Προς το περιεχόμενο

ASOS Black Friday -20%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπειτα από τις προσφορές των Nike,Adidas,Reebok σειρά έχει το Asos με έκπτωση 20% σε όλη τη συλλογή του με τον κωδικό HELLO20.

Ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 26/11. 

Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές από 30€ όπως και όλες οι επιστροφές.

https://www.asos.com/men/

• Like 1
Δημοσ.

γενικα εγινε αυτο το Internet δεν εχει πραγματικες προσφορες ειναι η αληθεια μπηκα σε ολα τα site Με υυποτιθεμενες εκπτωσεις και οι τιμες ειναι ιδιες οι λιγο πιο υψηλες σε σχεση με το Κοντινοτερο aoutlet Που εχω στην περιοχη μου (Mega aoutlet θεσσαλονικης). Πιστευω οτι οσων αφορα τα ρουχα τα aoutlet εχουν πραγματικα καλες προσφορες σε ειδη(οχι σε ολα ομως) διοτι θελουν να τα διωξουν. ΠΧ σημερα πηρα 2 φορμες (1 puma 1 adidas ) χειμερινες βαμβακερες απο 23 ευρω η καθεμια. Αναθεμα αν βρεθει φορμα ωραια στις τιμες που εχουν τα site. Τελος το οτι μπορεις να δοκιμασεις το ρουχο ειναι  το πιο safe για το οτι δεν προκειται να αγορασεις κατι που δεν θα ειναι καλο ποιοτικα η και δε θα ειναι ωραιο πανω σου.!!! Ενας γενικος μπουσουλας για μενα  

Υ Γ. ειχε και reebok φορμες στα 25 με 27 ευω καθως και ολα τα adidas origilan απο 30 μεχρι 40ευρω πραγματικα καλες τιμες 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gkortzias είπε

Τελος το οτι μπορεις να δοκιμασεις το ρουχο ειναι  το πιο safe για το οτι δεν προκειται να αγορασεις κατι που δεν θα ειναι καλο ποιοτικα η και δε θα ειναι ωραιο πανω σου.!!! Ενας γενικος μπουσουλας για μενα

Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ίσως να μην σου κάνει, αλλά στην περίπτωση που δεν θες να ασχοληθείς επιστροφές. 

Πάντως η επιστροφή στο άσος είναι δωρεάν 🙂

Δημοσ.

Τιποτα ιδιαιτερο ανεβοκατεβηκαν κι οι τιμες αλα Κινεζοι-style

Απογοητευση αν και το εκτιμω αρκετα

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, overpower είπε

Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ίσως να μην σου κάνει, αλλά στην περίπτωση που δεν θες να ασχοληθείς επιστροφές. 

Πάντως η επιστροφή στο άσος είναι δωρεάν 🙂

ειναι μπελα οπως και να το κανεις τωρα οταν αγοραζεις κατι θες να το χαρεις οχι να παιζει με τα νουμερα επειδη δεν μπορεσες να το δοκιμασεις νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι κανω εγω τουλαχιστον .

4 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Τιποτα ιδιαιτερο ανεβοκατεβηκαν κι οι τιμες αλα Κινεζοι-style

Απογοητευση αν και το εκτιμω αρκετα

Προσφορες υπαρχουν ειναι οι αληθεια αλλα πρεπει να εχεις κανει και μια σωστη ερευνα αγορας προ των ημερων για να ξερεις τι να αγορασεις παντως οντως απογοτευηκα σε καποια σημεια!

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει και παλι δεν ειναι ολα τα ρουχα ιδιας φορμας και δεν σημαινει οτι επειδη φορας πχ Large σε ενα ρουχο δε θα φορας medium στο αλλο και ανιτστροφα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gkortzias είπε

ενταξει και παλι δεν ειναι ολα τα ρουχα ιδιας φορμας και δεν σημαινει οτι επειδη φορας πχ Large σε ενα ρουχο δε θα φορας medium στο αλλο και ανιτστροφα

Σιγουρα, αλλα μαλλον δεν εχεις δουλεψει και τοσο το ασος για να δεις πως προσφερει τις πληροφοριες (στοιχεια μοντελου και τι νουμερο φοραει κτλ). Επισης, σε περιπτωσεις π.χ. παντελονιων, πρεπει εσυ ο ιδιος να ξερεις αν φορας slim, skinny, loose κτλ κτλ. Παντως λιγες φορες γυρισα πισω κατι επειδη δεν μου εκανε. Συνηθως γυρναω επειδη τελικα δεν μου αρεσει. (50 παραγγελιες συνολικα (με καποιες να ειναι 3+ πραγματα και να εχω γυρισει συνολικα 15 πραγματα)).

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, overpower είπε

Σιγουρα, αλλα μαλλον δεν εχεις δουλεψει και τοσο το ασος για να δεις πως προσφερει τις πληροφοριες (στοιχεια μοντελου και τι νουμερο φοραει κτλ). Επισης, σε περιπτωσεις π.χ. παντελονιων, πρεπει εσυ ο ιδιος να ξερεις αν φορας slim, skinny, loose κτλ κτλ. Παντως λιγες φορες γυρισα πισω κατι επειδη δεν μου εκανε. Συνηθως γυρναω επειδη τελικα δεν μου αρεσει. (50 παραγγελιες συνολικα (με καποιες να ειναι 3+ πραγματα και να εχω γυρισει συνολικα 15 πραγματα)).

κοιτα παντως αυτες οι προσφορες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτο εχει σημασια και τωρα νταξει προσωπικα γουστα ειναι αυτα με το αν θες αν δοκιμασεις κατι πανω σου για να βεβαιωθεις πιο πολυ οτι σου  καθεται καλα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos7 είπε

μια συμβουλη ...αλλαξτε το νομισμα σε λιρες...

εχει πολυ καλυτερες τιμες κανοντας την ισοτιμια.

πως ακριβως γινεται αυτο γιατι το εψαξα και δεν το βρηκα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gkortzias είπε

πως ακριβως γινεται αυτο γιατι το εψαξα και δεν το βρηκα 

Πάνω δεξία πάτα στην ελληνική σημαία

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 5:39 ΜΜ, sstratos είπε

Καλή έκπτωση, κυρίως για αυτούς που φοράνε μεγάλα νούμερα το ασοσ έχει όλα τα νούμερα 

εγω που ηθελα το Superdry New Hero Leather Jacket δεν το εχει σε 3XL αλλιως με την μια...

Στις 22/11/2018 στις 4:59 ΜΜ, Gkortzias είπε

γενικα εγινε αυτο το Internet δεν εχει πραγματικες προσφορες ειναι η αληθεια μπηκα σε ολα τα site Με υυποτιθεμενες εκπτωσεις και οι τιμες ειναι ιδιες οι λιγο πιο υψηλες σε σχεση με το Κοντινοτερο aoutlet Που εχω στην περιοχη μου (Mega aoutlet θεσσαλονικης). Πιστευω οτι οσων αφορα τα ρουχα τα aoutlet εχουν πραγματικα καλες προσφορες σε ειδη(οχι σε ολα ομως) διοτι θελουν να τα διωξουν. ΠΧ σημερα πηρα 2 φορμες (1 puma 1 adidas ) χειμερινες βαμβακερες απο 23 ευρω η καθεμια. Αναθεμα αν βρεθει φορμα ωραια στις τιμες που εχουν τα site. Τελος το οτι μπορεις να δοκιμασεις το ρουχο ειναι  το πιο safe για το οτι δεν προκειται να αγορασεις κατι που δεν θα ειναι καλο ποιοτικα η και δε θα ειναι ωραιο πανω σου.!!! Ενας γενικος μπουσουλας για μενα  

Υ Γ. ειχε και reebok φορμες στα 25 με 27 ευω καθως και ολα τα adidas origilan απο 30 μεχρι 40ευρω πραγματικα καλες τιμες 

Τα Nike επισης ειχαν -30% σε ολα τα καταστηματα, πολυ καλη προσφορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...