Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, overpower είπε

Τα παραπανω ειναι απο οταν εβαλα το βιντεο στο thread για το ipad. Ο legend κλασικα για clickbaits λεει συνεχεια. 😂

Θυμισε μου  μολις αγοράσω το ipad pro 2018, να σου δωσω το μερίδιο σου....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Dynabyte είπε

Περίμένω πώς και πως αυτή που θα το πάρει πρώτη να μας δώσει τα φωτα της. Thank dog for beta testers, FTW.

Δεν μπορω ρε π@#@3 μου εχω ξελιγωθει στα γελια, ειναι και κατι προηγουμενα ποστ...εννοειτε οτι δεν θελω να προσβαλω κανεναν, αλλα εχει πλακα οπως εχει γραφτει.

Τσπα χωρις πλακα τωρα αυτο το iPad ειναι οπως λεγαμε σπιτικες γυναικες(οι παλιοτεροι θα θυμουνται), οσο τις ειχες στο σπιτι ηταν ολα μια χαρα, αν αρχιζες να της πηγαινεις στα μπουζουκια θα τις χαλαγες...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, George228Sk είπε

Το ότι θέλουμε 1mm tablets που να μην λυγίζουν;!

Προσέχτε τα πράγματά σας. Απλά. 

Και στην πόρτα του αυτοκινήτου σας αν ρίξετε κλοτσιά θα λυγίσει. Ας είναι και Pagani. 

Ποιος ειπε οτι θελουμε tablet του ενος χιλιοστου; 

Ακομα και να το θελαμε υπαρχουν υλικα εκει εξω που θα μπορουσαν ανετα να αντεξουν τη μικρη δυναμη για bending, αλλα οι φραγκοφονιαδες της Apple δεν τα βαζουν γιατι θα... ξεπερασει η τιμη πωλησης (2.200ευρω) το κοστος παραγωγης μωρε...

Γελανε και οι πετρες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποτέ το ρόλο ύπαρξης αυτών των video. Οκ, τί καταφέρνουν, πέρα απτο να παίρνουν views και να βγάζουν κάποια λεφτά? 

Δεν έννοω αυτόν που το κάνει, αυτός είναι μάγκας και μακάρι να μπορούσα και εγώ να βάζω φωτιά σε Lamborghini και να λέω πόσο όμορφα καίγεται, και από τα ads να έβγαζα τα διπλά. Για τον viewer το λέω. Λες και υπάρχει *ΕΝΑΣ* στον κόσμο ολόκληρο που δεν θα αγοράσει τo iPad ή το Surface επειδή αν κάτσει πάνω του θα σπάσει. 

Φίλε αν κάτσεις πάνω του μακάρι όχι μόνο να σπάσει, αλλά να σε καρφώσει και το γυαλί για να μάθεις να είσαι πιο προσεκτικός με αντικείμενα αξίας. Το ίδιο και χειρότερο με το κινητό στην κωλότσεπη. Δηλαδή θα κυκλοφορούσε κανείς με 1000€ μετρητά στην κωλότσεπη, ή θα είχε χεστεί πάνω του μήπως του τα κλέψουν ή του πέσουν? Ποιά η διαφορά λοιπόν με ένα κινητό των 300-500-1000 ευρω???? Εγώ στην κωλότσεπη δε βάζω ούτε τα εισιτήρια του village, που πλέον είναι ηλεκτρονικά. Όχι να βάλω κινητό... 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν κατάλαβα ποτέ το ρόλο ύπαρξης αυτών των video. Οκ, τί καταφέρνουν, πέρα απτο να παίρνουν views και να βγάζουν κάποια λεφτά? 

Δεν έννοω αυτόν που το κάνει, αυτός είναι μάγκας και μακάρι να μπορούσα και εγώ να βάζω φωτιά σε Lamborghini και να λέω πόσο όμορφα καίγεται, και από τα ads να έβγαζα τα διπλά. Για τον viewer το λέω. Λες και υπάρχει *ΕΝΑΣ* στον κόσμο ολόκληρο που δεν θα αγοράσει τo iPad ή το Surface επειδή αν κάτσει πάνω του θα σπάσει. 

Φίλε αν κάτσεις πάνω του μακάρι όχι μόνο να σπάσει, αλλά να σε καρφώσει και το γυαλί για να μάθεις να είσαι πιο προσεκτικός με αντικείμενα αξίας. Το ίδιο και χειρότερο με το κινητό στην κωλότσεπη. Δηλαδή θα κυκλοφορούσε κανείς με 1000€ μετρητά στην κωλότσεπη, ή θα είχε χεστεί πάνω του μήπως του τα κλέψουν ή του πέσουν? Ποιά η διαφορά λοιπόν με ένα κινητό των 300-500-1000 ευρω???? Εγώ στην κωλότσεπη δε βάζω ούτε τα εισιτήρια του village, που πλέον είναι ηλεκτρονικά. Όχι να βάλω κινητό... 

Τα πράγματα (π.χ. κινητά τηλέφωνα) τα αγοράζεις για να σε υπηρετούν, όχι το αντίθετο. Ναι, θα το βάλεις και στην κωλότσεπη και θα το πετάξεις απο δω και απο εκεί. Αν ανησυχείς οτι έχεις δώσει 1000 ευρώ και θα έπρεπε να το προσέχεις ευλαβικά, τότε μάλλον έχεις δώσει πολλά λεφτά για το εκάστοτε αντικείμενο. Δεν λέω να μην προσέχουμε τα πράγματά μας, θα ήμασταν ζωντόβολα αλλά όχι να έχουμε συνέχεια το νου μας μην πάθει κάτι το κινητό και το ταμπλετ (τα τελευταία πράγματα πραγματικής αξίας στη ζωή).

Τώρα... όσο αφορά το ipad, ναι ok, φαίνεται να λυγίζει για πλάκα αλλά το θεωρώ δύσκολο να φτάσεις σε τέτοια κατάσταση. Νομίζω πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιος (όπως συμβαίνει καθημερινά) να του πέσει το κινητό/ταμπλετ και να σπάσει η οθόνη παρά να σου τύχει να το στραβώσεις. Στο μόνο που διαφωνώ, είναι η κοροϊδία της apple. Ναι, στα λεφτά που ζητάει και αφου αρέσκετε να ονομάζει τα προϊόντα της premium, τότε θα πρέπει να τα κάνει όντως premium.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tzotzo είπε

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιο ειναι το βασικό Pool market των ipad,
Στην Αμερική το παιρνουν για να παιζουν τα παιδάκια Mindcraft.
Λογικό μου ακουγεται να μην τα προσέχουν τόσο και λογικό να στραβώνουν με το στράβωμα τους.

LOL όμως που παίρνουν το Pro για να παίζουν Mindcraft τα παιδάκια.
Υπάρχει και το φτηνό μοντέλο του 2018, ξέρεις.

Επίσης τι είναι το pool market, ξέρεις? Θα ξεχάσουμε τα αγγλικά που ξέρουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Αυτά τα video που λες κατάφεραν να πείσουν την apple να φτιάξει καλύτερο το iPhone 6 plus και να μην λυγίζει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Χάρη σε αυτά τα βίντεο και τον ντόρο που τα ακολουθεί, βλέπεις ότι τα κινητά τουλάχιστον βγαίνουν όλο και πιό ανθεκτικά.

Και εγώ στην αρχή τα θεωρούσα σαχλά αυτά τα βίντεο, αλλά τώρα που βλέπω πόσο πιό ανθεκτικές είναι οι νέες συσκευές, δεν μπορώ να μήν αναγνωρίσω το ρόλο που έπαιξαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν διάβασα όλα τα μηνύματα εδώ και χασμουριέμαι ασύστολα... 😴

Παλαιότερο βίντεο από το βίντεο του Surface Pro 6 (17nov vs 21nov) το οποίο είναι αρκετά πιο ανθεκτικό και ταυτοχρόνως... είναι ήδη στο thread καταρρίπτοντας αυτό που ανέβασες.

Δεν σε προετοίμασαν αρκετά από τα κεντρικά, unlucky.

Επεξ/σία από Phoenix4
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν διάβασα όλα τα μηνύματα εδώ και χασμουριέμαι ασύστολα... 😴

Ε καλά και εσύ, έβαλες ένα video που δείχνει ενα άλλο ταμπλετ με λιγότερο από τα μισά λεφτά (αν δεν κάνω λάθος) να σπάει με μεγαλύτερη δυσκολία από το ipad.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Stamer said:

Ε καλά και εσύ, έβαλες ένα video που δείχνει ενα άλλο ταμπλετ με λιγότερο από τα μισά λεφτά (αν δεν κάνω λάθος) να σπάει με μεγαλύτερη δυσκολία από το ipad.

Έψαξα να βρω ένα bend τεστ του Samsung Tab S4 αλλά μάντεψε! Δεν ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ μαζί του! 😛 

Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε videos με το προηγούμενο ipad pro που επίσης μπορούσες να το λυγίσεις (κάθε φορά γράφω πως μπορείς να λυγίσεις ένα tablet, θέλω να ουρλιάξω από τα γέλια)! 

9 minutes ago, Phoenix4 said:

Παλαιότερο βίντεο από το βίντεο του Surface Pro 6 (17nov vs 21nov) το οποίο είναι αρκετά πιο ανθεκτικό και ταυτοχρόνως... είναι ήδη στο thread καταρρίπτοντας αυτό που ανέβασες.

Δεν σε προετοίμασαν αρκετά από τα κεντρικά, unlucky.

Όχι βρε, απλά πέρασα κι εγώ στην πλευρά όσων ετοιμάζουν pop corn και επειδή ένιωσα ωραία λέω να το εφαρμόσω. Να σας αφήσω κι εσάς να κάνετε τη θεραπεία σας κάθε φορά που θα υπάρχει apple topic. Θα ασχοληθώ περισσότερο με την οργάνωση του club. :) 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...