Zerg13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλι βρηκα τρακαρισμενο το αμαξι μου, μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι παλι. εχετε καποιο συστημα καμερας να μου προτεινετε; Μονο πρωί ή πρωί βραδυ... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
turbat0s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τί ακριβώς θα κερδίσεις με την όποια κάμερα? Θα δεις ότι σε χτύπησε ένα γκρι παπί ή ότι σε βανδάλισε ένας τύπος με μαύρη μπλούζα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Και που θα βαλεις την καμερα ? Μικτη ασφαλεια θα σου ελεγα με οσο λιγοτερη απαλλαγη γινεται . 1
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Με την κάμερα θα μπορέσεις τουλάχιστον να δεις ποιος το έκανε κ να προβείς στις απαραίτητες ενέργειες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Πως θα τα μπορεσεις ολα αυατ ? Που θα ειναι η καμερα ?
Zerg13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Πως θα τα μπορεσεις ολα αυατ ? Που θα ειναι η καμερα ? Συνηθως σε χτυπανε μπρος ή πισω. 2 θελει? Σκεφτομουν ισως action cam. Απλα θελει να τις φορτισεις καθε μερα
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εχει παραγινει το κακο με τα γιδια που πιανουν τιμονι Καμερες στους δρομους να μην κουνιεται κανεις 2
Zerg13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Και που θα βαλεις την καμερα ? Μικτη ασφαλεια θα σου ελεγα με οσο λιγοτερη απαλλαγη γινεται . Η απαλαγη ειναι 300-500. Τοσο κανει να παω χωρις ασφαλεια για επισκευη. Χρειαζεται απαλαγη; Να δηλωσεις τρακαρισμα και εγκαταληψη οταν λειπεις δεν γινεται; https://spy.gr/kamera-autokivtou/666/ τι λεει; 10 λεπτά πριν, adi32 είπε Εχει παραγινει το κακο με τα γιδια που πιανουν τιμονι Καμερες στους δρομους να μην κουνιεται κανεις Γιδια ξεγιδια με διαλυσαν και τους 2 προφυλακτηρες, θελουν βαψιμο. Ποιο πολυ για καγκουρας μοιαζει σημερα. Μηχανακι,(απο τη σταμπα) και τελειως ζομπι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
gchris7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Πολλά dashcams ακομα και απο κινεζομάγαζα έχουν εσωτερική μπαταρία και μπορείς να τα βάλεις να ξυπνάνε και να καταγραφουν όταν νιώσουν κάποιο τρανταγμα ακομα και οταν έχεις σβηστό το αμαξι. Πολλά από από αυτά μπορούν να συνδεθούν και με κάμερα οπισθοπορειας και να καταγραφούν μπρος πίσω. Μπες aliexpress και θα βρεις πολλά. 2 1
papoys1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Παλι βρηκα τρακαρισμενο το αμαξι μου, μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι παλι. εχετε καποιο συστημα καμερας να μου προτεινετε; Μονο πρωί ή πρωί βραδυ... Ρε συ μήπως έχεις τίποτε τριφύλλια κολλημένα και σε έχει βάλει στο μάτι ο Τάκης μετά τα δύο στραπάτσα στο μπάσκετ.
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Και να τον καταγράψεις δε θα κάνεις τίποτα. Μόνο αν υπήρχαν νόμιμες κάμερες θα μπορούσαν να τον πιάσουν αυτόν που κάνει παρανομίες γενικά
Zerg13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Και να τον καταγράψεις δε θα κάνεις τίποτα. Μόνο αν υπήρχαν νόμιμες κάμερες θα μπορούσαν να τον πιάσουν αυτόν που κάνει παρανομίες γενικά Μπορω να κανω τα χαρτια μου για αποζημιωση. Και μετα να τον παω δικαστικα εχω νομικη καλυψη
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Και να τον καταγράψεις δε θα κάνεις τίποτα. Μόνο αν υπήρχαν νόμιμες κάμερες θα μπορούσαν να τον πιάσουν αυτόν που κάνει παρανομίες γενικά Θα δεις πινακίδες και χαρακτηριστικά, τουλάχιστον θα ξέρεις ποιός ήταν εκεί σαν να ήσουν εκεί. Δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία, να μην έχουμε κάμερες πουθενά επειδή βγήκε ένας βλαμένος νόμος το 2006 για να σταματήσει τους τραγκαουνάκηδες και τους τριανταφυλλόπουλους που τραβούσαν με ΚΡΥΦΕΣ κάμερες. Δηλαδή είναι καλύτερα να μην ξέρεις καν τι σε χτύπησε; Επίσης αν συμβεί ατύχημα και σηκωθεί ο άλλος και φύγει, θα έχεις την ψυχραιμία και την ακρίβεια τις κάμερας να καταγράψεις τις πινακίδες κτλ την ώρα που ή θα είσαι αναίσθητος ή θα τρέμεις ολόκληρος; Σε άλλες χώρες έχουν κάμερες ακόμη και τα ποδήλατα στα κράνη γι αυτό ακριβώς το λόγο, μπορεί να μην γίνονται δεκτά στο δικαστήριο, μπορούν όμως σίγουρα να βοηθήσουν τις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. 2
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι τέτοια βιντεοσκοπηση δεν θεωρείται νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από adi32 1 1
moure Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Και να τον καταγράψεις δε θα κάνεις τίποτα. Μόνο αν υπήρχαν νόμιμες κάμερες θα μπορούσαν να τον πιάσουν αυτόν που κάνει παρανομίες γενικά Δεν έτσι,αν ξερεις ποιος σε χτύπησε μπορείς να ¨βρεις¨καποιον μάρτυρα και να καταθέσει ότι τον είδε να σε τρακάρει και να φεύγει. Το θέμα με αυτές τις κάμερες Zerg είναι ότι μπορεί να σου σπάσουν το αυτοκίνητο για να την κλέψουν,προτίμησε κάποιες που είναι σαν καθρέφτης αυτοκινήτου και δεν χτυπάνε πολύ στο μάτι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από moure 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα