Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει μην κολλάτε στο ότι δεν είναι νόμιμο αποδεικτικό μέσο. Εάν μπορεί όντως να ξεκινήσει τη διαδικασία αποζημίωσης ας το κάνει και θα πει ότι έκανα τσιγάρο στο μπαλκόνι και τον είδα για παράδειγμα.Ειναι προτιμότερο να πληρώνει τον κάθε ασυνειδητο και αναίσθητο; Έχει καταντήσει κουραστική αυτή η φάση. Κι εγώ μένω επαρχία και τα τελευταία 3 χρόνια μου το έχουν χτυπήσει 4 φορές το αυτοκίνητο.Ε πλέον την τελευταία δεν το έφτιαξα.Βαρεθηκα να δίνω 300ρικα για να πηδάνε άλλοι. Την είχα σκεφτεί κι εγώ αυτή την ιδέα αλλά δεν θέλω ραβε - ξυλωνε στο αυτοκίνητο και φοβάμαι και αυτό που λέει ο moure, δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα το βρεις διαλυμένο.Οχι μόνο για να την κλέψουν, έστω για "επανάσταση"... Εγώ πάντως φίλε θα σου έλεγα εάν τυχόν τεχνικά σε παίρνει να το κάνεις, κάν' το.Το αυτονόητο θα καταφέρεις σε περίπτωση που το κάνεις και αυτό που θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση να γίνει.Να πληρώσει δηλαδή η ασφάλεια (που θέλω να πιστεύω θα) έχει ο υπαίτιος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Bigi444444
turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Εάν μπορεί όντως να ξεκινήσει τη διαδικασία αποζημίωσης ας το κάνει και θα πει ότι έκανα τσιγάρο στο μπαλκόνι και τον είδα για παράδειγμα Δηλαδή μπορεί κάποιος να διεκδικήσει αποζημίωση λέγοντας "είδα να μου ξηλώνει καθρέφτη το ΥΕΑ-2340"?
Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω η κάθε ασφαλιστική τι σου ζητάει για να ξεκινήσει τις διαδικασίες, αλλά σε τι διαφέρει από το να τον είδε πραγματικά από το μπαλκόνι του; Εάν στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να το κάνεις, μπορείς και στην πρώτη.
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτη την φορα με τρακαραν παρκαρισμενο. Πολυ μεγαλυτερη ζημια, μου καναν και ενα μικρο βαθουλωμα στο μπροστινο φτερο. Θα παρακαλουσα να ειχα το τρακαρισμα που ανοιξα το θεμα. 2 λυσεις εχω. Πανοραμικη καμερα μπαλκονιου γιατι παρκαρω καπου κοντα. Ή dash camera αμαξιου μπρος πισω, φοβαμαι μονο μην σπασουν τον καθρευτη και παρουν την καμερα. Αν και δεν μενω σε τετοια γειτονια.ουτε παω συχνα σε τετοιες. αν μπορει να κρυφτει με καποιο τροπο θα ημουν ευγνωμων. ακουω προτασεις. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13
agnostos13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Αυτη την φορα με τρακαραν παρκαρισμενο. Πολυ μεγαλυτερη ζημια, μου καναν και ενα μικρο βαθουλωμα στο μπροστινο φτερο. Θα παρακαλουσα να ειχα το τρακαρισμα που ανοιξα το θεμα. 2 λυσεις εχω. Πανοραμικη καμερα μπαλκονιου γιατι παρκαρω καπου κοντα. Ή dash camera αμαξιου μπρος πισω, φοβαμαι μονο μην σπασουν τον καθρευτη και παρουν την καμερα. Αν και δεν μενω σε τετοια γειτονια.ουτε παω συχνα σε τετοιες. αν μπορει να κρυφτει με καποιο τροπο θα ημουν ευγνωμων. ακουω προτασεις. Πανοραμική κάμερα δεν μπορείς να βάλεις στο σπίτι και να τραβάει όλη τη γειτονιά γιατί είναι θέμα χρόνου να την μυριστεί κάποιος τη δουλειά και να σε βάλουν να την ξηλώσεις (βάση νόμου μπορεί να κοιτάει μόνο το σπίτι σου)... Κάμερα στο αυτοκίνητο τυπικά και πάλι απαγορεύεται αλλά πρακτικά τα περισσότερα νέα αμάξια έχουν κάμερες περιμετρικά οπότε δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα αν είναι σχετικά διακριτικές. Τώρα αν μπορεί να στο σπάσουν για να τις πάρουν είναι άλλο θέμα... Επίσης μιας και θεωρούνται παράνομες εννοείται οτι δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να δείξεις το υλικό σε δικαστήριο...μόνο σε κάποιο γείτονα για να σε εξυπηρετήσει ως μάρτυρας... Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω και εγώ κάποιο σύστημα σχετικά οικονομικό αλλά συνάμα λειτουργικό αλλά δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιεί... ΥΓ. Η αλήθεια είναι οτι έχει παραγίνει το κακό με αυτούς που παίζουν «συγκρουόμενα» και δεν ενδιαφέρονται να αφήσουν ούτε ένα τηλέφωνο... Ήθελα να ‘ξερα γιατί πληρώνουν τις ασφαλιστικές!
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, agnostos13 είπε . Ήθελα να ‘ξερα γιατί πληρώνουν τις ασφαλιστικές! Δεν πληρώνουν!!
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν πληρώνουν!! Δεν νομίζω φίλε μου. Εκει που μένω το 95% έχει ασφάλεια. Απο αυτούς που διαβαίνουν ή παρκάρουν εδώ. Γαϊδούρια είναι απλώς. Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Πανοραμική κάμερα δεν μπορείς να βάλεις στο σπίτι και να τραβάει όλη τη γειτονιά γιατί είναι θέμα χρόνου να την μυριστεί κάποιος τη δουλειά και να σε βάλουν να την ξηλώσεις (βάση νόμου μπορεί να κοιτάει μόνο το σπίτι σου)... Παρανομες είναι και οι 2. Παράνομο είναι επίσης να τρακαρεις καποιον και να φεύγεις. Δεν θα το πω στο δικαστήριο για την καμερα θα πω οτι τον ειδε άλλος ή οτι τον είδα εγώ. Τα έγραψε ο bIG4444 παραπάνω. επίσης αστο δικαστήριο. Θα πάω στην αστυνομία και θα δηλώσω ατύχημα και εγκατάλειψη και θα τον ψάξουν αυτοί. κανοντας τα χαρτια μου ταυτόχρονα στην ασφαλιστική Ψάξου για πανοραμικες μπαλκονιού. Υπαρχουν καποιες που βγαίνουν σε τέτοια σχήματα που ούτε η FBI δεν τις βρίσκει εκτος αν έρθει μεσα στο σπίτι σου. Δεν είμαι στόκος να βάλω καμερα με κεραιούλα, ξέρω οτι απαγορεύεται. Απλα είναι πολλές δεν ξέρω ποια να πάρω. επίσης δεν ξέρω αν θα φάινεται η πινακίδα, αν φτάνει η αναλυση. Οταν έρθει ο ηλεκτρολόγος για την εγκατάσταση, θα κατεβάσω και την τέντα χα χα χα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13
agnostos13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Γενικά το ποσοστό των ανασφάλιστων είναι κοντά στο 10%. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλοι αυτοί που τυχαίνει να σου κάνουν την λαμακια είναι στο 10%! 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Παρανομες είναι και οι 2. Παράνομο είναι επίσης να τρακαρεις καποιον και να φεύγεις. Δεν θα το πω στο δικαστήριο για την καμερα θα πω οτι τον ειδε άλλος ή οτι τον είδα εγώ. Τα έγραψε ο bIG4444 παραπάνω. Ψάξου για πανοραμικες μπαλκονιού. Υπαρχουν καποιες που βγαίνουν σε τέτοια σχήματα που ούτε η FBI δεν τις βρίσκει εκτος αν έρθει μεσα στο σπίτι σου. Δεν είμαι στόκος να βάλω καμερα με κεραιούλα, ξέρω οτι απαγορεύεται. Απλα είναι πολλές δεν ξέρω πια να πάρω Δεν είπα οτι δεν είναι παράνομες...απλά στο αυτοκίνητο τραβάνε κατά τη γνώμη μου λιγότερο τα βλέματα και είναι πιο λειτουργικές. Από εκεί και πέρα εσύ ξέρεις καλύτερα τη γειτονιά σου και που κυκλοφορείς...
