Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σε άλλα games ναι, έχει βελτίωση, σε άλλα πάλι μικρή και σε μερικά όχι, έχει να κάνεις με το game. Σε γενικές γραμμές όμως είναι καλύτερα μια κάρτα δυνατότερη παρά 2 σε sli.

Η motherboard σου δεν υποστηρίζει sli οπότε δεν σου κάνει.

φτου σου.....thx για την βοηθεια

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

THX....Με αυτη τη μητρικη... https://www.asrock.com/MB/Intel/B250 Pro4/index.asp  Ειμαι Οκ?

Για SLI με την https://www.skroutz.gr/s/9348156/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-ROG-Strix-90YV09N2-M0NA00.html

Επισης επειδη δεν το πολυκατεχω...χρειαζεται κατι αλλο? επισης για ποσα fps βελτιωση περιπου μιλαμε? thx...

Δεν υποστηρίζει sli η συγκεκριμένη

Δημοσ.

ευχαριστω τον ts. εψαχνα πολυ καιρο για καρτα και στα 173.10 1060 3gb evga δεν ξερω ποτε θα ξαναβρω τωρα σε 4 χρονια θα αλλαξω παλι :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kraken92 είπε

Και μένα μ'αφήνει! Την έβγαλα απο το καλάθι και την ξαναέβαλα! Σε 2κ οθόνη για gaming η 1070 τι λέει?

Πρώτα τη πήρες και μετά ρωτάς ? :P 

Καλά είσαι μια χαρά, αν έχεις 144hz μονιτορ θα ρίξεις λίγο τα setiings και θα χαρείς την καρτα σου 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Πρώτα τη πήρες και μετά ρωτάς ? :P 

Καλά είσαι μια χαρά, αν έχεις 144hz μονιτορ θα ρίξεις λίγο τα setiings και θα χαρείς την καρτα σου 

Ξέρω πάνω κάτω οτι ειναι ταμαμ για 1440p απλά ρώτησα για να μας πει και κάποιος κάτοχος. Έχω 60hz monitor οπότε πιστεύω ειμαι κομπλέ. Ευχαριστώ :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Ναι, αν δεν κάνω λάθος μπορείς να επεκτείνεις στα 5 ή 10 με κάποιο κόστος, έως 3 μήνες μετά που θα παραλάβεις.

σωστά 90 μέρες έχει κάποιος περιθώριο να αγοράσει επέκταση εγγύησης και 90 μέρες δικαίωμα για επιστροφή της κάρτας και αναβάθμιση σε RTX μοντέλα .

Δημοσ.

Παίδες σε υπολογιστή με Gigabyte Socket 1155 GA-B75M-D3V GLan Audio, Intel Core i5 3450 3.1 GHζ, Corsair Power Supply 500W, Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz, θα υπάρχει θέμα; το pc είναι σχεδόν 7ετίας. Δεν είμαι gamer "φανατικός", απλά η κάρτα που έχω είναι πολύ παλία και έλεγα να κάνω μια αναβάθμιση μέχρι 200ε σε κάρτα μόνο. Αναφέρομαι για να πάρω την 1060 3g της προσφοράς. Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...