Istros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Ίσως γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι υπερβολές που πουλάνε, ε; Αυτό που έγραψα αρχικά δηλαδή. Μήπως γιατί τα βελτίωσαν στην πορεία σε σχέση με τα πρώτα που στραβωναν?Εκτός και αν πήρες από τα πρώτα που κυκλοφορησαν Η μήπως πιστεύεις ότι η apple συνέχισε να πουλάει το iPhone 6 plus που στραβωνε χωρίς να επιδιορθώσει το πρόβλημα?Είπαμε ότι κάνουν λάθη όπως όλοι οι κατασκευαστές αλλά χαζοί δεν είναι. 1 ώρα πριν, Dr.Fuzzy είπε Κάτοχος 6plus το κράτησα 3.5 χρόνια και εδώ και 4 μήνες που πήρα ένα 7 έχει πλέον περάσει στη μητέρα μου. Άκουγα όλα αυτά τα χρόνια τις γνωστές μ@λ@κιες ότι λυγίζει, έχει θέμα με την οθόνη, κάνει ράνει...απο τον κάθε πικραμένο ειδήμονα στο youtube που προσπαθεί να βγάλει κανά φράγκο και άλλους τόσους βλ@μένους που ακολουθούν και αναπαραγάγουν σαν τα πρόβατα ό,τι δουν και ακούσουν. Oύτε μου λύγισε, ούτε στράβωσε, ούτε έπαθε τίποτα και το είχα πάντα σε μια θήκη σιλικόνης των 5 ευρώ. Είναι στα 4 χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί άψογα, πάει σφαίρα όπως όταν αγοράστηκε και η μπαταρία του βγάζει άνετα μια μέρα και! "and would simply make some changes in the production of the iphone 6 plus to fix the problem.it sounds like Apple has quietly changed the way it builds the 6 Plus." Ας ελπίσουμε ότι και αυτή τη φορά θα διορθώσει το πρόβλημα.Γιατι new feature δεν είναι και σταματήσετε να επιβραβεύετε και να δικαιολογείτε την κάθε πατάτα που κάνει η apple. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Istros 3
bahamut_zero Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω εκανα την μαλακια μια φορα και καθισα πανω στα γυαλια μου.. στραβωσαν κανονικοτατα στον μεντεσε. Μαλλον ηταν apple και αυτα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από bahamut_zero 1
randomcat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, George228Sk είπε Το ότι θέλουμε 1mm tablets που να μην λυγίζουν;! Προσέχτε τα πράγματά σας. Απλά. Και στην πόρτα του αυτοκινήτου σας αν ρίξετε κλοτσιά θα λυγίσει. Ας είναι και Pagani. Τα αυτοκίνητα πρέπει να "λυγίζουν" για να μην δέχεται όλη την κρούση ο επιβάτης. Αντιθέτως, τα tablet δεν πρέπει να λυγίζουν και υπάρχουν υλικά που μπορούν να προστατεύσουν ακόμα και ένα πολύ λεπτό tablet από το να λυγίζει (τιτάνιο, ανθρακονήματα κ.λπ.). Μια συσκευή των 2000+ ευρώ θα έπρεπε να έχει πολύ καλύτερα υλικά κατασκευής. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από randomcat 5
morgan21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Istros είπε Το γνώριζε αλλά το κυκλοφόρησε αγνοοντας για τους πελάτες της.Η Samsung μέτα την πατάτα με τη μπαταρία έχει καθιερώσει έλεγχο 8 σημείων μόνο για τη μπαταρία ενώ η apple συνεχίζει ακάθεκτη και μάλιστα σε συσκευή των 1200€.Ποιοτητα όχι αστεία έχει και γυαλι Η σαμσουνγκ μετά την πατάτα που έκανε με τις εκρήξεις έκανε ανάκληση και ξαναέδωσε στον κόσμο υποτίθεται επισκευασμένες συσκευες οι οποίες πάλι ΜΠΑΜ! Με ρίσκο την ανθρώπινη ζωή! Έχεις την πιπίλα σε κάθε τοπικ με τον έλεγχο 8 σημείων και χεστηκαμε! Πάλι στο ίδιο τοπικ λες ε το γνωρίζουμε ότι είναι πιο ευαίσθητες οι οθόνες edge και τις δικαιολογείς που σπάνε εύκολα. Ε και η απλ έβγαλε μια πιο λεπτή συσκευή για ομορφιά και λυγίζει πιο εύκολα. Έκανε την πατάτα της και δεν θα την δικαιολογήσω αλλά μην μας πρήζεις με την σαμσουνγκ λες και είναι ο θεός σου! Λες και οι συσκευές της κοστίζουν 50 ευρώ! Έλεος 3 1
Phoenix4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το χειρότερο δεν είναι το λύγισμα, για αυτό μπορεί να βγει ο καθένας και να πει "α τους ξέφυγε, σιγά μην κάτσω πάνω του με την κωλάρα μου εγώ προσέχω κτλπ" Το γεγονός οτί η απλ διαφημίζει την κάμερα με ανθεκτικότητα ζαφειριού και τελικά είναι ένα απλό γυαλί, σε κοροϊδεύει μπροστά στην μούρη σου και χαίρεσαι. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, έγινε εσκεμμένα. 4
Istros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, morgan21 είπε Η σαμσουνγκ μετά την πατάτα που έκανε με τις εκρήξεις έκανε ανάκληση και ξαναέδωσε στον κόσμο υποτίθεται επισκευασμένες συσκευες οι οποίες πάλι ΜΠΑΜ! Με ρίσκο την ανθρώπινη ζωή! Έχεις την πιπίλα σε κάθε τοπικ με τον έλεγχο 8 σημείων και χεστηκαμε! Πάλι στο ίδιο τοπικ λες ε το γνωρίζουμε ότι είναι πιο ευαίσθητες οι οθόνες edge και τις δικαιολογείς που σπάνε εύκολα. Ε και η απλ έβγαλε μια πιο λεπτή συσκευή για ομορφιά και λυγίζει πιο εύκολα. Έκανε την πατάτα της και δεν θα την δικαιολογήσω αλλά μην μας πρήζεις με την σαμσουνγκ λες και είναι ο θεός σου! Λες και οι συσκευές της κοστίζουν 50 ευρώ! Έλεος Η Samsung έκανε ανάκληση όλες τις συσκευές της.Η apple ποτέ το έκανε αυτό?η ποτέ ετρεξε να αποζημιώσει κάποιον πελατη της?Εδώ στράβωναν οι συσκευές της και δεν αποζημιώνε τους πελάτες της. "The internet has been buzzing lately over some users noticing that their iPhone 6 Plus units slightly bend while tucked in their pocket, but it seems that Apple has quietly fixed the issue. The issue only seemed to affect a very small percentage of users, and it wasn’t enough for Apple to issue replacements for bent units. However, it did seem enough for the Cupertino-based company to secretly redesign the iPhone 6 in order to prevent random bending from occurring." Η πιπίλα του ελέγχου των 8 σημείων στις μπαταρίες της είναι γεγοννός και δείχνει σοβαρή εταιρία που μαθαίνει από τα λάθη της σε αντίθεση με κάποιες άλλες που συνεχίζουν ακάθεκτα. Οι οθόνες edge δεν σπάνε πιο εύκολα αλλά είναι τέτοια η κατασκευή τους που είναι πιο εκτεθειμένες σε πτωση αν χτυπήσουν στη γωνία. Δεν την δικαιολογειτε αλλά δεν βλέπω κανένα αρνητικό σχολιο.Η Samsung κατασκευάζει ποιοτικές συσκευές και είναι μια σοβαρή εταιρία και όταν πρέπει την κραζουμε δεν έχουμε μετοχες.Οι συσκευες της δεν κοστίζουν 50€ αλλά σίγουρα δεν κοστίζουν και τα διπλάσια όπως κάποιες άλλες που πουλάνε "ποιότητα"
maxx71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ο ανθρωπας χειριζεται τα εργαλεια σαν Ουνγκ !
tzotzo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, SeaLion είπε Δεν είμαι πιτσιρικάς, μάλλον μεγάλος, τα παιδιά/σκυλιά/γατιά τα χω ζήσει - sorry, δεν αφήνω τα ακριβά μου μηχανήματα σε παιδάκια Και βασικά, οκ, καλή η ενημέρωση, αλλά δεν είναι κριτήριο αγοράς (για μένα) το αν το iPad θα επιζήσει από φλόγιστρο ή αν το τάδε κινητό θα επιζήσει από 10 στημένες διαδοχικές πτώσεις. Είμαι μάλλον απρόσεκτος κιόλας (το iPhone μου αν το δεις είναι full scuffed το σασί από μικρά πεσίματα) Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιο ειναι το βασικό Pool market των ipad, Στην Αμερική το παιρνουν για να παιζουν τα παιδάκια Mindcraft. Λογικό μου ακουγεται να μην τα προσέχουν τόσο και λογικό να στραβώνουν με το στράβωμα τους. 3
niar71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σε λίγο θα τα δοκιμάζουν και για αντοχή σε πυροβολισμό. Ο κάθε ανόητος προσπαθεί να βγάλει χρήματα από το youtube. Και τ τα γυάλινα ποτήρια αν τα πετάξεις κάτω σπάνε , τι πρέπει να πίνουμε όλοι σε πλαστικά? 1
morgan21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Istros είπε Η Samsung έκανε ανάκληση όλες τις συσκευές της.Η apple ποτέ το έκανε αυτό?η ποτέ ετρεξε να αποζημιώσει κάποιον πελατη της?Εδώ στράβωναν οι συσκευές της και δεν αποζημιώνε τους πελάτες της. "The internet has been buzzing lately over some users noticing that their iPhone 6 Plus units slightly bend while tucked in their pocket, but it seems that Apple has quietly fixed the issue. The issue only seemed to affect a very small percentage of users, and it wasn’t enough for Apple to issue replacements for bent units. However, it did seem enough for the Cupertino-based company to secretly redesign the iPhone 6 in order to prevent random bending from occurring." Η πιπίλα του ελέγχου των 8 σημείων στις μπαταρίες της είναι γεγοννός και δείχνει σοβαρή εταιρία που μαθαίνει από τα λάθη της σε αντίθεση με κάποιες άλλες που συνεχίζουν ακάθεκτα. Οι οθόνες edge δεν σπάνε πιο εύκολα αλλά είναι τέτοια η κατασκευή τους που είναι πιο εκτεθειμένες σε πτωση αν χτυπήσουν στη γωνία. Δεν την δικαιολογειτε αλλά δεν βλέπω κανένα αρνητικό σχολιο.Η Samsung κατασκευάζει ποιοτικές συσκευές και είναι μια σοβαρή εταιρία και όταν πρέπει την κραζουμε δεν έχουμε μετοχες.Οι συσκευες της δεν κοστίζουν 50€ αλλά σίγουρα δεν κοστίζουν και τα διπλάσια όπως κάποιες άλλες που πουλάνε "ποιότητα" Σοβαρή εταιρία η οποία έκανε ανάκληση μια συσκευή την οποία την έδωσε πάλι πίσω στον καταναλωτή χωρίς να φτιάξει το πρόβλημα; Σοβαρή εταιρία που έκανε ανάκληση μια συσκευή η οποία θα της στοίχιζε το λουκέτο της ; Και εσυ νομίζεις ακόμα και τώρα ότι το έκανε επειδή είναι σοβαρή εταιρία; Ποια σοβαρή εταιρία παίζει με τον κίνδυνο της ζωής σου ; Οι edge είναι ποιο εκτεθειμένες; Και γιατί συνεχίζει και τις βγάζει; Ποιο το όφελος τους; Εχω ένα s6 αυτή την στιγμή με σπασμένη οθόνη απο ένα αστείο πέσιμο. Σοβαρη εταιρία που κοροϊδεύει το νοτς και το υιοθετεί στις συσκευές της; Και με τα λεγόμενα σου οι λεπτές συσκευές είναι πιο εκτεθειμένες στο λύγισμα και δεν θα έπρεπε να της κατηγορείς έτσι. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από morgan21
Eragon1996 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ βλέπω τα βίντεο του γιατί πάνω στα νεύρα μ τρώνε κάτι μπάτσες τα κινητά μ η προσπαθώ να τα λυγισω με πάσα κουραγια 😛 (no joke) ευτυχώς που δε λυγίζει στο ελάχιστο δλδ το s9 γιατί τώρα θα είχα 2 😂
Istros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, morgan21 είπε Σοβαρή εταιρία η οποία έκανε ανάκληση μια συσκευή την οποία την έδωσε πάλι πίσω στον καταναλωτή χωρίς να φτιάξει το πρόβλημα; Σοβαρή εταιρία που έκανε ανάκληση μια συσκευή η οποία θα της στοίχιζε το λουκέτο της ; Και εσυ νομίζεις ακόμα και τώρα ότι το έκανε επειδή είναι σοβαρή εταιρία; Ποια σοβαρή εταιρία παίζει με τον κίνδυνο της ζωής σου ; Οι edge είναι ποιο εκτεθειμένες; Και γιατί συνεχίζει και τις βγάζει; Ποιο το όφελος τους; Εχω ένα s6 αυτή την στιγμή με σπασμένη οθόνη απο ένα αστείο πέσιμο. Σοβαρη εταιρία που κοροϊδεύει το νοτς και το υιοθετεί στις συσκευές της; Και με τα λεγόμενα σου οι λεπτές συσκευές είναι πιο εκτεθειμένες στο λύγισμα και δεν θα έπρεπε να της κατηγορείς έτσι. Μπορούσε να φτιάξει τις μπαταρίες και να συνεχίσει να πουλάει και να λέει μετά ότι είναι μεμονωμένο γεγονός όπως κάνουν άλλες σοβαρές και ποιοτικές εταιρείες.,αλλά δεν το έκανε αντίθετα παραδέχθηκε το λάθος και έκανε ανάκληση όλες τις συσκευές.Ποιος άλλος κατασκευαστής το έκανε αυτό?Και οι μπαταρίες της Sony σε κάποιες vaio εσκαγαν αλλά δεν έκανε ανάκληση ποτέ για να μην στιγματιστεί.Αυτη η εταιρεία έβαζε τους πελάτες της σε κίνδυνο. Ναι στις edge είναι πιο εκτεθειμένη η οθόνη γιατί καλύπτει τις γωνιές οπότε όταν θα σου πέσει έχει περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει στη γωνία της οθόνης και να σπασει.Αυτο δεν σημαίνει ότι η οθόνη της είναι κατώτερης ποιότητας από άλλες αντίστοιχες και ότι αν πέσει πλακα με την ίδια γωνία με μια άλλη θα σπάσει πιο εύκολα. Πότε έβαλε notch η Samsung στις συσκευές της? Λάθος και το iPhone X είναι λεπτό αλλά δεν στραβωνει.Θελω να πιστεύω ότι θα το βελτιώσει όπως έκανε με το iPhone 6 plus.Διαφορετικα να μην μας μιλάει για ποιότητα αλλά μόνο για design.
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοριτσια και εγω περιμενω ποτε θα ερθει ,σε επικοινωνια με ελληνικες εταιρειες μου ειπαν πως πολυ συντομα θα ειναι διαθεσιμο για οσους ενδιαφερονται για το καλυτερο tablet της αγορας με τις εξωπραγματικες επιδοσεις . Οσοι θελουν να λυγιζουν σιδερα ειναι αλλα hobbies που προσφερονται για αυτο .Μην το εξασκουν σε επιτομες του συγχρονου desing και τεχνολογικα προιοντα . Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 1 1
Istros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Κοριτσια και εγω περιμενω ποτε θα ερθει ,σε επικοινωνια με ελληνικες εταιρειες μου ειπαν πως πολυ συντομα θα ειναι διαθεσιμο για οσους ενδιαφερονται για το καλυτερο tablet της αγορας με τις εξωπραγματικες επιδοσεις . Οσοι θελουν να λυγιζουν σιδερα ειναι αλλα hobbies που προσφερονται για αυτο .Μην το εξασκουν σε επιτομες του συγχρονου desing και τεχνολογικα προιοντα . Κορίτσια?!!?!μάλλον μπερδεύτηκες δεν είσαι στο Facebook με τις φίλες σου που αλλάζετε συνταγές.Αντε με το καλο,καλορίζικο.Οντως όμορφο design και γρήγορο.Η αλήθεια πρέπει να λέγεται αλλά προσοχή στις λακούβες μη στραβωσει.Απο το πεζοδρόμιο. 17 ώρες πριν, Snolly είπε Ίστρος σε 3 2 1... Στα ποσοστά είσαι εκτός τόπου και χρονου, αλλά το gif πολύ καλό. 3
shadowlike Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 φαίνεται να λυγίζει σχετικά εύκολα ότι και να λέτε, για μια φορητή συσκευή αυτό είναι απαγορευτικό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις