Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί φίλος σε καφετέρια 2 τηλεοράσεις σε 55" εδώ και 1 χρόνο για ποδόσφαιρα και παίζουν άψογα και αγόρασε και 3η για το σπίτι.

Αξιόλογη εικόνα αλλά χαμηλός ήχος.Το πλαστικούρα που ανέφερε κάποιος σε χαλάει μόνο αν έχεις σκοπό να την φορέσεις !!!!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετα με το αν ήταν λάθος η τιμή η όχι επειδή έχω πλέον πάρει 3 fu θα σας πω ότι δεν είναι αυτό που ήταν πριν 5 χρόνια. Η ποιότητα εικόνας πολύ καλή τηλεχειριστήριο κατασκευή κλπ μια χαρά το μόνο - είναι σε κάποια μοντέλα ο ήχος. Προφανώς δε τα τη συγκρίνεις με Sony και lg που ζητάνε τα δίπλα λεφτά μην τρελαθούμε. Για τα λεφτά τους είναι σούπερ και έχουν και 3 χρόνια εγγύηση και εξαιρετικη εξυπηρέτηση πελατών ακόμα και από το τηλέφωνο (χρειάστηκε firmware upgrade η μια που είχα για ένα κόλλημα που έτρωγε μερικεσ Φορές το epg και μου το έστειλαν κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα μετά από τηλεφώνημα μου)... 

• Like 3
Δημοσ.

Αξιοπρεπέστατες οι F&U και όπως προανέφερε ο φίλος ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω! Πριν λίγες μέρες αγόρασα μια και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος, απολύτως κανένα παράπονο. Αυτά για πλαστικούρες κτλ... Ουδέν σχόλιο! Όποιος δεν γνωρίζει καλύτερα να μην σχολιάζει για να μην χαλάει και το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/product/fu-smart-tv-fl2d4903uh-uhd-49/20378995/

Με την επιστροφη απο Eurobank συμφέρει,εφοσον ισχύει!

Βγαινει 299-60=240€

Δυστυχώς,δεν εχω καρτα Eurobank αν καποιο τσακαλι ειναι θεσσαλονικη,μπορει να μου κανει εξυπηρέτηση και  θελει να βγαλει και 20€ ας στειλει pm

Επεξ/σία από stathis97
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν την πήρα στα 299,γιατί κάρτα eurobank δεν βρέθηκε ,πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές,την ρύθμισα στα γούστα μου. (Εικόνα/ήχο)

Ερχόμενος από 32αρα fhd lg 3τιας.

Στα 240€ με την επιστροφή είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν βγαίνει η βάση απο αυτή για να την βάλω στον τοίχο? επίσης τι τύπου βάση τοίχου θέλει για να τα παραγγείλω όλα μαζι

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Ξέρει κανείς αν βγαίνει η βάση απο αυτή για να την βάλω στον τοίχο? επίσης τι τύπου βάση τοίχου θέλει για να τα παραγγείλω όλα μαζι

στη σελίδα της λέει 400x200 Vesa. Η βάση, όπως και σε όλες τις τηλεοράσεις βγάινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, theo93 είπε

θέλει κάποιος να μου  στείλει κωδικό γιατί κάνω εγγραφή στο app?

Ποιον κωδικό και ποιο app;

Λοιπον,

Τα HD κανάλια παίζουν ικανοποιητικά,αλλά λιγότερο αλλά περισσότερο.

(Σκάι,Αντ1,Alpha,Star,Open,M.tv,Ert1)

Η ΕΡΤ1 για κάποιο λόγο ,σε αυτό που παίζει τώρα είναι από τα χειρότερα hd.(Στα τραγούδια λεμε ναι)

Αν είστε Επαρχία και δεν τα πιάνετε σε hd,μην πάτε στις 49 ιντσες ,αν θέλετε οπωσδήποτε να πατε να  βλέπετε από 3-3.5+ αποσταση μέτρα τουλάχιστον.Εκτός και αν δεν σας ενοχλούν τα πίξελ

Παίξτε με την εξοικονόμηση,εγώ προτιμώ οπτικά επιλογή μέγιστη εξοικονόμηση.

Και το ζουμ σε εικ. ανάλογα το κανάλι.

Η εναλλαγή καναλιών δεν είναι γρήγορη  επίσης!

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yositosi είπε

στη σελίδα της λέει 400x200 Vesa. Η βάση, όπως και σε όλες τις τηλεοράσεις βγάινει

Πήρα τηλεφωνο στον Γερμανό και μ λέει αυτη δεν βγαίνει η βάση. 

Μετά ρώτησα εδώ, βρηκα και το manual πήρα και αλλου τηλέφωνο και λένε ολοι οτι βγαίνει.

Μάλλον ειναι τέρμα ασχετοι οι υπάλληλοι του German

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Πήρα τηλεφωνο στον Γερμανό και μ λέει αυτη δεν βγαίνει η βάση. 

Μετά ρώτησα εδώ, βρηκα και το manual πήρα και αλλου τηλέφωνο και λένε ολοι οτι βγαίνει.

Μάλλον ειναι τέρμα ασχετοι οι υπάλληλοι του German

Ας το πάρουμε αλλιώς.. την τηλεόραση την παραλαμβάνεις με τη βάση χωμένη κάπου στα πλάγια του κουτιού. Αυτό συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις γιατί διαφορετικά τα κουτιά θα ήταν αρκούδια :D :D :D 

Δημοσ.

Την πήρε φίλος, στα 249. Καλή κατασκευή για τα λεφτά της, ωραίος ήχος, αλλά απο όσο κατάλαβα IPS panel. Δεν με ενθουσίασε η εικόνα πέρα απο το μέγεθος και η φωτεινότητα, αλλά και πάλι προσωπικά έχω 42άρα πλάσμα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yositosi είπε

Ας το πάρουμε αλλιώς.. την τηλεόραση την παραλαμβάνεις με τη βάση χωμένη κάπου στα πλάγια του κουτιού. Αυτό συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις γιατί διαφορετικά τα κουτιά θα ήταν αρκούδια :D :D :D 

Δεν έχω ιδέα , δεν έχω αγοράσει ποτέ τηλεόραση 

Την θέλω για κατάστημα , οπότε άμα ειναι και IPS ακόμα καλύτερα για μένα λόγω γωνίας θέασης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...