Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, babisflou7 είπε

μονο με paypal γινεται?

Μπορεις και με πιστωτικη καρτα, απλα θα διεκπεραιωθει μεσω paypal. Εγω ετσι το εκανα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, BlueBlood7 said:

Εγγύηση κανονικά 3 χρόνια?

Ναι, αν δεν κάνω λάθος μπορείς να επεκτείνεις στα 5 ή 10 με κάποιο κόστος, έως 3 μήνες μετά που θα παραλάβεις.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Λες να παραγγείλω άλλη μία και να τις κάνω sli? Έχω ήδη μια EVGA GTX1070 FTW.. 😎

Όχι να πάρουν και οι άλλοι 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

THX....Με αυτη τη μητρικη... https://www.asrock.com/MB/Intel/B250 Pro4/index.asp  Ειμαι Οκ?

Για SLI με την https://www.skroutz.gr/s/9348156/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-ROG-Strix-90YV09N2-M0NA00.html

Επισης επειδη δεν το πολυκατεχω...χρειαζεται κατι αλλο? επισης για ποσα fps βελτιωση περιπου μιλαμε? thx...

Επεξ/σία από FLIMIT
Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα μια 1060 6 GB με 225 με όλα μέσα, τα μεταφορικά πρέπει να είναι 20ευρώ και η διαφορά του ΦΠΑ περιπου ταληρο (νομίζω 19% εκεί 24% εμείς).

Μου εβγαλε και ενα unsufficient stock και πάγωσα για λίγο, αλλά τελικά όλα καλά:)

Δημοσ.

sli μπορούν να κάνουν 2 ίδια chip άσχετα με την μάρκα της κάρτας, οπότε 2 κάρτες gtx 1070 θα κάνουν sli ανεξάρτητα αν η μια είναι asus και η άλλη evga.

Δημοσ.

Αν κάποιοι για κάποιο λόγο δυσκολεύονται να παραγγείλουν,φίλος παρήγγειλε από κινητό με Opera browser απροβλημάτιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, music_lover είπε

sli μπορούν να κάνουν 2 ίδια chip άσχετα με την μάρκα της κάρτας, οπότε 2 κάρτες gtx 1070 θα κάνουν sli ανεξάρτητα αν η μια είναι asus και η άλλη evga.

υπαρχει μεγαλή βελτίωση στα fps?

επ'ισης ειναι καλη η motherboard που εχω?

αξιζει λες την αγορα για sli?

Επεξ/σία από FLIMIT
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

υπαρχει μεγαλή βελτίωση στα fps?

επ'ισης ειναι καλη η motherboard που εχω?

Σε άλλα games ναι, έχει βελτίωση, σε άλλα πάλι μικρή και σε μερικά όχι, έχει να κάνεις με το game. Σε γενικές γραμμές όμως είναι καλύτερα μια κάρτα δυνατότερη παρά 2 σε sli.

Η motherboard σου δεν υποστηρίζει sli οπότε δεν σου κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...