Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Οταν δινω προσβαση σε ενα μονο φακελο σε καποιον αυτος οταν μπαινει βλεπει τα περιεχομενα του φακελου "χυμα" και οχι τον φακελο οπως τον εχω στην ftp μου για να κανει κατ ευθειαν μεταφορα του στο δισκο του.Μπορω να κανωκατι ωστε να βλεπει τον φακελο σαν ενα αρχειο???Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 File yianni otan dineis access se ena mono fakelo o opoios einai o A gia paradeigma o filos sou pou beneis sto ftp sou vlepei ta periexomena tou kai oxi to onoma tou fakelou!! Boreis opote na kaneis ena fakelo B kai na valeis ekei mesa ton A kai na dwseis prosvasi ston B...opote otan tha benei kapoios tha vlepei ton B fakelo pou exei mesa ton A ! ! kai fisika oxi xima....elpizw na me katalaves kai na ginei i douleia sou.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε μου σε ευχαριστω.Καταλαβα....Ομως ολοι οσοι εχουν ftp με αυτο τον τροπο δινουν προσβαση ???? Φακελο σε φακελο???Μηπως υπαρχει καποια αλλη πιο απλη ρυθμιση στο προγραμμα αραγε??? :?: :?: :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.