Phoenix7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να τις κρύψεις είναι το λιγότερο μπορείς για παράδειγμα να την βάλεις ψιλά πίσω από τον καθρέπτη που είναι δύσκολο να την δει ο άλλος. Υπάρχουν ακόμα και καθρέπτες με ενσωματωμένη κάμερα πάνω Λύσεις με dashcam 1)κάμερα με parking mode και να την έχεις να γράφει από μέσα προς τα πίσω δηλαδή να βλέπει κάπως έτσι(δες φώτο) Το αρνητικό: θες σούπερ ανάλυση για να δεις πινακίδα και πάλι είναι δύσκολο. 2) 1 κάμερα μπροστά να γράφει μπροστά από το παρμπρίζ και έξω και μια στο πίσω παρμπρίζ πάλι να γράφει προς τα έξω Αρνητικό : θα σου κατεβάζει την μπαταρία του αυτοκινήτου η λύση σε αυτό είναι dashcam (νομίζω η 70mai pro το έχει αυτο) με αισθητήρα κίνησης που θα ενεργοποιηθεί μόνο με κάποιο χτύπημα του αυτοκινήτου 3)πλαίσιο πινακίδας να γράφει προς τα έξω Αρνητικό: εύκολο να στην πάρουν Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Phoenix7 2
Zerg13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Νομιζω η λυση ειναι ακουγεται η καλυτερη. Γιατι να μην κανω το 2) και να βαλω μια καμερα; προτασεις εχεις;
Phoenix7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Νομιζω η λυση ειναι ακουγεται η καλυτερη. Γιατι να μην κανω το 2) και να βαλω μια καμερα; προτασεις εχεις; https://m.banggood.com/70mai-Pro-Midrive-D02-English-Russian-1944P-Car-DVR-Camera-SONY-IMX335-Sensor-140-Degree-from-Xiaomi-Youpin-p-1367394.html?rmmds=search Εναλλακτικά από Ελλάδα αλλά πιο ακριβή https://www.skroutz.gr/s/17322748/70Mai-DashCam-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Phoenix7
Sorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Άσε την έχω πάθει κι εγώ σε αμάξι καινούργιο 3μήνου. Παρκαρισμένο κανονικά και 5ο αμάξι στην σειρά (όχι γωνία δηλαδή). Ε ο άλλος κατάφερε και έπεσε πάνω. Όλη η πίσω γωνία μέσα και ζημιά μπροστά καθώς απο τη σύγκρουση το αμάξι μου χώθηκε κάτω απο το μπροστινό!! 2000€.... έτσι απλά σε μια νύχτα..... 🤬 1
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Sorath είπε Άσε την έχω πάθει κι εγώ σε αμάξι καινούργιο 3μήνου. Παρκαρισμένο κανονικά και 5ο αμάξι στην σειρά (όχι γωνία δηλαδή). Ε ο άλλος κατάφερε και έπεσε πάνω. Όλη η πίσω γωνία μέσα και ζημιά μπροστά καθώς απο τη σύγκρουση το αμάξι μου χώθηκε κάτω απο το μπροστινό!! 2000€.... έτσι απλά σε μια νύχτα..... 🤬 Οσο και να στεναχωρηθεις θα χαλασεις την υγεια σου, για τετοιες ζημιες σε καλυπτει και η μεικτη ασφαλιση, χανοντας παντα το ποσο της απαλαγης. Υποθετικα, θα εχανες μονο 400€. Μου κανει εντυπωση το μεγεθος της ζημιας σε πιστευω φυσικα. Ειδες τι ζωα ειναι; Οχι μονο σου πηδανε το αμαξι, δεν αφηνουν σημειωμα. η δικη μου ζημια ειναι στα 300€. Στις 30/10/2019 στις 11:22 ΜΜ, Phoenix7 είπε https://m.banggood.com/70mai-Pro-Midrive-D02-English-Russian-1944P-Car-DVR-Camera-SONY-IMX335-Sensor-140-Degree-from-Xiaomi-Youpin-p-1367394.html?rmmds=search Εναλλακτικά από Ελλάδα αλλά πιο ακριβή https://www.skroutz.gr/s/17322748/70Mai-DashCam-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Φιλε αυτες πανω στο εσωτερικο μεσαιο καθρευτακι εχει καμια καλη αναλυση; Θελουμε να φαινεται η πινακιδα. Εβαλες εσυ καμια απο αυτες; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Το θεμα ειναι να μη γινει η ζημια γιατι και το αυτοκινητο σου θα καταστραφει και θα χασεις χρημα χρονο να το φτιαξεις και δυσκολα θα βρεις το δικιο σου. Η μονη λυση που πρεπει να δωθει μια ωρα αρχυτερα ειναι οι καμερες ασφαλειας στους δρομους οπου θα καταγραφονται και θα μενουν σε αρχειο καποιων μηνων τα βιντεο ώστε σε περιπτωσεις κλοπων ατυχηματων κλπ να μπορουν να ελεγθουν . Ετσι κανεις δε θα τολμαει να σπασει κλεψει να παρατησει και να φυγει κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα