greengr21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εμένα πάντως η κοπέλα μου το κράτησε με ονοματεπώνυμο και της είπα ότι θα το παρω αύριο το πρωί τώρα για λεπτομέρειες τι να σου πω...
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, greengr21 said: Εμένα πάντως η κοπέλα μου το κράτησε με ονοματεπώνυμο και της είπα ότι θα το παρω αύριο το πρωί τώρα για λεπτομέρειες τι να σου πω... okey. δεν νομιζω να φυγει απο παντου αν και ειναι καλη προσφορα.
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Aggeluska είπε αφου σημερα δεν υπαρχει στα 199. πως θα το φανε απο σημερα; Έτσι μ είπαν οπότε έτσι λέω. Πάντως στη περίπτωση του π10 προ μηνών παίρνοντας στα κεντρικά μου έλεγαν που έχει απόθεμα, έπαιρνα μετά στο κατάστημα και κατά τύχη το έκλεισα σε ένα . Δεν ξέρω όμως αν θα λειτουργούν έτσι κ αυριο
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 παιδια το κινητο σε θεμα επιδοσης ειναι εφάμιλλο του S8, κατασκευη πολυ καλη , οθονη απο τις καλυτερες σε πολλα reviews λεει οτι παταει και amoled , σχεδον καθαρο android με συνεχεις ενημεςρωσεις, μοναχα η καμερα ειναι λιγο μαπα. για 160 που βγαινει ομως ειναι κινηταρα ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, πηε ο αδερφος πριν λιγο και του ειπαν απο αυριο θα ισχυσει η προσφρορα θα χτυπησω σιγουρα 1 .
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Just now, Exodia The Forbidden One said: παιδια το κινητο σε θεμα επιδοσης ειναι εφάμιλλο του S8, κατασκευη πολυ καλη , οθονη απο τις καλυτερες σε πολλα reviews λεει οτι παταει και amoled , σχεδον καθαρο android με συνεχεις ενημεςρωσεις, μοναχα η καμερα ειναι λιγο μαπα. για 160 που βγαινει ομως ειναι κινηταρα ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, πηε ο αδερφος πριν λιγο και του ειπαν απο αυριο θα ισχυσει η προσφρορα θα χτυπησω σιγουρα 1 . και εγω. 1
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, ballin95 said: 299 γραφει το σαιτ .. ναι αμα μπεις στον κοπο και διαβασεις τα σχολια θα δεις οτι για λιγη ωρα ητανε στα 199 ευρω και μετα το γυρισανε πισω στα 299.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ballin95 είπε 299 γραφει το σαιτ .. γιατι η προσφορα ξεκιναει αυριο κανονικα και εκαναν λαθος
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Exodia The Forbidden One said: γιατι η προσφορα ξεκιναει αυριο κανονικα και εκαναν λαθος το θεμα ειναι αυριο τι ωρα
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε το θεμα ειναι αυριο τι ωρα απο το πρωι ειπαν μεχρι το σαββατο
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Just now, Exodia The Forbidden One said: απο το πρωι ειπαν μεχρι το σαββατο Καλα οτι να ναι. ολη μερα δηλαδη
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, ballin95 said: Ξερει κανεις αν ειναι το Dual; γενικα βγαινει και σε dual Αλλα αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο ειναι Single
arxigos25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αυτο με την κάρτα euro bank γνωρίζετε αν μπορώ να πάω με την κάρτα αλλού? ζητάνε κάποια ταυτότητα για να επιβαιβαιωσουν ότι είσαι ο κάτοχος της κάρτας και να περάσουμε ν την έκπτωση η καμία σχέση?
Galazios10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, arxigos25 είπε Αυτο με την κάρτα euro bank γνωρίζετε αν μπορώ να πάω με την κάρτα αλλού? ζητάνε κάποια ταυτότητα για να επιβαιβαιωσουν ότι είσαι ο κάτοχος της κάρτας και να περάσουμε ν την έκπτωση η καμία σχέση? αρκει να ξες τον κωδικο της καρτας για να τον βαλεις οταν στον ζητησει.. Τουλαχιστον εγω με την καρτα που ειναι στο ονομα του πατερα μου, δν ειχα καποιο θεμα σε αγορες που εχω κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις