fanis1234 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, mikelos είπε ναι γινεται στο εχει στο συστημα μολις κανεις την αγορα Στην περίπτωση κατά την οποία υπάγεστε στις διατάξεις των παρ. 5 & 6 του άρθρου 39α του κώδικα ΦΠΑ περί απαλλαγής ΦΠΑ παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε διαφορετική περίπτωση πατήστε Όχι δεν υπάγομαι και προχωρήστε την παραγγελία σας. από όσο το καταλαβαίνω εγώ δεν γίνεται ηλεκτρονικά η απαλλαγή.
kalampakas. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 εκει στο site που λεει οι παραγγελιες μου σας την εμφανιζει; πηρα το mail επιβεβαιωσης και τα λεφτα δεσμευτηκαν αλλα ισως ειναι θεμα το υ site που δεν εμφανιζει την παραγγελια...
alada4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς δεν γίνεται online .επιβεβαιώνω και εγώ
AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Aggeluska είπε δεν ειναι μονο αυτο. αν δεις reviews που τα συγκρινουν, στο Sony τα πλαισια τους πανω και κατω απο την οθονη ειναι κουμουτσες. Σχεδόν το ίδιο screen to body ratio έχουν.Η διαφορά είναι οτι το Nokia 8 έχει ελάχιστα μικρότερο bezel στο πάνω μέρος που το κάνει ανομοιόμορφο.
RennOs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Την επιστροφή στην κάνουν επιτόπου και πληρώνεις 160 ? Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει
mikelos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αν δεις παραπάνω ένα παιδί έκανε την αγορά την Τρίτη και ακόμα δεν είδε την επιστροφή
simontsif Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, billomnia είπε Η κάμερα γιατί έχει τόσο χαμηλή αξιολόγηση στο dxomark; Στην τιμή που είναι τώρα ....είναι απ τις καλύτερες κάμερες σε αυτή την κατηγορία τιμής.... 8 ώρες πριν, billomnia είπε Ξενέρωσα. Παίρνει gcam και αν ναι βελτιώνεται; Με το android 9 που θα πάρει θα βελτιωθεί πολύ ... Και μην τρελενεσαι....μια χαρά κάμερα έχει... 7 μήνες το έχω κ το πήρα 400 ευρώ.. 1
BigNickDigger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εντάξει, το DxO Mark δεν ειναι και ο θεος. Μια εταιρεία είναι. Στην πραγματικότητα θα δεις ποσο καλή κάμερα έχει ή δεν έχει το κινητό και θα κρίνεις. Διαφορά στους αριθμούς ειναι καλή για το χαρτί. Τελικά ειναι dual ή single sim το κινητο??? 1
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, BigNickDigger said: Εντάξει, το DxO Mark δεν ειναι και ο θεος. Μια εταιρεία είναι. Στην πραγματικότητα θα δεις ποσο καλή κάμερα έχει ή δεν έχει το κινητό και θα κρίνεις. Διαφορά στους αριθμούς ειναι καλή για το χαρτί. Τελικά ειναι dual ή single sim το κινητο??? απο οτι φαινεται μαλλον dual ειναι. Ετσι λεει στο φυλλαδιο.... Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει μαις και εχω μια σιμ
BigNickDigger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, MabeAlzaq είπε Εν τω μεταξύ, στην κεντρική σελιδα του Γερμανού λέει πως ειναι το dual, αλλά στη σελίδα του κινητού δεν αναφέρει κάτι. Για να δούμε... Πηρα και εγώ κατα λάθος 2 τεμάχια, επειδή έριξα παραγγελία και στην κοσμοτέ όσο φόρτωνε ο γερμανός, ελπίζω να μην μου κάνουν μανούρα για ακύρωση 😃 Παίζει να εννοουν και dual camera, ελλάδα είσαι!
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 εχει κοιταξει κανεις καμια θηκη ή/και Tempered glass?
Nick91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Έχει κάποιος εικόνα για την camera του σε σχέση με Xiaomi redmi note 5;
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, Nick91 said: Έχει κάποιος εικόνα για την camera του σε σχέση με Xiaomi redmi note 5;
Nick91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτόμουν να το πάρω για δώρο, αλλά αν η κάμερα του είναι πίσω και από το note 5 μάλλον πάμε για άλλα... Ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις