Istros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kifinas είπε https://www.apple.com/support/exchange_repair/ Πάντως τα προβλήματα πρέπει να τς αναδεικνύουμε για να διορθωθούν. Έτσι περάσαμε από το iPhone 6 που ήταν αλουμινόχαρτο στο 6S που είναι τανκ. Οντως μέχρι το x ηταν ανθεκτικά στο λυγισμα.Ευτυχώς που τα διόρθωσε και επεστρεψαν στο ipad pro Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Istros
Skylined Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ο άνθρωπος δείχνει ότι έγιναν κακές σχεδιαστικές επιλογές που δεν πήραν υπόψη την αντοχή στο λύγισμα. Για παράδειγμα έβαλαν τις τρύπες στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσαν να τις βάλουν. 2
Acrobatis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, SeaLion είπε Τέλος πάντων, εγώ θετικός είμαι στο κράξιμο που τρώει η Apple για τις ανεβασμένες τιμές της, αλλά ως χρήστης και επαγγελματίας που το γλυκοκοίταζω το νέο iPad Pro Σορρυ και παλι... αλλα θα παω να παρω Aliemware... Τοσα λεφτα δεν θα δωσω για κατι ... τετοιο. 2 ώρες πριν, SeaLion είπε Αν δεις μια συσκευή που θες δηλαδή και σε ικανοποιεί πλήρως στα χαρακτηριστικά της, δε θα την αγοράσεις επειδή θα σου πει ο JerryWhatever πως αν πας να την σπάσεις, σπάει; Για ειδικές περιπτώσεις, υπάρχουν και ειδικές θήκες. Ω ναι... Το Nexus 6p δεν το πηρα για αυτο το λογο. Ξεκαθαρα! 1
blanca12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει μου θυμίζει κατι παλιά xiaomi που έσπαγαν έτσι. Ότι να ναι πλέον η Apple. Tutuapp 9Apps Showbox Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από blanca12
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, George228Sk είπε Το ότι θέλουμε 1mm tablets που να μην λυγίζουν;! Προσέχτε τα πράγματά σας. Απλά. Και στην πόρτα του αυτοκινήτου σας αν ρίξετε κλοτσιά θα λυγίσει. Ας είναι και Pagani. Πλάκα κανείς ..... Τι σχέση έχει η κλωτσιά και το αυτοκίνητο ; 1
stefanos_th Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 7 σελιδες ακομα περιμενω την επισημη απαντησα του βασιλη . 2
giannis_fe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Απλα τραγικό και όσοι λέτε δεν είναι μεγάλο θέμα και δε συμβαίνει συχνά να σας πω ότι τότε με το αιφον 6 έλεγα και εγώ δε συμβαίνει τυχαίο είναι μέχρι που το πηρα και τη πάτησα παιδιά. Κινητό 900 ευρω τότε και στο μηνα ένας φίλος μου το παρατήρησε εγώ δεν το είχα δει καν! Περιττό να σας πω το τηλέφωνο δεν μου είχε πέσει ποτε και ποτε δε βάζω τηλεφωνα στη πίσω τσέπη... μου το άλλαξε η αππλ σε genius bar στο Cardiff όμως πραγματικά βλέποντας το ποσο εύκολα λύγιζει το ταμπλετακι αυτό μείνετε μακριά. Εδώ δεν αλλάζουν και δεν θα βρείτε το δίκιο σας. Μακριά !!! 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτοχος 6plus το κράτησα 3.5 χρόνια και εδώ και 4 μήνες που πήρα ένα 7 έχει πλέον περάσει στη μητέρα μου. Άκουγα όλα αυτά τα χρόνια τις γνωστές μ@λ@κιες ότι λυγίζει, έχει θέμα με την οθόνη, κάνει ράνει...απο τον κάθε πικραμένο ειδήμονα στο youtube που προσπαθεί να βγάλει κανά φράγκο και άλλους τόσους βλ@μένους που ακολουθούν και αναπαραγάγουν σαν τα πρόβατα ό,τι δουν και ακούσουν. Oύτε μου λύγισε, ούτε στράβωσε, ούτε έπαθε τίποτα και το είχα πάντα σε μια θήκη σιλικόνης των 5 ευρώ. Είναι στα 4 χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί άψογα, πάει σφαίρα όπως όταν αγοράστηκε και η μπαταρία του βγάζει άνετα μια μέρα και! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Dr.Fuzzy 2 1
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Κάτοχος 6plus το κράτησα 3.5 χρόνια και εδώ και 4 μήνες που πήρα ένα 7 έχει πλέον περάσει στη μητέρα μου. Άκουγα όλα αυτά τα χρόνια τις γνωστές μ@λ@κιες ότι λυγίζει, έχει θέμα με την οθόνη, κάνει ράνει...απο τον κάθε πικραμένο ειδήμονα στο youtube που προσπαθεί να βγάλει κανά φράγκο και άλλους τόσους βλ@μένους που ακολουθούν και αναπαραγάγουν σαν τα πρόβατα ό,τι δουν και ακούσουν. Oύτε μου λύγισε, ούτε στράβωσε, ούτε έπαθε τίποτα και το είχα πάντα σε μια θήκη σιλικόνης των 5 ευρώ. Είναι στα 4 χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί άψογα, πάει σφαίρα όπως όταν αγοράστηκε και η μπαταρία του βγάζει άνετα μια μέρα και! αφού το λες εσύ https://www.zdnet.com/article/apple-knew-about-the-iphone-6-bendgate-problem/ 4
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, pOLoS said: αφού το λες εσύ https://www.zdnet.com/article/apple-knew-about-the-iphone-6-bendgate-problem/ Ναι εγώ το λέω, ευχαριστώ. 1 1 1
madtheo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, George228Sk είπε Το ότι θέλουμε 1mm tablets που να μην λυγίζουν;! Προσέχτε τα πράγματά σας. Απλά. Και στην πόρτα του αυτοκινήτου σας αν ρίξετε κλοτσιά θα λυγίσει. Ας είναι και Pagani. Κοίταξε είναι λίγο άτοπο το παράδειγμα σου γτ να καθίσεις κατά λάθος πάνω στο tablet γίνεται, να ρίξεις κλωτσιά είναι δύσκολο... Όπως και να έχει πάντως με το pagani Θα δυσκολευτείς λίγο παραπάνω να το λυγισεις γιατί είναι όλο από carbon....
Istros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Κάτοχος 6plus το κράτησα 3.5 χρόνια και εδώ και 4 μήνες που πήρα ένα 7 έχει πλέον περάσει στη μητέρα μου. Άκουγα όλα αυτά τα χρόνια τις γνωστές μ@λ@κιες ότι λυγίζει, έχει θέμα με την οθόνη, κάνει ράνει...απο τον κάθε πικραμένο ειδήμονα στο youtube που προσπαθεί να βγάλει κανά φράγκο και άλλους τόσους βλ@μένους που ακολουθούν και αναπαραγάγουν σαν τα πρόβατα ό,τι δουν και ακούσουν. Oύτε μου λύγισε, ούτε στράβωσε, ούτε έπαθε τίποτα και το είχα πάντα σε μια θήκη σιλικόνης των 5 ευρώ. Είναι στα 4 χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί άψογα, πάει σφαίρα όπως όταν αγοράστηκε και η μπαταρία του βγάζει άνετα μια μέρα και! Έπρεπε να το στείλεις στην apple να το βάλει στο μουσείο.Οπως έχουμε πει πολλάκις εδώ στο insomnia παρατηρείται το φαινόμενο ποτέ να μην μας πιάνουν οι κακουχίες των συσκευών της apple.Ποτε μα ποτέ δεν έχει τύχει σε κανέναν κάποιο από τα προβλήματα που μαστίζουν την apple.Θαυμα!!! 5
defacer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) "Λυγίζει μέσα σε σακίδιο" Σορι ρε παιδιά, από πλαστελίνη είναι το iPad ή τα σακίδια τα πάτε με κλωτσιές; Πώς γίνεται να το έχεις βαλμένο όμορφα και ωραία (εκτός αν είσαι τόσο λαρτζ που τις συσκευές 1Κ+ τις κάνεις σουβέρ) σε σάκο που δεν κοντεύει να σκάσει και να σου πάθει κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από defacer 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Istros said: Έπρεπε να το στείλεις στην apple να το βάλει στο μουσείο.Οπως έχουμε πει πολλάκις εδώ στο insomnia παρατηρείται το φαινόμενο ποτέ να μην μας πιάνουν οι κακουχίες των συσκευών της apple.Ποτε μα ποτέ δεν έχει τύχει σε κανέναν κάποιο από τα προβλήματα που μαστίζουν την apple.Θαυμα!!! Ίσως γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι υπερβολές που πουλάνε, ε; Αυτό που έγραψα αρχικά δηλαδή. 4 minutes ago, defacer said: "Λυγίζει μέσα σε σακίδιο" Σορι ρε παιδιά, από πλαστελίνη είναι το iPad ή τα σακίδια τα πάτε με κλωτσιές; Πώς γίνεται να το έχεις βγαλμένο όμορφα και ωραία (εκτός αν είσαι τόσο λαρτζ που τις συσκευές 1Κ+ τις κάνεις σουβέρ) σε σάκο που δεν κοντεύει να σκάσει και να σου πάθει κάτι τέτοιο; Όπως επίσης άμα κάτσεις επάνω με την κωλ@ρ@ σου που δε χωράει να περάσει τις πόρτες από το καθισιό και τις πίτσες...ε ναι θα λυγίσει, λογικό μου φαίνεται! 1
Pokemon640 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ κουκλίτσες μου θα έχω το iPad μου, εσείς αν θέλετε πάρτε ένα αντιαρματικό-αλεξίσφαιρο-carbon tablet της cat και τοποθετήστε το για μυγοσκοτώστρα. EIDE ποια... 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις