fonsde Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 η toshiba που εχει λεει τπτ? 49V6863DG UHD 49''
skorpios268 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, stathis97 είπε Ποιον κωδικό και ποιο app; Λοιπον, Τα HD κανάλια παίζουν ικανοποιητικά,αλλά λιγότερο αλλά περισσότερο. (Σκάι,Αντ1,Alpha,Star,Open,M.tv,Ert1) Η ΕΡΤ1 για κάποιο λόγο ,σε αυτό που παίζει τώρα είναι από τα χειρότερα hd.(Στα τραγούδια λεμε ναι) Αν είστε Επαρχία και δεν τα πιάνετε σε hd,μην πάτε στις 49 ιντσες ,αν θέλετε οπωσδήποτε να πατε να βλέπετε από 3-3.5+ αποσταση μέτρα τουλάχιστον.Εκτός και αν δεν σας ενοχλούν τα πίξελ Παίξτε με την εξοικονόμηση,εγώ προτιμώ οπτικά επιλογή μέγιστη εξοικονόμηση. Και το ζουμ σε εικ. ανάλογα το κανάλι. Η εναλλαγή καναλιών δεν είναι γρήγορη επίσης! να ξέρεις οτι η ΕΡΤ HD μεταδίδει σε upscale την ροή της ερτ 1 και μόνο στα αθλητικά και όχι πάντα μεταδίδει σε native HD 1
alexxkidd31 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 3:37 ΜΜ, tsoubas είπε δεν θα εδινα ουτε ευρω για f&u οθονη Μόνο f & u 💓 💓
chrisSerres Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδια διπλα σ'αυτες τις f&u toshiba κλπ ειδα την σαρπ που διαφημιζουν την επισης 49αρα στα 369 να παιζουν το ιδιο βιντεο!!! Ξεκαθαρα σαρπ παιδια!!! Ομαλοτερη κινηση πιο φωτεινα χρωματα! Εκανα κρατηση επιτοπου! Καλυτερη εικονα κι απο τη 40αρα της σαμσουνγκ που διαφημιζουν. Φυσικα το περιμενα απο ενα τοσο μεγαλο ονομα! Δεν ξερω αν η σαρπ ειναι αυτη που ηταν παντως η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι υπεροχη!
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, chrisSerres είπε Παιδια διπλα σ'αυτες τις f&u toshiba κλπ ειδα την σαρπ που διαφημιζουν την επισης 49αρα στα 369 να παιζουν το ιδιο βιντεο!!! Ξεκαθαρα σαρπ παιδια!!! Ομαλοτερη κινηση πιο φωτεινα χρωματα! Εκανα κρατηση επιτοπου! Καλυτερη εικονα κι απο τη 40αρα της σαμσουνγκ που διαφημιζουν. Φυσικα το περιμενα απο ενα τοσο μεγαλο ονομα! Δεν ξερω αν η σαρπ ειναι αυτη που ηταν παντως η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι υπεροχη! Καλά μην τρως τον παπά. Sharp δεν υπάρχει πλεον! Ανήκει στην Foxconn (η οποία βέβαια είναι κολοσσός). Ως το 2014 και αυτές ήταν αποκλειστική κατασκευή της Vestel για Ευρώπη, και μετά οι Ιάπωνες "πούλησαν" το όνομα για την Ευρωπαική αγορά στους Πολωνούς της UMC (που ήδη έκαναν τα φασόν της Blaupunkt της οποίας το brand licensing είχαν παρει 2 χρόνια νωρίτερα). Φασόν εξαρτήματα από Κίνα, κάτι σαν τις Vestel στο χειρότερο όμως, που μοντάρονται στα εργοστάσια τους. Η Foxconn πήρε τη Sharp σαν brand λίγο αργότερα οπότε έφαγε τους Πολωνούς στο κεφάλι, και στο τέλος το μόνο που κατάφερε αφού δεν μπόρεσε να ακυρώσει τη συμφωνία, ήταν να παρει τουλάχιστον ένα μερίδιο της UMC. Αυτά για την ιστορία και να μαθαίνουμε τι παιζει με τα brands αλλά και γιατί έχουν κυκλοφορήσει πολλές ιδιαίτερα μέτριες τηλεοράσεις (πάντα ως προς τις τιμές που λανσάρονται φυσικά!) Για τις τηλεοράσεις στην προκειμένη, αφου τις είδες δίπλα δίπλα εσύ ξέρεις καλύτερα και δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου. 4
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Rush13 είπε Δεν έχω ιδέα , δεν έχω αγοράσει ποτέ τηλεόραση Την θέλω για κατάστημα , οπότε άμα ειναι και IPS ακόμα καλύτερα για μένα λόγω γωνίας θέασης Ips είναι ναι.
anikologr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ipal είπε Αυτη του τίτλου Ή αυτή στα 279€ από Κωτσόβολο; (Νομίζω την είχαν βάλει και περισυ στα 299€ 😁 ) https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/183159-jvc-lt48k780-48 Την έχω και είναι οκ. Αλλά γιατί όχι μια ιντζα παραπάνω και 40 ευρώ λιγότερα; Ιδια πάνω κάτω θα είναι...
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Την πήρε φίλος, στα 249. Καλή κατασκευή για τα λεφτά της, ωραίος ήχος, αλλά απο όσο κατάλαβα IPS panel. Δεν με ενθουσίασε η εικόνα πέρα απο το μέγεθος και η φωτεινότητα, αλλά και πάλι προσωπικά έχω 42άρα πλάσμα. Για τη φωτεινότητα μη τρομάζετε. Έρχεται by default λίγο σκοτείνιασμενη πρέπει να το βάλετε στο δυναμικό για να δείξει τα κανονικά χρώματα της
stathis97 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιος την εχει παρει και εχει pc/laptop μηπως μπορει να δοκιμασει το παρακατω: Να κανει τουλαχιστον 10 εναλλαγες πηγης (source) μεταξυ hdmi και tv (μεσω του τηλεκοντρόλ),σε εμενα παρουσιαζεται το εξης προβλημα. Απο τις 10 φορες τουλαχιστον 1 (το πολυ 2) η εικονα στο hdmi Pixelιαζει περιεργα,αυτο φτιαχνει αν κανω παλι εναλλαγή tv με hdmi ή αποσυνδεθεί/συνδεθεί το hdmi Aν μεινω στο hdmi χωρις να αλλαξω σε tv μεχρι τωρα δεν εχειι γινει στα ξαφνικα Πως ειναι κανονικα και πως γινεται: Καθε φορα το patern του pixelιασματος ειναι διαφορετικο. Δεν εχω κανενα καμενο pixel,φοβαμαι μην παω για doa και εχω το ιδιο θεμα+κανενα καμενο pixel.. Τι λετε; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από stathis97
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stathis97 είπε Οποιος την εχει παρει και εχει pc/laptop μηπως μπορει να δοκιμασει το παρακατω: Να κανει τουλαχιστον 10 εναλλαγες πηγης (source) μεταξυ hdmi και tv (μεσω του τηλεκοντρόλ),σε εμενα παρουσιαζεται το εξης προβλημα. Απο τις 10 φορες τουλαχιστον 1 (το πολυ 2) η εικονα στο hdmi Pixelιαζει περιεργα,αυτο φτιαχνει αν κανω παλι εναλλαγή tv με hdmi ή αποσυνδεθεί/συνδεθεί το hdmi Aν μεινω στο hdmi χωρις να αλλαξω σε tv μεχρι τωρα δεν εχειι γινει στα ξαφνικα Πως ειναι κανονικα και πως γινεται: Καθε φορα το patern του pixelιασματος ειναι διαφορετικο. Δεν εχω κανενα καμενο pixel,φοβαμαι μην παω για doa και εχω το ιδιο θεμα+κανενα καμενο pixel.. Τι λετε; Ο φίλος που την πήρε την έχει στο πισι και δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο.
stathis97 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ο φίλος που την πήρε την έχει στο πισι και δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο. Πες του να κανει μερικες εναλλαγες (τουλαχιστον 10) και πες μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Φυσικα και επιτρεπεται, τωρα ειδα το σχολιο. Ανοιξτε ενα νεο θεμα εδω στις προσφορες σχετικο με το προβλημα. Να κλειδωσουμε ολα τα αλλα να μην μενουν πανω και ειναι και σκορπιες οι απαντησεις αφου αφορουν ολες το ιδιο θεμα-εξελιξη των προσφορων τους που υποτιθεται ( ; ) οτι ετρεχαν, το οτι δηλαδη η τραπεζα δεν εχει δωσει ακομα την επιστροφη μετα απο τοσες μερες παρα τους ορους που ειχε περι του οτι θα εμπαιναν σχεδον αμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις