικά, κανείς δεν ασχολείται με κανένα android tablet, και δίκιο έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

σχεδόν όλα τα αυτόματα αν τα κοπανήσεις τοίχο κάτι θα χαλάσει μέσα τους με πιθανότητα πολύ πάνω του 50%

Το έχω κοπανήσει (είπαμα, αφηρημένος), μου έχει πέσει άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει τίποτα!

1 λεπτό πριν, polaki είπε

Δεν ανέφερα επίτηδες πιο ακριβά. Breitling σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα κάτω από 2500, αλλά και πάλι αν είσαι αφηρημένος όπως είπες πιο πάνω και καθώς το βγάζεις σου πέσει κάτω, μία μικρή ανακοπή θα την πάθεις. Τα Tag ξεκινάνε όντως από τα 1000-1500 που είπες.

Επειδή λοιπόν καμία εταιρία εκτός από συγκεκριμένες heavy duty και κάποιες mainstream με heavy duty προϊόντα δεν ενδιαφέρονται να κάνουν το προϊόν άθραυστο, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί εμείς. 

Οι τιμές ήταν ενδεικτικές που ανέφερα (πάντως τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχε breitling με 1500, δεν ξέρω τώρα). Και όχι, δεν παθαίνω ανακοπή. Συχτιρίζω, ναι. Αλλά συχτιρίζω και αμα μου χυθεί το νερό ας πούμε (που δεν κοστίζει τίποτα). Τεσπα, το πάμε πολύ offtopic

4 λεπτά πριν, defacer είπε

αλλά σε τιμή τόσο κοντά στο iPad είναι no contest

Ακριβώς!

Επίσης τα ipad γενικά είναι πιο σκυλιά από τα iphone σαν συσκευές. Τα κρατάς χρόνια και σου φαίνονται πάντα καινούργια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Stamer είπε

Το έχω κοπανήσει (είπαμα, αφηρημένος), μου έχει πέσει άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει τίποτα!

μπορεί και ναι μπορεί και όχι, αλλά τα αυτόματα/μηχανικά (όχι quartz) γενικά είναι φοβερά ευαίσθητα σε χτυπήματα και κακομεταχείριση, εδώ είναι ευαίσθητα τα περισσότερο σε μαγνητισμό πχ από ηχεία,  αν μιλήσεις με ωρολογοποιό θα σου εξηγήση το πώς και γιατί 

επίσης το ότι μπορεί να συνεχίζει και δουλεύει δεν σημαίνει ότι κάτι δεν έχει σπάσει μέσα, απλά τυχαίνει να συνεχίζει και να δουλεύει, στο service θα το δουν, συνήθως το αν συνεχίζει και κρατάει καλό χρόνο μετά από σαβούρα είναι μια καλή ένδειξη

τελοσπάντων τα ακριβά ρολόγια, είναι ένα κακό παράδειγμα ανθεκτικότητας σε συνάρτητη με την τιμή, αλλά δεν αγοράζεις αυτό, αν θες ανθεκτικότητα είναι πολύ  προτιμότερο ένα gshock

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeaLion είπε

LOL όμως που παίρνουν το Pro για να παίζουν Mindcraft τα παιδάκια.
Υπάρχει και το φτηνό μοντέλο του 2018, ξέρεις.

Επίσης τι είναι το pool market, ξέρεις? Θα ξεχάσουμε τα αγγλικά που ξέρουμε.

customer base η customer pool ή market pool. Αν δεν μπορείς και τώρα να καταλάβεις το νόημα ξανά φροντιστήριο.

Αν δεν έχεις συναναστραφει με κόσμο που ζει στην Αμερική, και εργάζεται στην Αμερική και πληρώνεται στην Αμερική, φυσικά δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι αγοράζουν τα ipad/iPad Pro

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...